malinao8 zapela mi za oko ova tetrica kojom je pokrivena beba. Nisam jos takvu vidjela. Gdje si ju kupila? Trenutno sam u potrazi za kvalitetnim tetra pelenama; da su mekane i bar 70×70cm. Sve mi ispadnu ostre i grube nakon prvog pranja osim jednog seta iz Lidla i onih na koale iz Pepca. Iz Bubamare i losije iz Lidla (citaj: jeftinije) su postale ostre. Imam iz Ethereal od bambusa, ali te su me najvise razocarale. Vec nakon prvog pranja su se namucale i izgubile prvobitni oblik, postale su neupotrebljive.
Jutro curke
Mi vec dve noci ne spavamo, uspavamo ga oko 8/pola 9, nakon hranjenja u ponoc nastupaju problemi... Jako stenje i napinje se i baca po kindicu... Temperaturu nema, inace kad su nam ono tek krenuli grcevi je i jako plako i vristo dok ih je imo... Sad ne place, samo ovo sta sam navela, onda kad ga dignemo na ruke se smiri i zaspi
Preko dana je super, ima i jutarnje i popodnevno spavanje, normalno jede i piski i kaka
.
Mi koristimo ppc i jedinica nam je bila super, sad smo na dvojci, al znaci ko da su druge pelene u pitanju 😳
Cim se i malo popiski tolko nabubri taj gel unutra i cijela pelena se napuhne
.
Skoljka u koje mjesto idete?
I mi planirali do Krka pocetkom 9 mjeseca, jer je dovoljno blizu, a Crikva nam se cini uvijek prenatrpana
.
Cure kako ste rijesile podizanje krevetica?
Jeste noge stavile na nesto ili samo ispod madraca da se nakosi?
Brankice preslatka je 😍
Malina uzivajte u setnji 🍀
Moja je vec isto nekolika tjedna na 3 velicini pampersice pc tj vec sam dva velika paketa potrosila sad se nesjecam odkada. Mislim da je u dm-u 10× vise bodova na proizvode za bebe i mozda je violeta 2+1 ako metko koristi. Također je pampers maramice 2+1, a imate u knjizici od kupona isto 2+1 tako da vas ispadne da platite samo jedno pakiranje vl.maramica(po to moram otic stvarno povoljno ispadne 😊 )
malinao8 zapela mi za oko ova tetrica kojom je pokrivena beba. Nisam jos takvu vidjela. Gdje si ju kupila? Trenutno sam u potrazi za kvalitetnim tetra pelenama; da su mekane i bar 70×70cm. Sve mi ispadnu ostre i grube nakon prvog pranja osim jednog seta iz Lidla i onih na koale iz Pepca. Iz Bubamare i losije iz Lidla (citaj: jeftinije) su postale ostre. Imam iz Ethereal od bambusa, ali te su me najvise razocarale. Vec nakon prvog pranja su se namucale i izgubile prvobitni oblik, postale su neupotrebljive.
Isto iz Etherala od bambusa, meni se uopce ne mucaju, stvarno su mi super i ekstra soft. Perem na 40, 600 okretaja pa prodjem peglom jos
Jahanara i ja sam na trojci vec neka dva tjedna jer ju je dvojka jako stiskala kad ima ove bebele butine😂
Isto iz Etherala od bambusa, meni se uopce ne mucaju, stvarno su mi super i ekstra soft. Perem na 40, 600 okretaja pa prodjem peglom jos
Ja sve bebino perem na 50 i 1400 okretaja + susilica
Ja sve bebino perem na 50 i 1400 okretaja + susilica
Mozda su je okretaji onda unistili :/nemam pojma evo, bas gledam sad, nema mucica a inace mrzim svoju vesmasinu jer guzva jako ves
Pozdrav i od nas 🥰🥰
https://ibb.co/MkbQZ0m
Bome isto prava strucka!:)
Sortiraj odgovore
Najstariji