Path of Exile is a free online action RPG, set in the dark fantasy world "War Break". As an exile, the player is struggling on the dark continent. Path of Exile, created by die-hard gamers, is an online action RPG set in a dark fantasy world. Focusing on visceral action battles, powerful POE Currency and deep character customization, Path of Exile is completely free and will never be charged.
Orb is the main currency in Path of Exile. Although they are mainly used as a means to improve equipment, they can also be used as currency and traded with NPCs and even other players. Exalted Orb is a powerful POE currency. They allow players to trade and obtain the powerful equipment and other items needed to complete the mission. If you need to Buy POE Currency, but you are difficult to obtain in the game, then I suggest you buy it at POECurrency.com, they will provide you with the best products and services.
Pozdrav curke!
Skoljka bravo za prvi kupanac u moru!
.
My baby super frizura!
.
Sagi kako vi sada sa dobivanjem na kilazi? Sve ok?
.
Sinoc mali nakon dugo dugo vremena nije bio nervozan, nismo se nosali unedogled. Lijepo je pojeo, malo ga pomazila i zaspao. Drzim🤞sama sebi da se tako nastavi.
.
Nego, jucer mene mama pita zasto on stalno plazi jezik. Ja to uopce nisam primjetila a sad nakon tog njenog komentara gledam non stop u njega. Nije to nista previse, malo ga samo isplazi, ne iz korjena, nego tek toliko da se malo vidi. Rade li to vase bebe? Isla sam malo citat po int pa sam imala sta i procitati🙄
Hmmm,malo plazi, al kao da trazi sisu. Ja mislim da on otkriva svoj jezik pa mu zanimljivo :D
Kod mog to vise izgleda kao da se oblizuje tj vise dira usne sa jezikom. Ne znam kako bolje objasniti.
Kod mog to vise izgleda kao da se oblizuje tj vise dira usne sa jezikom. Ne znam kako bolje objasniti.
I ja bih rekla da je i kod nas tako. Mislim da je to sve normalno
Jahanara, Ajd napisi kad uzmognes ovako iskustveno.. kako hendlas malu bebu i vece dijete? Nama je prvo i htjela bih kasnije i drugo, nezamislivo mi je da uz ovo imam dijete koje trci okolo i trazi svoje... evo stalno o tom razmisljam i ne kuzim :/ k tome jos ni ne kuham trenutno nego mi mama kuha. A tek vecer i spavanje
Jutro cure 🙈
Mi imamo 3 mjeseca 🙈 nekako to brzo ide
https://ibb.co/PWMx8br
Na 3 ppc smo presli kad je imala oko 6 kg cini mi se jer je izlazilo
Jakooo je slatkass😍🤗🤗🤗
Slatka
Sretna 3 mj!
🥰 kako ste vi?💙
Jahanara,Sagi hvala🥰.
Jahanara i moja plazi jezik i to je sve normalno ne goglaj 😀.
Malina ja sam rodila drugo dijete kad mi je starija imala nepune dvije godine,tj mladja jecrodena 5.3. A starija 21.3. eto toliko im je falilo za pune dvije god razlike.B
Mislim da to sve ovisi kakva su djeca.
Moja starija je bila pravi andjelak,jedino sto moras znati kako prevagati da i ona dobije dovoljno paznje,starija je i isla u vrtic pa sam to nekako rasporedila pravedno,moj ti je savjet ako planiras drugo da to napravis sto prije jer poslije cecti biti predivno kad budu zajedno odrastali🥰
Jahanara,Sagi hvala🥰.
Jahanara i moja plazi jezik i to je sve normalno ne goglaj 😀.
Malina ja sam rodila drugo dijete kad mi je starija imala nepune dvije godine,tj mladja jecrodena 5.3. A starija 21.3. eto toliko im je falilo za pune dvije god razlike.B
Mislim da to sve ovisi kakva su djeca.
Moja starija je bila pravi andjelak,jedino sto moras znati kako prevagati da i ona dobije dovoljno paznje,starija je i isla u vrtic pa sam to nekako rasporedila pravedno,moj ti je savjet ako planiras drugo da to napravis sto prije jer poslije cecti biti predivno kad budu zajedno odrastali🥰
A kako kuhas,peres,ista radis? Ja sam prikovana za malog i ne stizem nista, i dalje sam iscrpljena.
Sortiraj odgovore
Najstariji