Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    08. Srpanj 2020. 10:06

malina08

Evo nas sa prve pikice. Jebote stresa,i ja sam plakala. Dobio je 1,8kg u mjesec dana i narastao jos 4cm … tako da je sad 6400, 59cm! Dojence moje malo. Jako je plakao,a kad je bilo sve gotovo i kad sam ga primila samo je zaspao i tiho jecao… stavili obloge i sad pratimo stanje dalje :(
    .
    Maja, a vidi ljepote!!:)
    .
    37,1 nije temp, oni imaju inace poviseno… koliko je normalno ako netko zna?

Sad ima 37.2 🤔

Fever
    08. Srpanj 2020. 10:14

Evo meee, uzela sam malo predah od interneta🙈😂
    Ako je netko nesto pitao konkretno mene neka pita opet, pozaboravljala sam sta sam procitala😂
    Mi smo super, on fino spava od 8-2/3 i papa pa odvali do 6. 
    Preko dana i dalje protestira pa ce zaspat ili na meni ili kraj mene, muger zna kad krenemo u sobu i krene njurgat onda...
    Prelak mu je sam preko dana.. mislila sam da je do vrucina al ista situcija i kad nije vruce. Jucer je bio extra pospan- kisa padala, prespavao cijeli dan skoro i noc kao inace.
    Jos uvijek papa samo moje izdojeno. Izdajam se u 7 ujutro, oko 11, oko 4, pa oko 9 navecer i onda oko 2-3 kad se probudi, znaci 5x tokom dana i noci i uvijek imam mlijeka u friđu bar za 1-2x.
    Izdojim 130-150 iz svake ovisi o dobu dana, nocu vise izlazi🤣

It’s a baby boy💙

Vaki
    08. Srpanj 2020. 10:14

Pupi30

malina08

Evo nas sa prve pikice. Jebote stresa,i ja sam plakala. Dobio je 1,8kg u mjesec dana i narastao jos 4cm … tako da je sad 6400, 59cm! Dojence moje malo. Jako je plakao,a kad je bilo sve gotovo i kad sam ga primila samo je zaspao i tiho jecao… stavili obloge i sad pratimo stanje dalje :(
    .
    Maja, a vidi ljepote!!:)
    .
    37,1 nije temp, oni imaju inace poviseno… koliko je normalno ako netko zna?

Sad ima 37.2 🤔

Do 38 se ne skida temperatura, jedino ako vidiš da se baš pati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

08. Srpanj 2020. 10:16

https://ibb.co/chLg8V0

Rasponi temperatura

Vaki
    08. Srpanj 2020. 10:18

Majo - pa koliko je dugačka tvoja curka? Moj je 68 cm, ali mi izgleda manji i bebastiji od tvoje princeze?
    Jagodice - možeš mijenjati kapi protiv grčeva, pitala sam pedicu. Mi smo ih 10-tak promijenili. Samo nemoj davati razne kapi u isto vrijeme da mu se ne optereti bušica. 

🤞❤️🙏

Fever
    08. Srpanj 2020. 10:23

Meni je za grceve pomogla chamomilla x15, homeopatske kuglice.
    Zakon je, prdi i kenja ko lud.
    Vec smo uzeli drugu bocicu. U jednoj ljekarni sam ih platila 89 u drugoj 63kn. Uzimat cu u ovoj drugoj ahahahah

It’s a baby boy💙

Fever
    08. Srpanj 2020. 10:24

Sto se tice modrica na bebi ( nekome je pao mob na malog) staviti odmah kod bilo kakvog udarca maslaca namazat tanko i nece se pojavit modrica

It’s a baby boy💙

Vaki
    08. Srpanj 2020. 10:27

Fever

Meni je za grceve pomogla chamomilla x15, homeopatske kuglice.
    Zakon je, prdi i kenja ko lud.
    Vec smo uzeli drugu bocicu. U jednoj ljekarni sam ih platila 89 u drugoj 63kn. Uzimat cu u ovoj drugoj ahahahah

Bi li nešto takvo pomoglo kod izbijanja zubića? Je li netko probao homeopatske kuglice baš za zubiće? 

🤞❤️🙏

Jahanara
    08. Srpanj 2020. 10:32

Obavila pregled kod ginica, nista me nije bolilo, a bas me bilo strah kako ste pisale da vas je sve odreda bolilo...
    .
    Pupi nije to temp, jos ako mjeris u guzi oduzmi 0.5.
    .
    Daisy nije bebacu nista sigurno. Kazu da je celo najtvrdje.
    .
    Malina bravo za dobar pregled! Bome malac raste kao gljiva. Drzim 🤞 da prodje bez temp!

My baby
    08. Srpanj 2020. 10:54

Vaki bebe nekad kad slikamo izgledaju jos vece nego sto jesu 😀.
    Pupi zasto ne bi na usisivac izvukla pa ja to radim odavno.
    Jahanara mene nijednom nije bolilo na takvim pregledima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.