Evo nas sa prve pikice. Jebote stresa,i ja sam plakala. Dobio je 1,8kg u mjesec dana i narastao jos 4cm … tako da je sad 6400, 59cm! Dojence moje malo. Jako je plakao,a kad je bilo sve gotovo i kad sam ga primila samo je zaspao i tiho jecao… stavili obloge i sad pratimo stanje dalje :(
.
Maja, a vidi ljepote!!:)
.
37,1 nije temp, oni imaju inace poviseno… koliko je normalno ako netko zna?
Sad ima 37.2 🤔

Evo meee, uzela sam malo predah od interneta🙈😂
Ako je netko nesto pitao konkretno mene neka pita opet, pozaboravljala sam sta sam procitala😂
Mi smo super, on fino spava od 8-2/3 i papa pa odvali do 6.
Preko dana i dalje protestira pa ce zaspat ili na meni ili kraj mene, muger zna kad krenemo u sobu i krene njurgat onda...
Prelak mu je sam preko dana.. mislila sam da je do vrucina al ista situcija i kad nije vruce. Jucer je bio extra pospan- kisa padala, prespavao cijeli dan skoro i noc kao inace.
Jos uvijek papa samo moje izdojeno. Izdajam se u 7 ujutro, oko 11, oko 4, pa oko 9 navecer i onda oko 2-3 kad se probudi, znaci 5x tokom dana i noci i uvijek imam mlijeka u friđu bar za 1-2x.
Izdojim 130-150 iz svake ovisi o dobu dana, nocu vise izlazi🤣

It’s a baby boy💙
Evo nas sa prve pikice. Jebote stresa,i ja sam plakala. Dobio je 1,8kg u mjesec dana i narastao jos 4cm … tako da je sad 6400, 59cm! Dojence moje malo. Jako je plakao,a kad je bilo sve gotovo i kad sam ga primila samo je zaspao i tiho jecao… stavili obloge i sad pratimo stanje dalje :(
.
Maja, a vidi ljepote!!:)
.
37,1 nije temp, oni imaju inace poviseno… koliko je normalno ako netko zna?
Sad ima 37.2 🤔
Do 38 se ne skida temperatura, jedino ako vidiš da se baš pati.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Majo - pa koliko je dugačka tvoja curka? Moj je 68 cm, ali mi izgleda manji i bebastiji od tvoje princeze?
Jagodice - možeš mijenjati kapi protiv grčeva, pitala sam pedicu. Mi smo ih 10-tak promijenili. Samo nemoj davati razne kapi u isto vrijeme da mu se ne optereti bušica.

🤞❤️🙏
Meni je za grceve pomogla chamomilla x15, homeopatske kuglice.
Zakon je, prdi i kenja ko lud.
Vec smo uzeli drugu bocicu. U jednoj ljekarni sam ih platila 89 u drugoj 63kn. Uzimat cu u ovoj drugoj ahahahah

It’s a baby boy💙
Sto se tice modrica na bebi ( nekome je pao mob na malog) staviti odmah kod bilo kakvog udarca maslaca namazat tanko i nece se pojavit modrica

It’s a baby boy💙
Meni je za grceve pomogla chamomilla x15, homeopatske kuglice.
Zakon je, prdi i kenja ko lud.
Vec smo uzeli drugu bocicu. U jednoj ljekarni sam ih platila 89 u drugoj 63kn. Uzimat cu u ovoj drugoj ahahahah
Bi li nešto takvo pomoglo kod izbijanja zubića? Je li netko probao homeopatske kuglice baš za zubiće?

🤞❤️🙏
Obavila pregled kod ginica, nista me nije bolilo, a bas me bilo strah kako ste pisale da vas je sve odreda bolilo...
.
Pupi nije to temp, jos ako mjeris u guzi oduzmi 0.5.
.
Daisy nije bebacu nista sigurno. Kazu da je celo najtvrdje.
.
Malina bravo za dobar pregled! Bome malac raste kao gljiva. Drzim 🤞 da prodje bez temp!

Vaki bebe nekad kad slikamo izgledaju jos vece nego sto jesu 😀.
Pupi zasto ne bi na usisivac izvukla pa ja to radim odavno.
Jahanara mene nijednom nije bolilo na takvim pregledima

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji