Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    08. Srpanj 2020. 00:31

Maja 3

Velika seka drzi malu seku 1 puta! Srecice mamine🥰😍
    https://ibb.co/vkKxzQJ

Bravo 🥰

My baby
    08. Srpanj 2020. 01:02

Skoljka ne zivimo svi skupa😂njegove cure zive s mamom al nas nitko ne zove u goste kad su i njegove tu svaki drugi vikend😂😂

My baby
    08. Srpanj 2020. 01:03

Maja preslatke su 🥰moje navlace sestru vec odavno al su moje 11 i 9 godina🤗

Jahanara
    08. Srpanj 2020. 06:47

Maja 3

🤩 

brankica09
    08. Srpanj 2020. 08:04

Maja 3

Boa35
    08. Srpanj 2020. 08:39

Maja 3

🥰🥰🥰🥰
    Presladak čuperak 😍

Daisy30
    08. Srpanj 2020. 08:49

Jahanara

Jagodica da ju nije komarac ugrizao? Prijateljica mi je prosle god slala sliku svog malog kad ga ugrizao komarac i otekao mu kapak i zatvorio oko…
    .
    Daisy jesi dobila nalaze?

Jos uvijek cekam. Javim cim stignu. Nadam se da ce danas...
    Inace, jutros mi je mobitel "odletio" malom i celo :((( ostavila sam mob na svom jastuku, a maleni je nocas spavao na svom jastuku kraj mene. I jutros oko pola 7 ga idem podojiti i krenem se namjestati u sjedecki polozaj i zaboravim (ne vidim) da mi je mob na jastuku. Primim jastuk kako bih ga postavila iza svojih ledja, a mob odleti na maloga... rasplakao se, primila sam ga odmah da ga utjesim i stavila ubrzo na cicu. Od panike se ni ne sjecam je li prestao plakati kad sam ga drzala za utjehu ili nakon sto sam ga na cicu stavila... nakon 5 minuta cicanja odlijepio se od cice jer ga je stislo kakati i jos mi se smijao. Sad vidim i gdje ga je mob tocno udario jer mu se posred cela vidi plavkasta crtica, a prije toga mu je bilo crvenkasto. Nadam se da je sve ok s obzirom da se on normalno ponasa... ali bas me jako prepalo  glupi mobiteli...

Maja 3
    08. Srpanj 2020. 09:02

Daisy30

Jahanara

Jagodica da ju nije komarac ugrizao? Prijateljica mi je prosle god slala sliku svog malog kad ga ugrizao komarac i otekao mu kapak i zatvorio oko…
    .
    Daisy jesi dobila nalaze?

Jos uvijek cekam. Javim cim stignu. Nadam se da ce danas…
    Inace, jutros mi je mobitel "odletio" malom i celo :((( ostavila sam mob na svom jastuku, a maleni je nocas spavao na svom jastuku kraj mene. I jutros oko pola 7 ga idem podojiti i krenem se namjestati u sjedecki polozaj i zaboravim (ne vidim) da mi je mob na jastuku. Primim jastuk kako bih ga postavila iza svojih ledja, a mob odleti na maloga… rasplakao se, primila sam ga odmah da ga utjesim i stavila ubrzo na cicu. Od panike se ni ne sjecam je li prestao plakati kad sam ga drzala za utjehu ili nakon sto sam ga na cicu stavila… nakon 5 minuta cicanja odlijepio se od cice jer ga je stislo kakati i jos mi se smijao. Sad vidim i gdje ga je mob tocno udario jer mu se posred cela vidi plavkasta crtica, a prije toga mu je bilo crvenkasto. Nadam se da je sve ok s obzirom da se on normalno ponasa… ali bas me jako prepaloglupi mobiteli…

Sigurno je sve ok.
    Savjet za udarce:odmah namazati s margarinom ili maslacem. Brze otekline splasnu..i manje se masnice vide.

• Pupi30
    08. Srpanj 2020. 09:14

Jutro curke,

mi smo se jutros digli na naglo...zagrcnuo mi se u kreveticu, bas sam se prepala...jadan se na kraju i on rasplakao.Cinio mi se vruckast i izmirila temp.kad ono 37.1...a jucer mi je cijeli dan bio plackav tako da pretpostavljam da od jucer jos vuce.Mislim da mu se slijeva slina u nosu i pokusala bi je izvuci van.Imam onaj asporator s nastavkom za usisavac mada cu ja to na usta za prvi pit povlaciti.Zanima me jel se stavlja prvo fizioloska u nos i koliko fizioloske ide?

08. Srpanj 2020. 09:52

Evo nas sa prve pikice. Jebote stresa,i ja sam plakala. Dobio je 1,8kg u mjesec dana i narastao jos 4cm ... tako da je sad 6400, 59cm! Dojence moje malo. Jako je plakao,a kad je bilo sve gotovo i kad sam ga primila samo je zaspao i tiho jecao... stavili obloge i sad pratimo stanje dalje :(
    .
    Maja, a vidi ljepote!!:)
    .
    37,1 nije temp, oni imaju inace poviseno... koliko je normalno ako netko zna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.