Koristi li itko onaj chiccov uktrazvucni aparat za komarce. Ima prijenosni i na struju.Nas su i doma poceli napadati...
Koristi li itko onaj chiccov uktrazvucni aparat za komarce. Ima prijenosni i na struju.Nas su i doma poceli napadati…
Ja sam ga naručila (prijenosni), još čekam da stigne
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jutro cure!
Mmammaa narucila sam 18.5.i jucer ujutro je stiglo u Hr a kad ce do mene pitanje je. Isti dan sam jos nesto narucila i taj paketic jos uvijek stoji u Nizozemskoj. A recimo za te dvije stvari je pisalo da je rok isporuke 8-20dana, a vec je 40 proslo.
.
Pupi koliko se sjecam on tebi super dobiva na kilazi. Ako ima dovoljno podoja u toku dana, ja bi ga pustila da spava.
.
Mi se isto vozimo u kosari, jaje nam je samo za voznju u autu.
.
Jucerasnji dan je malac vecinom prespavao. Jedino je navecer bio nervozan al je zaspao uz napu oko 10 i u 2 sam mu u snu dala cikiti, oko pola 5 se probudio, jeo i nastavio spavati do pola 7.
.
Pune li vasi uredno pelene po noci? Vec par puta je kod mog bila pelena suha, tek je pred jutro napuni al bas jako. Preko dana i piski i kaka normalno.
Da super dobiva ali ne uspijemo mi u danu uhvatiti vise od 6 podoja…i onda mi fake bas ta dva nocna da bi imali tih minimalnih 8 😶
Ajme, moj upravo sisa sedmi put danas 😁
Do kad uopće treba pazit na razmake i da bude minimalno 8 podoja?
Jutro cure!
Mmammaa narucila sam 18.5.i jucer ujutro je stiglo u Hr a kad ce do mene pitanje je. Isti dan sam jos nesto narucila i taj paketic jos uvijek stoji u Nizozemskoj. A recimo za te dvije stvari je pisalo da je rok isporuke 8-20dana, a vec je 40 proslo.
.
Pupi koliko se sjecam on tebi super dobiva na kilazi. Ako ima dovoljno podoja u toku dana, ja bi ga pustila da spava.
.
.
Jucerasnji dan je malac vecinom prespavao. Jedino je navecer bio nervozan al je zaspao uz napu oko 10 i u 2 sam mu u snu dala cikiti, oko pola 5 se probudio, jeo i nastavio spavati do pola 7.
.
Pune li vasi uredno pelene po noci? Vec par puta je kod mog bila pelena suha, tek je pred jutro napuni al bas jako. Preko dana i piski i kaka normalno.
Da super dobiva ali ne uspijemo mi u danu uhvatiti vise od 6 podoja…i onda mi fake bas ta dva nocna da bi imali tih minimalnih 8 😶
A nemam pojma 🙄 I mene zanima...ali mislim da ih 8 treba biti bar 6 mj mozda i dulje
Jutro cure!
.
.
.
.
Sad ce po ovim vrucinama traziti vise nego inace. I moj je vise puta nego inace sisao, al puno krace. Tako da ga prvo stavim na sisu na kojoj je bio da dodje do masnijeg mlijeka pa onda prebacim.
.
Skoljka kako vam je bilo jucer?
Ja od pocetka dojim na zahtjev pa bilo to nekad vise nekad manje i sama si je neki raspored uhvatila nije opet da bude milion puta na cici nego ono svaka 2 il dva ipo do 3 sata preko dana, a eto preko noci joj prvi san bude 6 sati u komadu. Dok je manja bila normalno mi je bilo da cesce jede i sad sto je veca to su veci razmaci između, jedino da to sad kad su vrucine pa ce opet vjerojatno malo cesce trazit ali mislim da cu joj poceti davati i malo vodice ubrzo kad bude jako vruce.
Skoljka,nadam se da ste se lijepo proveli,i da je sve ok proslo!
Osrale cure,nadam se da uzivate s bebicama..i da su svi zdravi...jel ko misli kud na more ic?
Skoljka,nadam se da ste se lijepo proveli,i da je sve ok proslo!
Osrale cure,nadam se da uzivate s bebicama..i da su svi zdravi…jel ko misli kud na more ic?
Mi smo mislili kod šogorice na par dana zbog starijeg sina, ali ovaj majušni je prava cendrica pa nisam ziher. Vidjet ćemo hoće li se stanje popraviti za mjesec dana. Većinom idemo na zabačenu plažu pa ne vjerujem da će biti puno ljudi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nama je plan ici krajem 8.mj. Nismo jos nista rezervirali jer ne znamo sta ce s koronom biti.
Ja idem u 8 mj jer sam inace iz dalmacije tako da idem kod svojih dole😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji