Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Lipanj 2020. 15:11

Jahanara a to ti je taj sa 6 samo malo uranio 🙈, drzim 🤞🏻da prodje sto prije nama je taj sa 6 tjedana trajao 10 dana 😬

E bila sam na pregledu, napravila briseve, papa nekad poslije nemam pojma sta je rekla 🙄. 
    Vristala sam na stolici vise nego na porodu kad mi je onu spatulu stavila, veli majmanju je koristila. Pitala sam je kad cu moc imati normalan odnos jer je isto tako bolan veli da ce potrajati i naravno suprise slijedi...... Tadaaaaaaaa.. Stize menga uskoro 😵

bejb2
    24. Lipanj 2020. 15:12

Bas ste pricale o zastitnim kremicama i ja to proucavam zadnjih dana! Nisam znala da se ne smiju mazati do 6mj , a i dok sam u dilemi uvijek pogledam misljenje ovog doktora tako da cu ja svojem kupiti tu kremu koju je on preporucio za dojencad i bebe https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2189777
    Btw narucila sam si njegovu knjigu; godine prve, zasto su vazne i stvarno je super ako nekog zanima i dosadno mu je uz bebaca🤪😂

• Pupi30
    24. Lipanj 2020. 15:22

skoljka

Jahanara a to ti je taj sa 6 samo malo uranio 🙈, drzim 🤞🏻da prodje sto prije nama je taj sa 6 tjedana trajao 10 dana 😬
    .
    E bila sam na pregledu, napravila briseve, papa nekad poslije nemam pojma sta je rekla 🙄.
    Vristala sam na stolici vise nego na porodu kad mi je onu spatulu stavila, veli majmanju je koristila. Pitala sam je kad cu moc imati normalan odnos jer je isto tako bolan veli da ce potrajati i naravno suprise slijedi…… Tadaaaaaaaa.. Stize menga uskoro 😵

Ajme i  meni kad su stavili tu spatulu...htjela sam se dignuti sa stolca i reci da odj... od mene vise 🤣🤣😅😅 

• Pupi30
    24. Lipanj 2020. 15:24

bejb2

Bas ste pricale o zastitnim kremicama i ja to proucavam zadnjih dana! Nisam znala da se ne smiju mazati do 6mj , a i dok sam u dilemi uvijek pogledam misljenje ovog doktora tako da cu ja svojem kupiti tu kremu koju je on preporucio za dojencad i bebehttps://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2189777
    Btw narucila sam si njegovu knjigu; godine prve, zasto su vazne i stvarno je super ako nekog zanima i dosadno mu je uz bebaca🤪😂

Ja imam tu knjigu...ovo zadnje 10. izdanje...super je lik

• Pupi30
    24. Lipanj 2020. 15:25

MickeyMouse

Malina nisam vidjela takvu kadu, bas je fora ☺️
    Pupi 🤞🏼 da prođe bez temperature. I super napredak.
    Skoljka bas bi morala pogledati veće kadice.

Hvala 🤗🤗

MickeyMouse
    24. Lipanj 2020. 15:37

Pupi, Skoljka ista stvar i kod mene 😱 hodala sam ko šestar cijeli dan iza pregleda. 
    Jahanara možda je to taj sa šest ali je uranjen
    Skoljka meni je rekao papa test nakon prve menstruacije. 

My baby
    24. Lipanj 2020. 15:42

Jahanara ima,moja je imala to nacicavanje s pet tjedana nije plakala,ali su mi sise bile ko opanci 😂i trazilaje da spavam pored nje,cim bi ustala ona se probudila.
    Jojja imam u petak kod ginekologa 😱

24. Lipanj 2020. 16:05

bejb2

Bas ste pricale o zastitnim kremicama i ja to proucavam zadnjih dana! Nisam znala da se ne smiju mazati do 6mj , a i dok sam u dilemi uvijek pogledam misljenje ovog doktora tako da cu ja svojem kupiti tu kremu koju je on preporucio za dojencad i bebehttps://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2189777

Samo ja nebi rekla da je on preporucio bas otu kremu nego samo da je citiran u prvom dijelu clanka jer ako pogledas na netu ima jos clanaka gdje njega navode, a ne spominju tu kremu nego je bitno da je iskljucivo mineralna zastita koliko sam skuzila.

Jahanara
    24. Lipanj 2020. 16:05

Pupi promaknuo mi je vas pregled. Bravo, odlicno je dobio! 🤞 da prodje bez temperature!
    .
    Ajme znaci opet skok. Imam osjecaj da cim jedan zavrsi da je pauza par dana i evo novog.
    .
    Skoljka vec menga... joj ja sam nakon prvog poroda dobila nakon manje od 3 mj, nadam se da ce ovaj put to ipak malo kasnije biti. Uopce joj se ne veselim.
    .
    Znaci prvi pregled u pravilu bolan😰 My baby sretno! Ja sam za 2 tjedna narucena.

My baby
    24. Lipanj 2020. 16:41

Jahanara ja sam nakon drugog poroda dobila poalije sedam mj,iskreno se nadam da cu i sad nakon treceg poroda se malo odmorit od te menge.
    Sto se tice slatkog sto ste komentirale neki dan,ja citav zivot ne jedem slatko ali sad ga obozavam,i ne mislim ga se odreci 😂jer ionako nemam problem s kilama,a to pridodajem tome jer nase bebe stalno doje i uzmu nam svu energiju,pa onda tijelo trazi nesto slatko,znam po sebi ja uopce nisam od slatkog a sad kad sjednem mogla bi kutiju napolitanki smazat😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.