Bokic cure 🙈 prezivjeli jucer, dosli u 18, u 18:15 bili vani 👀 stavili ju na stol, rekli da nije strasno, ja okrenula glavu, capnuli i predali mi ju i kazu da ju odmah spojim na cicu 🤭 nije bilo suza 💪za 15 min pogledali i sve 5 idemo doma, ja izvan sebe, jucer mi je bio neki ludi dan, vrucina, jos onu masku morala nosit 😊 tako da znate obavili i to 😊
Jutro cure. Ne stignem sve popratiti.
Nadam se da je bebač od awe2e dobro 😀😍
.
Vidim da svi mucimo muku sa spavanjem. Moja super spava prek noci ali zato navever dok ju uspavam prode 4 godine 😂 nekad kma grceve do 11 a nekad je jednostavno nervozna i ne bi zasoala nikako. Onsa ju usoavljukem na rukama pa kad zaspim idem ju spustit i onda se iste sekunse probudi… Uzas. Ali kad zaspe onda se prek noci bas malo budi za papicu tako da ajde barem nesto.
.
Mislim da sam to ve pitala haha ali kada se njima moze počet stvarat neki ritam. Ja kas god pomislim e super sad imamo neki ritam onda se ona nekak drukcije počne budit i drukčije spavat. S koliko bebe steknu tu naviku kad idu spavat?
.
Moja je sinoc imala bas zelenu stolicu prvi puta i isla sam joj probat dat ad i bome popila 70 ml. Jadna bila je gladna, ne znam kako to a davala sam joj cicu 😐😐 očito joj nije bilo dosta
Sutra idemo doma!ma on je super sad🙂morat cemo dolszit na dnevnu bolnicu..ali navodno jednom kad rijesimo problem koji ima nece ga vise muciti!
💙💙💙💙💙
Brankica bravo! Brzo ste vi to obavile, super da je proslo bez suza😀
.
Ae2ew2 drago mi je da ste dobro i da idete kuci!
Bravo cure!:)
Prijavljujem blok spavanja od 3+2+3.❤ kupio muz rovus onu klimu iz top shopa za mene i malog u sobi, sad ju testiramo :)
Ae2ew2 Super da ste doma! Sada će oporavak biti još brzi ☺️
Brankice bravo! Drago mi je da je brzo prošlo i bez suza!
Malina dobra noc ☺️
Mi smo noćas imali “dernek”, nije plakala ali je bila budna, stenjala, rovala po krevetu, hoće cicu pa se izbljuckala pa hoće dudu - muci je trbuh 100% jer evo danas već treći dan da nije kakala. Tu i tamo prdne ali ništa konkretno 😨 budem danas popila gusti sok od marelice 😂 sa starijom mi je to palilo, možda pomogne 🤷🏼♀️
Jahanara mislim da nema, da ima u tim “fancy” dućanima 😂 ili naručiti online
Brankica super 🙂
.
Nama je i danas noč bila dpbra, spava, probudim ga na 3 sata za presvlačenje i papanje i opet zaspi.
I sad je odvalio još 2 sata pa sam ga probudila da papa.
Sortiraj odgovore
Najstariji