Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    24. Lipanj 2020. 16:44

Mellorine slazem se, clanak je sponzoriran to sam i htjela napomenuti, ali po sastavu ta krema odgovara kozi beba :)
    Pupi i ja imam zadnje izdanje, stvarno je knjiga super :)

mom3
    24. Lipanj 2020. 17:00

Koliko vidim jucer su svima bebe bile nervozne pa tako i moja. Tko zna sto ih je sve spopalo 🤔

sagi
    24. Lipanj 2020. 17:16

Ja sam svojeg jučer stavila u baby gym. Znam da je premali, ali čak je gledao u igračke i smijao se 😁

Aaa bebice guguću već, preslatko 🙂

Nama je danas malo bolji dan od jučer. Traži sisu, ali nije nervozan, i samo puni pelene 🙈
    možda bebice osjećaju promjene vremena pa su sve bile nervozne jučer 😕

sagi
    24. Lipanj 2020. 17:19

Aha frizer, ja inače imam kratku kosu, sad nisam bila na šišanju od 2, 3 mjeseca, više se ne može nazvat kratkom, ne liči na ništa. Inače mi brzo raste kosa.
    Naručila se u pon, jedva čekam 🙂 iako sam se naručila kod frizera u kvartu, a ne k svojoj pa ćemo vidjet kak će to ispast 🙊

mom3
    24. Lipanj 2020. 18:37

Koliko dugo moze stajati izdojeno mlijeko u frizideru?

sagi
    24. Lipanj 2020. 18:48

Mislim da ste već pričale o tome, kupate bebice svaki dan? Nama patronažna rekla da kupamo svaki dan, a čitala sam kak to nije baš dobro jer im isušuje kožu. 

24. Lipanj 2020. 19:04

Mmmamma na netu pise do 8 dana
    Sagi ja svoju kupam 2 puta tjedno jer ionako je kod presvlacenja perem vodom, a jos se ne znoji

MickeyMouse
    24. Lipanj 2020. 19:06

Jela sam kolač 🙈 sveki je ispekla jedan sa puuuuno višanja jednostavno nisam mogla odoljeti 🤤
    Sagi ja kupam svaki dan svoju, ne znam nekako mi je to rutina, za sada nisam primijetila probleme s kožom 🤷🏼‍♀️
    Ah moje friziranje će pričekati bolja vremena, ak ne prije kad mala napuni 6 mjeseci i krenem raditi. 

mom3
    24. Lipanj 2020. 19:10

Kupanje 2x tjedno, bar za sada dok se jos ne znoji. Sve ovisi od bebe do bebe. Nekima smeta puno kupanja, a nekima ne. Ovisi kakvu imaju kožu.

My baby
    24. Lipanj 2020. 19:54

Ja ne kupam svaki dan jer i kad ju presvlacim operem joj guzicu i onda ju prebrisem vlaznim maramicama po pregibima,kupam ju isto dva puta u tjednu kao i ovo dvoje djece sto sam kupala a djeca tek poslije znaju imat problema s kozom,a znate po sebi svaki dan se tusirate ovim klorom pa vidis da ti je suha koza stalno,svaki dan se trackam kremama.ja sam tek maloprije izasla malo u setnju danas sam s njom u dva navrata spavala i probudila sam se u pol jedan😂 ova vrucina me umara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.