Jutrooo.. Nemojte me prijaviti socijalnoj jer ne hranim dijete kad je gladno, nisam ja kriva, kriv je digitalni sat 🙈🙈😂😂😂😂😂
Moje djete se nocas budilo da jede, sat pokazivao 1:30,pa nema sanse da je sad gladan, uvalila mu dudicu i zagrlio tjesilicu i zaspao nazad.
Taman sklopila oci kad opet ga cujem, na satu 3h, vidim vani uveliko dan, reko sta je ovo od kad je dan u 3h 🙄, pogledam na mob, proslo 5h 🙈 😂😂😂
.
Miki mi promjenili kadicu, nisam ni znala da postoje razlicite velicine, poslikat cu razliku, ogromna je, u Bebe Nova smo uzeli ovu veliku, nije neki kvalitet ali je velika.
Corinne mi imamo taj baby gym 😃super je, igrackice su super i zanimljive malcu, redovno uzmem neku za u kolica pa se igra. Sta nije tvom jos rano za baby gym, ja sam svog stavljala tek nakon 2 mjeseca ali do tad njemu to nije privlacilo paznju 🙄🤷🏻♀️
Mi smo nocni ritam ulovili nakon skoka u 6 tjednu 🙈
.
Do nedavno sam pila caj, sad sam preala na kapucino u koji dodam zlicicu nesa da pojacam 🤪, ne smeta mu 👍🏻
.
Ja sad idem na prvi pregled a zaboravila u koliko sam narucena dali u 11:30 ili 12:30 🙄
Mellorine krema sa zastitnim faktorom ne ide nikako bebi mlađoj od 6. Mj.
Tek nakon sestog je dozvoljeno mazanje... :-)
It’s a baby boy💙
Mellorine krema sa zastitnim faktorom ne ide nikako bebi mlađoj od 6. Mj.
Tek nakon sestog je dozvoljeno mazanje… :-)
Ozbiljno a ja mislila da ima neka kremica, s prvom nismo bili na moru nego tek sljedece godine, a kako zastititi onda tako male bebice, samo kapica suncobran i to ili?
Pupi bravo, mozes se opustit 💪super je dosla ova kadica jer nam patronazna nije dolazila , pa smo mogli vagat 🛁🙂
Znaci nije moja jedina vristalica 🤭 zato me i prpa danas za klaicevu 🤯🙈 al budemo nekak 💪
https://ibb.co/s2PjDfL
Ovu koristimo za stariju jer je susjed cija obitelj ima ljekarne rekao da ova ima tih najmanje gluposti u sebi a djelotvorna je. A mislila uzeti neku onu skuplju iz ljekarne, a on veli da nista samo napuhano da je ta najbolja.
Hlad, sesiric, imas i ona spf odjelca u hm. Al izbjegavajte svakako sunce od 10-17h jedino ak bas imate dobar hlad na plazi.
It’s a baby boy💙
Ja za sebe koristim daylong 50, i fluid za lice isto 50 spf
Mislila sam malcu uzeti nagodinu jednu iz bio bio ali sam isto za Cien cula da je s najmanje sranja...tako da + od mene i ja ju nagodinu uzimam...
It’s a baby boy💙
Karla89 - jao kako su te Tiba kapi grozne. Jučer smo ih kupili i mali ih je odmah povratio. Doduše, jeo je prije toga... Suprug ih je probao i kaže da su živi užas. 🤪 Tvoja to popije bez problema?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji