Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    24. Lipanj 2020. 11:53

Moj od neki dan ne zna ušutjeti... I kad jede isto stalno ispušta neke zvukove kao "joj, gggg..." baš je smiješan. Valjda je skužio kako se glasati osim plakanjem. Najslađe mi je ipak kad se nasmije da ga se čuje. 💕

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

24. Lipanj 2020. 11:53

Ma iskreno meni se zbog ove korone ni neide nikud, kad se opet stalno novi slucajevi pojavljuju, vidjet cemo jos ali par puta se nadam da cemo otici.
    Ima ko kakve vjezbe za dijastazu misica, po mom mjerenju stane prst sto nije puno, valjda se nece jos rasiriti, jer ko moze izbjegavati pola toga sto su svakodnevne radnje.

MickeyMouse
    24. Lipanj 2020. 12:02

Pozdrav svima!
    Moja nema neki raspored osim sto se trudim da ne bude dugo budna prije spavanja po danu (isto kao Karla), a oko 18:30 kreću pripreme za kupanje i onda jelo i posto mi nikad skoro ne zaspe na cici stavljam je u krevetić s dudom. Za to vrijeme obavim veš, pospremim sto treba, okupam stariju - u međuvremenu vratim dudu ako je ispala - i dok je vrijeme da stariju uspavam mala je sama zaspala. Nekad mi bude krivo jer sam uz stariju stalno bila, ali ne bi ništa stigla da ne napravim tako. 
    Sinoć je zaspala u 20, jelo u 1:30 pa u 3:40 i onda oko 7 zastopan nos pa sam to čistila ali je bljucnula pa sam joj dala dudu i buđenje za dan u 8. 
    Ja se i danas nedam sa slatkim još uvijek 😄

MickeyMouse
    24. Lipanj 2020. 12:04

Malina nisam vidjela takvu kadu, bas je fora ☺️
    Pupi 🤞🏼 da prođe bez temperature. I super napredak.
    Skoljka bas bi morala pogledati veće kadice.

Jahanara
    24. Lipanj 2020. 12:12

Sa starijom koristim Daylong 50,  tako sam mislila i malog mazati al nisam znala da se ne smije... nju sam doduse prvi put mazala kad je imala 8-9 mj.
    Mi smo imali u planu ici na more krajem 8.mj al s obzirom na stanje sa koronom ne znam sta ce biti od tog.
    .
    Mellorine meni su nakon prvog poroda ostali razdvojeni misici. I u ovoj trudnoci su se jos vise razdvojili. Pocela sam stavljati pojas kad se sjetim i mogu ti reci da se to spojilo, jagodica prsta samo stane. 
    .
    Skoljka😂😂 dobro da je gladan htio zaspati sa dudom😆

My baby
    24. Lipanj 2020. 12:46

Skoljka ti si legenda😂.
    Ja sam ove godine prekrizila more imam gdje otici na more,tata mi je na miru ali mi se iskreno s malom bebom neda..vuci kolica po plazi ma neda mi se.
    Iduce godine cu ici.

Corinne
    24. Lipanj 2020. 13:27

Školjka ma on se vec tjedan dana zanima za sve oko sebe, najvise za slike na zidu. Pa sam mu drzala igracke iznad tijela al ne mozes to dugo. Evo danas je skoro sat vremena buljio u gym, i rukicom slucajno okine neku igracku pa se smije, ili ozbiljno proucava.Taman sam stigla popiti kavu i pojesti. 😊

My baby
    24. Lipanj 2020. 14:00

Corinne i moja non stop gleda slike na zidu,isad mi je tako slatka pocela je gugutat

Corinne
    24. Lipanj 2020. 14:11

My baby

Corinne i moja non stop gleda slike na zidu,isad mi je tako slatka pocela je gugutat

E isto i moj, kad je dobre volje onda se rasprica. A slike gleda kao da je neki procjenitelj umjetnina 
    Danas je skuzio veliko ogledalo u hodniku, pa se cerio ''drugoj'' mami u odrazu. Nije lose, ima jednu koja ga drzi a drugu koja ga gleda i prica gluposti 

Jahanara
    24. Lipanj 2020. 14:48

Ima kakav skok sa 5 tjedana😫😫 znaci nastavljamo od jucer, spava samo na rukama, a jede svakih sat vremena🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.