Ja nisam ni znala da se cjepiva placaju 🤷♀️ Ako se nekom da objasniti kad ide koje i koliko kostaju…
Prvo cijepivo sa 2 mj je obavezno kao i sa 4 i sa 6,a dodatno placas ona cijepiva koja nisu obavezna u sustavu hzzo-a...recimo tu rotu primaju do navrsenih 24.tj zivota dobije se dvije doze i po dozi je cijena 500kn kupis ju u ljekarni i cuvas do dogovorenog cijepljenja
Moj je sinoc zaspao u 23 ali je zadnje jeo do 21 h nekih 15 ak min….i ja sam ga probudila oko 1 h za jesti…dakle tu je odspavao 4 sata…i.poslije dva puta po 3 sata uz ogromne pauze za uspavljivanje. Ono sto mene stalno muci i cesto potezem tu temu koliko ga pustiti da spava.Sad mi je zao sto sam ga budila u 1 ali me strah da je gladan ako ga pustim 5,6 sati da spava a imam filing da bi odspavao taj prvi odlazak toliko. Muci me sto preko dana isto kad zaspe zna proci po 3 sata…i onda bi na kraju ako ga sve to pustim ispalo.da ima nekih 6 7 podoja u danu sto mi se cini malo.A uvijek se bojim da je malo pritom pojeo 🙈🙈🙈
Jel ti netko bas savjetovao buđenje?ako dobiva na kilazi mislim da ga nema potrebe budit jer im je san jednako bitan,a prije ce ulovit neki svoj ritam koji ce ti kasnje biti lakse pratiti...al nek ti jos neko da savjet evo,ja sam svog budila prvi 2tj kad sam skuzila da dobiva normalno na kilazi odustala sam od buđenja
Moj je sinoc zaspao u 23 ali je zadnje jeo do 21 h nekih 15 ak min….i ja sam ga probudila oko 1 h za jesti…dakle tu je odspavao 4 sata…i.poslije dva puta po 3 sata uz ogromne pauze za uspavljivanje. Ono sto mene stalno muci i cesto potezem tu temu koliko ga pustiti da spava.Sad mi je zao sto sam ga budila u 1 ali me strah da je gladan ako ga pustim 5,6 sati da spava a imam filing da bi odspavao taj prvi odlazak toliko. Muci me sto preko dana isto kad zaspe zna proci po 3 sata…i onda bi na kraju ako ga sve to pustim ispalo.da ima nekih 6 7 podoja u danu sto mi se cini malo.A uvijek se bojim da je malo pritom pojeo 🙈🙈🙈
Ti kao i ja...samo prave rakije..ove ofarbane su mi kao omeksivaci😂..
Malac je vec mj dana..pusti ga po noci da spava! Koliko hoce...a po danu ga probudi za hranjenje..tako ce dobivat dojam o vremenu kad je dan..a kad noc..
Moja mala je malo starija od tvog..i evo nocas je od 11 do 6 spavala..pa u pola 10 jela...i sad cu ju hranit svaka 3.5 sata do spavanja..
Koliko je dobio u mj dana?
Jutro!
Mi smo imali okej noc uz već tradicionalno stenjanje od 5 ujutro, ali kroz san. Jučer opet nije kakala, samo prdi. Čekam kakanje kao ozeblo sunce 😄
Pupi slažem se sa curama, ako uredno dobiva na kilaži nemoj ga buditi po noći, neka spava.
Moja ujutro odspava fino dva sata, ali uz napu jer uz stariju je nemoguce drugačije. Jahanara kužim te skroz 😄 a onda kreće popodne i isto kao vaši, vidim da joj duša spava ali nema sanseee da zaspe. Ako i zaspe na rukama kad je spustim budna je za 15/20 minuta.
Sjećam se da je starija vrlo brzo ustabilila raspored spavanja po danu ( 1,5 sat poslije buđenja, pa oko podne i onda oko 16/17 i kupanje za noćno spavanje u 19 i spavanje), al ovoj maloj ne mogu ni napraviti raspored kad moram i stariju nekako uključiti u sve to.
Cure, par pitanja.
Smiju li se dojilje farbati? Frizura mi je očajna, a boja još očajnija, htjela bih se malo upristojit, već mi je muž počeo govorit daj se počešljaj🤣
Jel dobila koja mengu? Ja sam u par navrata imala osjećaj da ću procurit ali još ništa. Ajde bar nešto. Planiram kod ginićke uskoro i raspitat se za kontracepciju. Rado bih pilule, one koje idu uz dojenje. Svakako više ne želim imat djece 🤪
Imaju li vaše bebe stisnute šakice ili otvorene? Moja ih otvara, ali i drži stisnute - ono što me muči je to što ponekad onako napravi figu - palčić je unutar šake, a pročitala sam da do trećeg mjeseca to nije baš poželjno. Brinem se da nešto krivo radim. Koliko vi na dan vježbate s bebicama?
I problem bljucanja-unazad dva dana mi jako bljuca, koliko je to opasno🤔 bojim se da ju nešto ne pati a da ja to ne vidim
Ja nisam ni znala da se cjepiva placaju 🤷♀️ Ako se nekom da objasniti kad ide koje i koliko kostaju…Prvo cijepivo sa 2 mj je obavezno kao i sa 4 i sa 6,a dodatno placas ona cijepiva koja nisu obavezna u sustavu hzzo-a…recimo tu rotu primaju do navrsenih 24.tj zivota dobije se dvije doze i po dozi je cijena 500kn kupis ju u ljekarni i cuvas do dogovorenog cijepljenja
A to nas pedijatrica salje sa 2 mj? Mi imamo pregled kod pedijatrice taman dan nakon sto napuni 2 mj
E da i duda! Neće se uopće utješiti na cici, nego kad je pojela a hoće dudati jako se ljuti jer ide mlijeko, dam dudu i mir - zaspe. Malo me brine da ne postane dudoovisnik. Al ak joj nedam dudu da znate da je skužila kak da stavi palac u usta 😱 ostala sam šokirana.
A ona se rodila sa čvaksicom na šaki kako je dudala šakicu u pupi valjda.
Moj je sinoc zaspao u 23 ali je zadnje jeo do 21 h nekih 15 ak min….i ja sam ga probudila oko 1 h za jesti…dakle tu je odspavao 4 sata…i.poslije dva puta po 3 sata uz ogromne pauze za uspavljivanje. Ono sto mene stalno muci i cesto potezem tu temu koliko ga pustiti da spava.Sad mi je zao sto sam ga budila u 1 ali me strah da je gladan ako ga pustim 5,6 sati da spava a imam filing da bi odspavao taj prvi odlazak toliko. Muci me sto preko dana isto kad zaspe zna proci po 3 sata…i onda bi na kraju ako ga sve to pustim ispalo.da ima nekih 6 7 podoja u danu sto mi se cini malo.A uvijek se bojim da je malo pritom pojeo 🙈🙈🙈Ti kao i ja…samo prave rakije..ove ofarbane su mi kao omeksivaci😂..
Malac je vec mj dana..pusti ga po noci da spava! Koliko hoce…a po danu ga probudi za hranjenje..tako ce dobivat dojam o vremenu kad je dan..a kad noc..
Moja mala je malo starija od tvog..i evo nocas je od 11 do 6 spavala..pa u pola 10 jela…i sad cu ju hranit svaka 3.5 sata do spavanja..
Koliko je dobio u mj dana?
Dobio je skoro 1200 ali sam ga tad zbog zutice koja se bas rastegla budila na svaka 2 sata da je papao cesce nego sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji