E da i duda! Neće se uopće utješiti na cici, nego kad je pojela a hoće dudati jako se ljuti jer ide mlijeko, dam dudu i mir - zaspe. Malo me brine da ne postane dudoovisnik. Al ak joj nedam dudu da znate da je skužila kak da stavi palac u usta 😱 ostala sam šokirana.
A ona se rodila sa čvaksicom na šaki kako je dudala šakicu u pupi valjda.
Ajme i mene je toga strah, s dudom zaspe a na siki se nece vise uspava a sam par puta smo ga na dudi uspavali i vec je sve skuzio ocito.I sad ne znam sto cu...forsirati siku ili se prepustiti dudi.
Tina moje saucesce 😔
.
Nakupilo se puno stranica, pa cu probat nesto po sjecanju 🙈
Ja sam uzela Hippov caj u granulama i pijem 3 salice na dan.... Ne vidim jos neki pomak, al navodno mu treba ok o2 tjedna da pocne sluzit svrsi...
.
Ja i dalje pijem Heferol, i stolica ubija.... Jednostavno psihicka blokada zbog saviva i hemeroida, dr su rekli da on sam po sebi nebi trebao utjecat na stolicu osim boje.... Obavezno ujutro popijem toplog Donata i par suhih smokava prije dorucka, cak i zadnja dva dana neki prasak laksativ.... Evo od poroda bila do sad 3 puta na wc-u...zivi uzas
.
Nama jucer bila patronazna, od otpusta iz bolnice dobio je 200 grama i ona je s tim zadovoljna..... Kombiniramo cicu i dohranu, s tim da ja imam osjecaj da on sve vise i vise jede dohranu (vodimo si evidenciju), uglavbom ja se ne mogu poslije podoja izdojit, on uredno sam pusti cicu, i vise ju ne prihvaca ali njurga i gladan je i uredno pojede cijelu dohranu..
Jutros se probudim u 8 za hranjenje majca natopljena s mlijekom, desna cica tvrdA, otisla do wc-a to curi ko ludo dok sam ja njega razbudila za podoj, mlijeko stalo i nebi vise ni kapi dobila van.. Rucno izdojit se ne znam, samo si masnice raim, a izdajalica mi je prejaka jer jos uvijek nemam toliki protok... Bas me stresira sto ne mogu normalno dojit nego ovisimo o dohrani 😖
.
Sto se prehrane tice, patronazna je rekla izbjegavat samo gazirane sokove, prezacinjeno i mahunarke, cak je rekla da slobodno jedem orasaste plodove jer su hranjivi i da ne brinem zbog toga sto su, alergeni...
.
Nakon koliko ste ih vi pustili da spavaju kolko zele?
Mi se trudimo budit ga svaka 3 sata, al njega probudit je nemoguca misija, mislim si da ako spava ocito nije gladan, al opet cini mi se dugo bez hranjenja 4/5 sati pogotovo sto nakon moje obje cice (kod svakog podoja dajem obje da proba sto vise izvuc iz njih) on jos popije i skoro 60 ml dohrane i onda moze dugo spavat, al opet nemamo onda neki raspored 😬
.
Jos sam nesto htjela natipkati, al otislo iz glave, a i ovako sam se raspisala 😶
Ja nisam ni znala da se cjepiva placaju 🤷♀️ Ako se nekom da objasniti kad ide koje i koliko kostaju…Prvo cijepivo sa 2 mj je obavezno kao i sa 4 i sa 6,a dodatno placas ona cijepiva koja nisu obavezna u sustavu hzzo-a…recimo tu rotu primaju do navrsenih 24.tj zivota dobije se dvije doze i po dozi je cijena 500kn kupis ju u ljekarni i cuvas do dogovorenog cijepljenjaA to nas pedijatrica salje sa 2 mj? Mi imamo pregled kod pedijatrice taman dan nakon sto napuni 2 mj
Tako je pedijatrica cijepi sa 2mj
Tina moje saucesce 😔
.
Nakupilo se puno stranica, pa cu probat nesto po sjecanju 🙈
Ja sam uzela Hippov caj u granulama i pijem 3 salice na dan…. Ne vidim jos neki pomak, al navodno mu treba ok o2 tjedna da pocne sluzit svrsi…
.
Ja i dalje pijem Heferol, i stolica ubija…. Jednostavno psihicka blokada zbog saviva i hemeroida, dr su rekli da on sam po sebi nebi trebao utjecat na stolicu osim boje…. Obavezno ujutro popijem toplog Donata i par suhih smokava prije dorucka, cak i zadnja dva dana neki prasak laksativ…. Evo od poroda bila do sad 3 puta na wc-u…zivi uzas
.
Nama jucer bila patronazna, od otpusta iz bolnice dobio je 200 grama i ona je s tim zadovoljna….. Kombiniramo cicu i dohranu, s tim da ja imam osjecaj da on sve vise i vise jede dohranu (vodimo si evidenciju), uglavbom ja se ne mogu poslije podoja izdojit, on uredno sam pusti cicu, i vise ju ne prihvaca ali njurga i gladan je i uredno pojede cijelu dohranu..
Jutros se probudim u 8 za hranjenje majca natopljena s mlijekom, desna cica tvrdA, otisla do wc-a to curi ko ludo dok sam ja njega razbudila za podoj, mlijeko stalo i nebi vise ni kapi dobila van.. Rucno izdojit se ne znam, samo si masnice raim, a izdajalica mi je prejaka jer jos uvijek nemam toliki protok… Bas me stresira sto ne mogu normalno dojit nego ovisimo o dohrani 😖
.
Sto se prehrane tice, patronazna je rekla izbjegavat samo gazirane sokove, prezacinjeno i mahunarke, cak je rekla da slobodno jedem orasaste plodove jer su hranjivi i da ne brinem zbog toga sto su, alergeni…
.
Nakon koliko ste ih vi pustili da spavaju kolko zele?
Mi se trudimo budit ga svaka 3 sata, al njega probudit je nemoguca misija, mislim si da ako spava ocito nije gladan, al opet cini mi se dugo bez hranjenja 4/5 sati pogotovo sto nakon moje obje cice (kod svakog podoja dajem obje da proba sto vise izvuc iz njih) on jos popije i skoro 60 ml dohrane i onda moze dugo spavat, al opet nemamo onda neki raspored 😬
.
Jos sam nesto htjela natipkati, al otislo iz glave, a i ovako sam se raspisala 😶
4-5 sati je dugo da ne jede,tako mali..probaj ga buditi na 3 sata po danu..a po noci ces vidjet.
Pozdrav mamice, kad citam zaostatke vidim da sve muku mucite s nekim stvarima, drzim fige da cim prije prevazidete neke faze pa da bude bolje 🤞🤞 ja vam nemam kaj reci, kao da ni nemam bebu, samo spavamo, jedemo, kakamo i pisamo haha bolje da se ne hvalim da se nebi pokvarili, ali takva nam je i seka bila, mi nismo ni znali da imamo bebu prvih 3-4 mj samo je spavala i jela, a takav je i braco sada, nadam se da bufemo imali srece da i ostane tak 😁
Eto jedini moj "problem" je kaj imam mlijeka za troje, a ne za jednu bebu pa vise vremena provedem izdajajuci nego u bilo cemu drugome ali dobro i to se bude s vremenom izreguliralo kak mu bude vise trebalo
Ja sam svom malcu jucer prvi put dala vitamin d kapi, Vigantol, i dan je bio najgori ikad, samo je jeo i plakao, spavao stenjajuci na rukama.. sad ne znam jel to od tih kapi ili nesto drugo. Dobio je i neke sitne pristice po licu i trbuhu, ne znam jel osip ili ono ciscenje. Sad cu probati bez kapi par dana. Nisam jela nista sto inace ne jedem pa mislim da nije od hrane. Jedino zobenu kasu sa tragovima jagoda unutra, al to koliko jagoda proizvodac stavi, mislim da stvarno nije moglo utjecati. Druga polovica noci koma, budenje svakih sat vremena, ujutro pelena pokakana do leđa, a inace ne kaka po noci.
Pozdrav mamice, kad citam zaostatke vidim da sve muku mucite s nekim stvarima, drzim fige da cim prije prevazidete neke faze pa da bude bolje 🤞🤞 ja vam nemam kaj reci, kao da ni nemam bebu, samo spavamo, jedemo, kakamo i pisamo haha bolje da se ne hvalim da se nebi pokvarili, ali takva nam je i seka bila, mi nismo ni znali da imamo bebu prvih 3-4 mj samo je spavala i jela, a takav je i braco sada, nadam se da bufemo imali srece da i ostane tak 😁
Eto jedini moj "problem" je kaj imam mlijeka za troje, a ne za jednu bebu pa vise vremena provedem izdajajuci nego u bilo cemu drugome ali dobro i to se bude s vremenom izreguliralo kak mu bude vise trebalo
👍supeeer
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji