Eh moji decki su spavali samnom i jos spavaju a malena nece nego u kreveticu.,.,.to je sve od djeteta do djeteta.,.,jest da nisam komotna ni ja ni muz ali vec smo navikli ha ha ha.,.,.eh sad neki put i muza izbacim iz kreveta pa spavam sa mojom djecicom joj uzivam u tome kad se sklupcaju oko mene kao macici kolikon god mi je tesko taj dan navecer me oraspoloze kad se pocnu mazit oko mene.
Naš bebi isto sa nama spava cijelu noć zadnjih mjesec i pol. Za koji dan će 4 mjeseca imati. Voli po noći sisati svaka dva sata i spavati sa cikom u ustima pa mi je bilo jednostavnije ostaviti ga sa nama u krevetu. Od početka sam ga vraćala u kindi, pa smirivala, čim bi ga ispustila on bi počeo plakati, pa sam ga opet uzimala u naručje i te sekunde bi zaspao. Kad bi i zaspao, tužno bi stenjao, pa se probudio i pružao rukicu prema meni pa mi se srce cijepalo. Jednostavno volim što je sa nama u krevetu, što me probudi hvatanjem za nos, što svoje nogice stavi u moje krilo, što me uhvati za majicu i tako spava.
Sortiraj odgovore
Najstariji