beba u krevetu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    27. Listopad 2014. 13:42

Eh moji decki su spavali samnom i jos spavaju a malena nece nego u kreveticu.,.,.to je sve od djeteta do djeteta.,.,jest da nisam komotna ni ja ni muz ali vec smo navikli ha ha ha.,.,.eh sad neki put i muza izbacim iz kreveta pa spavam sa mojom djecicom joj uzivam u tome kad se sklupcaju oko mene kao macici kolikon god mi je tesko taj dan navecer me oraspoloze kad se pocnu mazit oko mene.

• lady_in_red
    27. Listopad 2014. 19:07

Naš bebi isto sa nama spava cijelu noć zadnjih mjesec i pol. Za koji dan će 4 mjeseca imati. Voli po noći sisati svaka dva sata i spavati sa cikom u ustima pa mi je bilo jednostavnije ostaviti ga sa nama u krevetu. Od početka sam ga vraćala u kindi, pa smirivala, čim bi ga ispustila on bi počeo plakati, pa sam ga opet uzimala u naručje i te sekunde bi zaspao. Kad bi i zaspao, tužno bi stenjao, pa se probudio i pružao rukicu prema meni pa mi se srce cijepalo. Jednostavno volim što je sa nama u krevetu, što me probudi hvatanjem za nos, što svoje nogice stavi u moje krilo, što me uhvati za majicu i tako spava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.