Od prijateljice prijateljica je naucila sina da spava izmedu nje I muza u krevetu I onda kad se poceo okretat I postao mobilniji im je pao s kreveta. Iskreno ne bi nikad. Ovako sam u panici da ce mu se sto dogoditi I jos da ga nesvjesno u snu ugusim. U onom snu kad jednostavno pades od umora jer ovako ne bi mogla zaspati da je on kraj mene u krevetu, od straha. Roman sam napisala hehe
14.06.2014. L ♥
definitivno za, kada sam rodila prvog sina ista stvar je bila kao kod Luki totalna panika da ću ga zgnječiti, ugušiti i di ću ga ujutro naći , onda kada je bio jedno 5 mjeseci tražio je po noći 100x jesti (zubići) i u jednom trenutku sam ga prestala vraćati u kindać, ( i prestala sam cicu spremat na spavanje hahahaha )
od tada on krevetića svog nije vidio i nije mi žao sekunde, do 2 godine je spavao sa nama i buđenje kraj njega ujutro je najljepši osjećaj ikada, znalo se dogoditi da se probudim a on gleda u mene, u tišini, budan skroz ko zna koliko dugo tako bulji, pa maženja i valjanja po krevetu a i to što mu u bilo koje doba noći mogu poljubiti čelo, dodirnuti ga, pomaziti.... sada spava u svom velikom krevetiću jer je veliki dečko , a malac od 2,5 mjeseca se preselio već sad iz kimbe kod nas, za sad ga poslije hranjenja ostavljam pa kad podrigne spava do jutra na meni i ne želim to mijenjati da mi ne znam što netko drugi kaže.. od svega u čemu uživam sa svojim malima, to zajedničko spavanje i buđenje jedna mi je od najdražih stvari
url=https://lilypie.com]
definitivno za, kada sam rodila prvog sina ista stvar je bila kao kod Luki totalna panika da ću ga zgnječiti, ugušiti i di ću ga ujutro naći , onda kada je bio jedno 5 mjeseci tražio je po noći 100x jesti (zubići) i u jednom trenutku sam ga prestala vraćati u kindać, ( i prestala sam cicu spremat na spavanje hahahaha )
od tada on krevetića svog nije vidio i nije mi žao sekunde, do 2 godine je spavao sa nama i buđenje kraj njega ujutro je najljepši osjećaj ikada, znalo se dogoditi da se probudim a on gleda u mene, u tišini, budan skroz ko zna koliko dugo tako bulji, pa maženja i valjanja po krevetu a i to što mu u bilo koje doba noći mogu poljubiti čelo, dodirnuti ga, pomaziti…. sada spava u svom velikom krevetiću jer je veliki dečko , a malac od 2,5 mjeseca se preselio već sad iz kimbe kod nas, za sad ga poslije hranjenja ostavljam pa kad podrigne spava do jutra na meni i ne želim to mijenjati da mi ne znam što netko drugi kaže.. od svega u čemu uživam sa svojim malima, to zajedničko spavanje i buđenje jedna mi je od najdražih stvari
Raznježilo me skroz...Pogotovo dio gdje se budiš i gleda te.
14.06.2014. L ♥
Ja stavim svoga kraj sebe samo kad sam skroz budna, preko dana. Noću me jako strah, i bojim se da ću zaspati i što ja znam... Nekako mi je sigurnije kada je on u svom krevetiću... Ali mi je jako lijepo leći preko dana i staviti ga sebi na prsa i samo slušati kako diše. Umiruje me. mmama, raznježila si me. Prekrasno je to sigurno...
Krešimir 19.08.2014. <3
cure drage, kada vam lime malo ojačaju, probajte tako makar jednu noć.. neko 6 čulo se rodi u nama kad se rodi dijete, kako skačemo na svaki zvuk iz kimbe tako bi i ovdje reagirale da nekaj ne štima.. bio je članak jednom ovdje na klokanici čak da je za njih dobro da nam spavaju blizu, probajte si potražit pa razmislite.. makar mi je itekako jasan vaš strah..
Nas bebi od 2,5 mjeseca spava s nama.na pocetku me uzasno boljela rana od epiziotomije,a on je po noci dojio bar 5 puta i nisam se mogla tolko dizati,a sad mi je tako jednostavno lakse..u ne pomaknem se u noci.suprug veli da mali spava na 2/3 kreveta...a sta cemo?:-)po dabu ga stavljam u kimbic,a po noci je tako i ostat ce dok ne pocne manje dojiti po noci.
Val spava s nama u krevetu od prvog dana, i jos ni jednom nije spavao u kinderbetu...on nam sluzi za odlaganje robe trenutacno
Slazem se s mmamom, divan feeling kad ga tokom noci osjetis i pomirisis,mene to smiruje, a vjerujem da je tako i njima...
Jucer na vecer sam ga za probu stavila spavati u kindać, i moram priznati da sam bila nemirna i stalno isla provjeravati jel sve ok...tako da sam ga ubrzo opet vratila nama u krevet...ljepše mi je i lakse za noćne podoje
A onaj strah da cu ga zgnjeciti, ugusiti i slicno je nestao odmah nakon prve noci, kad smo i R i ja skuzili da reagiramo i na njegov najmanji pokret, ma i drugaciji udisaj...tako da bi skuzili da smo se legli na njega tokom nociUgl, ja sam za da spavaju u krevetu s nama, to je zbilja lijepo
a dali spavaju između vas i dragog ili s vase strane, meni već sad nije strah za mene ali me strah da je on nebi pričepio jer i sada kad on čvrsto spava okreće se ja onako u snu stavim ruke preko trbuha da me nebi slučajno udario, zato pitam..
pošto smo jako mali još meni spava po noći i do ruba kimba je skroz do kreveta tako da ne može pasti i između nas ovisi koji cicu dajem.. ali kada poraste i bude kao i Patrik između nas
Sortiraj odgovore
Najstariji