beba u krevetu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sretnamama3

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Nyka

sretnamama

ali sva sreća pa smo sa mojim starcima i mama je ušla u sobi da nas provjeri
    Čuj….oprosti, ovo mi je upalo u oči… .. Tvoja mama i inače tebe i muža pokriva prije spavanja? Ili to od kad imate klince? 

ne bez brige.. nego mi znamo zaspat, a mala se dosta okreće u kimbaću pa se zna raskrit.. ali imamo otvorena vrata dok ništa ne radimo ako me kužiš.. 

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Je, kužim. Inače ovu noć mi je mali počupao pol kose (zapravo pred jutro kad se probudio pa se nije imao s čim igrati). Ja sam tako spavala da, iako sam ga osjetila, nisam imala snage pomaknuti se. I konačno se zbudim, a pol skalpa na plahti. ...to je drugi dio "ljepote" spavanja s klincima. Da ne velim da me pri okretanju zna maznuti sa šakom u glavu... ali još je mali pa to nije jako. Od frendice klinac ju je, prilikom okretanja, tako zviznuo, da joj je raskrvario nos.
    Onak - žestoko je spavati s djecom.

sretnamama3

Prijavi adminu

A jooj jadna onda tvoja frendicca.. Hehhehe..

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Nyka

Je, kužim. Inače ovu noć mi je mali počupao pol kose (zapravo pred jutro kad se probudio pa se nije imao s čim igrati). Ja sam tako spavala da, iako sam ga osjetila, nisam imala snage pomaknuti se. I konačno se zbudim, a pol skalpa na plahti. …to je drugi dio &quot;ljepote&quot; spavanja s klincima. Da ne velim da me pri okretanju zna maznuti sa šakom u glavu… ali još je mali pa to nije jako. Od frendice klinac ju je, prilikom okretanja, tako zviznuo, da joj je raskrvario nos.
    Onak - žestoko je spavati s djecom.

Hahaah Moj više ne gleda mene nego kosu mi. Baš je onako odmjerava hahah..Čim mu se približim poleti ruka prema njoj i čupa 

14.06.2014. L ♥

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Užas s tom kosom. A prije nego sam rodila sam uvijek govorila kako mi nisu jasne žene koje se prije nego dobe bebu, ili kad rode, ošišaju na kratko. Jer meni je lakše s dugom kosom - svežem u rep, punđu, neku frkafulju i bok. E sad mi je jasno zašto se šišaju. Iako, ja i dalje stojim kod tog da je duga kosa lakša za održavanje kad imaš bebu. Ako ne stignem oprati kosu, vežem ju i bok. A i ne moram raditi neke posebne frizure. Kad sam imala kratku, em kaj svaki dan moram prati, em poludim kad se zbudim ujutro s gnjezdom na glavi, em moraš potrošiti vrijeme na frizuru... tak da se ne planiram šišati, ali msilim da bum si kupila onu mrežicu za kosu, kaj su babe nekad nosile prek viklera

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Starija je spavala s nama u krevetu do nekih 18 mjeseci i tad smo ju preselili u njenu sobu. Manja sad ima 16 mj i nikad nije spavala u kinderbetu, premda se on nalazi kraj našeg kreveta jer čim bi ja nju spustila nutra, ona bi vrištala. Nakon 3 godine nespavanja, nemam više ni volje ni snage drndat po noći i dizat se. Tak da ona spava kraj mene, muž s druge strane. Dobra moja mama kaj mi je savjetovala 180 širok krevet kupit :D :D :D Tak da svi imamo mjesta i nitko se ne stiska :) Mene nije strah da budem kaj maloj napravila, odpočetka je tak bila u jastuku za bebe pa nije bilo straha :D

LuKi5

Prijavi adminu

Nyka

Užas s tom kosom. A prije nego sam rodila sam uvijek govorila kako mi nisu jasne žene koje se prije nego dobe bebu, ili kad rode, ošišaju na kratko. Jer meni je lakše s dugom kosom - svežem u rep, punđu, neku frkafulju i bok. E sad mi je jasno zašto se šišaju. Iako, ja i dalje stojim kod tog da je duga kosa lakša za održavanje kad imaš bebu. Ako ne stignem oprati kosu, vežem ju i bok. A i ne moram raditi neke posebne frizure. Kad sam imala kratku, em kaj svaki dan moram prati, em poludim kad se zbudim ujutro s gnjezdom na glavi, em moraš potrošiti vrijeme na frizuru… tak da se ne planiram šišati, ali msilim da bum si kupila onu mrežicu za kosu, kaj su babe nekad nosile prek viklera

Hahahah baš si me nasmijala Joj da, znam. Imala sam kosu svih dužina, frizure sve moguće. Kratka mi je bila najteža što se tiće baš tog buđenja ujutro, nikako je namjestit, uvik neki čuperak na glavi ko da mi palma raste posrid glave, jedino što je nisam morala fenom sušiti :P  Ovako ju dugu svežem u rep, i onda sam na miru, jedino za osušiti je treba nekih 20 minuta 

14.06.2014. L ♥

sunday morning mommy

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Naš bebač ima 3 mjeseca. Prvih dva je spavao isključivo u svom krevetiću. Zadnjih mjesec dana imamo praksu da ostane spavati kod nas pred jutro. Prvi puta se budi između 1 i 3, a onda oko 5,6... I tad ga ostavim kraj sebe jer se suprug tada već budi i kreće na posao. Onda odspavamo još sat, dva. Ono što sam skužila jest da duže spava ako je netko kraj njega. U početku me bilo strah, kao i sve mame, ali dobro, prošlo je. Spavam mirno i ''nasadim'' se na muža koji isto spava na boku, tak da za bebu ostane valjda 70% kreveta slobodno

sretnamama3

Prijavi adminu

Sad sam se sjetila da je i moja frflja mene jedno jutro probudila cupanjem.. Bila sam preblizo kimbacu i ulovila me nespremnu.. Hehe..

LuKi5

Prijavi adminu

sretnamama

Sad sam se sjetila da je i moja frflja mene jedno jutro probudila cupanjem.. Bila sam preblizo kimbacu i ulovila me nespremnu.. Hehe..

Slatko

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.