beba u krevetu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sretnamama3

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

LuKi

sretnamama

Sad sam se sjetila da je i moja frflja mene jedno jutro probudila cupanjem.. Bila sam preblizo kimbacu i ulovila me nespremnu.. Hehe..
    Slatko

da u snu nisam ni znala kaj se događa.. mislila sam da sam si uspjela zaplest kosu u kimbač.. hahaha... moje sestre isto imaju djecu, ali sve su se ošišale.. sad znam zašto.. hehehheh...  

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Moj sin nije nikada spavao sa nama u krevetu, mozda sam cudna ili sebicna, ali naucila sam i nas i njega na "svoj" prostor pri spavanju. Uzmem ga k sebi i mazimo se naravno ako mi se probudi po noci sve dok opet ne zaspe, ali od pocetka sam ga uvijek i bez iznimke i nakon svakog podoja vracala u kinderbet. To je stvar osobnog izbora kao i sve ostalo i eto mi smo izabrali tako. Tako ce biti i sa drugim djetetom kada i ako nam se primi :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

sunday morning mommy

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

ProudMomy

Moj sin nije nikada spavao sa nama u krevetu, mozda sam cudna ili sebicna, ali naucila sam i nas i njega na &quot;svoj&quot; prostor pri spavanju. Uzmem ga k sebi i mazimo se naravno ako mi se probudi po noci sve dok opet ne zaspe, ali od pocetka sam ga uvijek i bez iznimke i nakon svakog podoja vracala u kinderbet. To je stvar osobnog izbora kao i sve ostalo i eto mi smo izabrali tako. Tako ce biti i sa drugim djetetom kada i ako nam se primi :-)

Po meni je to odlična taktika. Znam za puno djece u dobi od 1-2 godine koji su tek par puta spavali sami u kinderbetu. To baš nema smisla, ali naravno to je stvar osobnog izbora. Nakon carskog mi se bilo jako teško ustajati, a muž je nakon posla i pomaganja oko maloga spavao kao top, pa sam si olakšala tako da pred jutro dođe kod mene :)

nemononame

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Znam da ovo bas i nije tema ovog razgovora, no ne znam di bi ovo smjestila, a trebam pomoc/savjet/misljenje...dakle, moja curica ima 7 mjeseci i do sad je spavala cijelu noc i to bi zaspala u 8 nakon mlijeka i onda spavala do jutra (6-7 kako kad), prije dva dana pocela je s nekakvim cudnim ispadima prije spavanja, place i vristi ako je u kreveticu i zaspi jedino na rukama nakon poduzeg ljuljanja i budi se nekoliko puta tijekom noci i pplace i baca se kod pokusaja uspavljivanja iako je vidno umorna i to potraje nekih sat vremena prije nego zaspi opet. Zubi nisu jer su nam dva komada izbila bez takvih problema (malo se meskoljila i koji put zaplakala usred noci no vrlo brzo bi ponovo utonula u san). Zdrava je, jede primjereno za svoju dob i preko dana je sve u redu. Ima li netko slican slucaj? Ne znam sto joj je niti kako da joj pomognem.
    Zaboravila sam napomenuti, danju odspava dva puta po sat vremena.

nemononame

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

I obavezno ju moramo uzeti sebi u krevet kad se tako usred noci probudi...probali smo ju ostavit kod nas u krevetu cijelu noc no svejedno se budi nekoliko puta

MrSandrica

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

spava  s nama ali još malo sad ima skoro 3 mjeseca polako ću ga navikavat na njegov krevetić...

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Moj je spavao u krevetiću do 3.mj. i onda je počeo plač čim bi ga spuštali u krevetić i sad spava s nama - nekad malo je nezgodno, ali kad se ujutro probudim a on je već budan i promatra me svojim okicama i razvuče svoj prekrasan osmijeh kad primijeti da sam budna, zaboravim na sve i pitam se kak sam mogla prije bez toga 

Nano2

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Ma tko mu ne bi dozvolio da spava s nama?!  pola noci provede u kimbaću a onda se uvijek nekako usulja k nama (ja si ga ukradem )...obozavamo i suprug i ja probudit se kraj nase 7.mj stare buhtlice...jednostavno se raznjezim kad ga vidim da obozava pajkit u nasem krevetu.

lenciniki

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Moj spava u svom krevetiću pokraj mog kreveta. Par puta je preko dana spavao kraj mene, ali čini mi se da je veliki individualac koji voli svoj prostor i nakon nekog vremena je jednostavno otvarao oči čim bi ga tako stavila kraj sebe. Kad bi ga stavila u krevetić samo bi se okrenuo i nastavio spavati :p Sada s devet mjeseci najviše voli kada ga navečer nakon sike i maženja još budnog stavim u krevetić, pa on nešto guguće svom zeki (valjda mu priča šta je doživio taj dan haha) i nakon nekog vremena zaspi. Kada bi ostajala s njim u sobi za to vrijeme bi teže zaspao. Samostalac moj :DBudi se jednom do dva puta po noći, ali mi nije teško dizati se. Iako sam mislila da će mi biti jednostavnije da spava sa mnom, eto on je pokazao drugačije želje. Ako se to i promijeni nemam ništa protiv da spava kraj mene.

• inesskica

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Moja je od rođenja spavala u zipki kraj moga kreveta i kada je imala 2,5 mjeseca nije mi se dalo dizati iz kreveta na svaki njezin pomak...jer sam sve čula...stavila sam ju između nas i eto spavamo sada tako...meni je lakše jer samo joj dudu dam kad se počne vrzmat,a i ne smeta mi uopće...čak kada mi je jednu noć prespavala kod mame,bilo mi je prazno,hladno bez nje....ujutro kada me budi pa to je nešto najljepše...ipak smo mi tim,ja,tata i ona:)))

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.