beba u krevetu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    30. Rujan 2014. 21:55

Nas maleni spava s nama isto od prvog dana i ne bi to mjenjala ni za sta prekrasno mi je i mazimo se tokom noci imala sam veliki strah da se nesto ne dogodi ali je to nestalo i sada mi je bas divno evo vec 3 mjeseca uzivamo svi troje u krevetu a najdraze mi je kad se tokom noci prevrce i trazi da se privije uza mene sva se rastopim od srece

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nyka
    01. Listopad 2014. 10:33

Ne postoji li negdje već sličan topic?

Uglavnom, pisala sam negdje da sam protiv cjelonoćnog spavanja s djetetom. Ja sam svog Mladunca počela nedavno povremeno stavljati k nama u krevet kad bi se po noći probudio. Inače spava s nama u sobi, kimbi mu je uz naš krevet. I eto, danas mogu reći da je ta iznimka, postala pravilo. Noćno buđenje, prematanje i hranjenje - nastavak spavanja u našem krevetu. Navukla sam se.
    Ali navečer ga uspavljujem i hranim u njegovom krevetiću i toga ću se držati.

mama842
    01. Listopad 2014. 12:10

Naša cura od 6.mj. spava u svom krevetiću,al ju isto nakon presvlačenja i buđenja u noći znamo staviti između nas u krevet i naravno ona se izvrne tak da spava popreko,glava kod mame,a noge kod tate..najslađe mi je kad se stisne uz mene i glasno uzdahne,onak u polusnu...Sad ima taktiku,kad neće

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

mama842
    01. Listopad 2014. 12:11

...biti u krevtiću okrene se na trbuh i digne glavu gore i neće zaspati.Onda ju stavim kod sebe,zagrlim ju da se nemože okrenuti i tako zaspi..naravno ne stisnem je rukom već lagano obavijem...

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

sretnamama3
    01. Listopad 2014. 13:08

ja svoju Anabelu nisam nikad stavljala da spava po noći s nama u krevetu, jer se moj dragi muž jako puno okreće.. jednom smo navečer svi zaspali tako na krevetu, ona između nas, ali sva sreća pa smo sa mojim starcima i mama je ušla u sobi da nas provjeri i sekundu kaj je uzela malu da je stavi u kimbać, dragi se okrenuo i rukom točno na to mjesto gdi je ona bila.. tako da je poslije toga preko noći više nisam stavljala u krevet.. sad ima 7 mjeseci i sretno spava cijelu noć u svom kimbaču.. preko dana dok je bila manja sam ju znala stavit sebi na krevet i tako smo malo odspavale, ali kad sam se probudila shvatila sam da se ja nisam ni cm pomaknula.. heheh.. 
    ko ima mirnog muža u snu nek izvoli, ja se sa svojim ne usudim.. mene nekad zna zgnječit, kimbač je odma do kreveta, a ja odma do njega, skroz uz njega jer on spava na 2/3 kreveta.. hahah.. 
    a jesam se raspisala.. uh.. pusa mamama.. 

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

greenangel
    01. Listopad 2014. 13:22

Koliko gooood bile umorne (a jesmo ;) vjerujem da to tzv 6.čulo radi za nas i budi u potrebnom trenutku. Dok nije spavala s nama,ja sam svoju H.čula kroz zid ;) Istina,treba uvijek biti dovoljno oprezan i ne se baš prepustiti do kraja,ali mama je mama i stvorena je da čuje,osjeti i sl.jače nego bilo tko drugi. Brzo će odrasti,stoga uživajte u tim trenucima.

greenangel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.