Nas maleni spava s nama isto od prvog dana i ne bi to mjenjala ni za sta prekrasno mi je i mazimo se tokom noci imala sam veliki strah da se nesto ne dogodi ali je to nestalo i sada mi je bas divno evo vec 3 mjeseca uzivamo svi troje u krevetu a najdraze mi je kad se tokom noci prevrce i trazi da se privije uza mene sva se rastopim od srece
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ne postoji li negdje već sličan topic?
Uglavnom, pisala sam negdje da sam protiv cjelonoćnog spavanja s djetetom. Ja sam svog Mladunca počela nedavno povremeno stavljati k nama u krevet kad bi se po noći probudio. Inače spava s nama u sobi, kimbi mu je uz naš krevet. I eto, danas mogu reći da je ta iznimka, postala pravilo. Noćno buđenje, prematanje i hranjenje - nastavak spavanja u našem krevetu. Navukla sam se.
Ali navečer ga uspavljujem i hranim u njegovom krevetiću i toga ću se držati.
Naša cura od 6.mj. spava u svom krevetiću,al ju isto nakon presvlačenja i buđenja u noći znamo staviti između nas u krevet i naravno ona se izvrne tak da spava popreko,glava kod mame,a noge kod tate..najslađe mi je kad se stisne uz mene i glasno uzdahne,onak u polusnu...Sad ima taktiku,kad neće
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
...biti u krevtiću okrene se na trbuh i digne glavu gore i neće zaspati.Onda ju stavim kod sebe,zagrlim ju da se nemože okrenuti i tako zaspi..naravno ne stisnem je rukom već lagano obavijem...
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
ja svoju Anabelu nisam nikad stavljala da spava po noći s nama u krevetu, jer se moj dragi muž jako puno okreće.. jednom smo navečer svi zaspali tako na krevetu, ona između nas, ali sva sreća pa smo sa mojim starcima i mama je ušla u sobi da nas provjeri i sekundu kaj je uzela malu da je stavi u kimbać, dragi se okrenuo i rukom točno na to mjesto gdi je ona bila.. tako da je poslije toga preko noći više nisam stavljala u krevet.. sad ima 7 mjeseci i sretno spava cijelu noć u svom kimbaču.. preko dana dok je bila manja sam ju znala stavit sebi na krevet i tako smo malo odspavale, ali kad sam se probudila shvatila sam da se ja nisam ni cm pomaknula.. heheh..
ko ima mirnog muža u snu nek izvoli, ja se sa svojim ne usudim.. mene nekad zna zgnječit, kimbač je odma do kreveta, a ja odma do njega, skroz uz njega jer on spava na 2/3 kreveta.. hahah..
a jesam se raspisala.. uh.. pusa mamama..
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Koliko gooood bile umorne (a jesmo ;) vjerujem da to tzv 6.čulo radi za nas i budi u potrebnom trenutku. Dok nije spavala s nama,ja sam svoju H.čula kroz zid ;) Istina,treba uvijek biti dovoljno oprezan i ne se baš prepustiti do kraja,ali mama je mama i stvorena je da čuje,osjeti i sl.jače nego bilo tko drugi. Brzo će odrasti,stoga uživajte u tim trenucima.
greenangel
Sortiraj odgovore
Najstariji