Beba pokušava sjediti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pinkich
    08. Siječanj 2015. 21:31

E cure nisam više gledala tu temu, a iskreno i zaboravila sam. Beba nije imala hipertonus naravno nego je samo malo naprednije dijete. Sad već sjedi ko velika, papa kašice. brblja i uživamo. :D

Pilici
    02. Veljača 2015. 14:05

Prvo sam se prestrasila citajuci odpocetka ovu temu ali sad kad sam sve prelistala mi je laknulo. Moja beba je jako brzo pocela drzat glavicu sama. Patronazna kad nam je dosla prve dane je rekla kako je razvijena kao beba od dva mjeseca.i pedijatrica sa mjesec dana ju je pohvalila. A sad, ima mozda tjedan ili cak dva da se skoro svaki put kad ju polegnem na leda okrene na trbuh i onda ili se smije sto je uspjela :) ili place ako rukica ostane ispod trbusica. A u lezaljci kad ju legnem i zakopcam sama se primi za to i vuce se da sjedne.. Glavu vec dugo drzi sama a sad hoće i sjedit.. Ima 2 i pol mjeseca..

zebrica

Tina0208
    02. Veljača 2015. 15:46

evo moja ima 5 i pol mjeseci i moze malo sjedit sama.. to jos uvijek nije to.. ako je prislonjena sjedi bez problema,a kad ju cuvam sjedi,ali ju jos uvijek malo vaze pa ju pridrzavam...al mislim da ce skoro ona..

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    02. Veljača 2015. 21:20

Bravo za Lauru  Samo neka se jačaju  Sa kolko ti se pocela okretat sa leda na trbusic

zebrica

Pilici
    02. Veljača 2015. 21:20

Bravo za Lauru  Samo neka se jačaju  Sa kolko ti se pocela okretat sa leda na trbusic

zebrica

Tina0208
    03. Veljača 2015. 12:07

joj tek nedavno..sa nekih 5 mjeseci starosti..

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.