beba je krupna

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Boobie

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

Beag pazi samo kod ulozivosti, za vrsak prsta nije nista, zatvorena si al za vrh prsta je pocetak otvaranja... a kupanje i ot otvorenost ne idu zajedno zbog bakterija koje mozes pobrat u moru (ja pobrala ecoli i otvorila se skroz)... izbjegavaj bilo kakav veci fizicki napor i odmaraj puno... 

pčelica9

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Uloživost za prst nije problem, ja sam uloživa za prst od 20.tj i sve je ok, sad sam 33 tj bili smo i na moru i još uvijek sam zatvorena,  to ne znači da se otvaraš. Kako kaže moj ginekolog nećeš naravno igrati nogomet ali ostalo je sve ok.  

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

beag

jesi li morala mirovati od 20.tj. zbog toga?u sub.idem na more pa si mislim valjda bi nesto dr.rekao da je problem ta ulozivost za vrsak prsta, a nije nista komentirao, niti spominjao otvaranje ni mirovanje… a smijesno mi je bilo sto je dr.komentirao kako beba ima velike obrascice, vece nego sto bi trebao za ovaj period  ne znam zasto je to problem, i ja sam ko beba imala debeljuskaste obraze…

Ma rekao mi je da mirujem jer mi je i bilo prohodno za 1 prst od ovoja do glavice ali nisam bas i nisam se otvarala vise sve do kraja...Mislim da se mozes kupat bez problema ali kako kaze i Boobie kad se vratis s mora obavezno odi provjerit urinokulturu da ne bi E.Coli dobila..
    Boobie ti si se skroz otvorila zbog Coli? Ja sam se s njom borila 20tt i nisam se otvarala zbog nje,vidis kako je to sve od zene do zene..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

beag

jesi li morala mirovati od 20.tj. zbog toga?u sub.idem na more pa si mislim valjda bi nesto dr.rekao da je problem ta ulozivost za vrsak prsta, a nije nista komentirao, niti spominjao otvaranje ni mirovanje… a smijesno mi je bilo sto je dr.komentirao kako beba ima velike obrascice, vece nego sto bi trebao za ovaj period  ne znam zasto je to problem, i ja sam ko beba imala debeljuskaste obraze…

Draga moja idi i uzivaj normalno pazi se plicaka i ja sam imala problema sa eserihijom i pogotovo jer si osjetljiva na mjehur.,ma njima nista ne valja uh ti doktori,neka je on bucmastih obrascica pa i bolje

Boobie

Prijavi adminu

Tea2803

beag

Ma rekao mi je da mirujem jer mi je i bilo prohodno za 1 prst od ovoja do glavice ali nisam bas i nisam se otvarala vise sve do kraja…Mislim da se mozes kupat bez problema ali kako kaze i Boobie kad se vratis s mora obavezno odi provjerit urinokulturu da ne bi E.Coli dobila..
    Boobie ti si se skroz otvorila zbog Coli? Ja sam se s njom borila 20tt i nisam se otvarala zbog nje,vidis kako je to sve od zene do zene..

Da ali ja ju nisam imala u urinu znaci nije se vidla na urinokulturi i tu ne radi velike probleme, ja sam imala u rodnici znaci vidi se samo na brisu cerviksa i to je problem ako si otvoren jer napravi upalu i sranje. A dobila sam ju 99% od nekog tko ju je imao u urinu i popisao se u more, ja sam bila malo otvorena a nisam znala, u 7 dana se skroz otvorila i pukao vodenjak od upale, nis me posebno nije boljelo.

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Boobie

Tea2803

beag

Ma rekao mi je da mirujem jer mi je i bilo prohodno za 1 prst od ovoja do glavice ali nisam bas i nisam se otvarala vise sve do kraja…Mislim da se mozes kupat bez problema ali kako kaze i Boobie kad se vratis s mora obavezno odi provjerit urinokulturu da ne bi E.Coli dobila..

Da ali ja ju nisam imala u urinu znaci nije se vidla na urinokulturi i tu ne radi velike probleme, ja sam imala u rodnici znaci vidi se samo na brisu cerviksa i to je problem ako si otvoren jer napravi upalu i sranje. A dobila sam ju 99% od nekog tko ju je imao u urinu i popisao se u more, ja sam bila malo otvorena a nisam znala, u 7 dana se skroz otvorila i pukao vodenjak od upale, nis me posebno nije boljelo.

Ahaa da to je druga prica to je .. Draga bas mi je zao :( uskoro stize srecica :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie

Prijavi adminu

Da, jos malo 

• sanja111

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Meni se čini da je i moja curka krupnija, u 33t+3 je imala 2250g, makar me ginekolog uvjerava da je to ok. Makar je njemu sve ok, i moje kile ...
    Koliko još natuku u zadnjem mjesecu? Već me strah ko će je istisnut iz sebe

Boobie

Prijavi adminu

U prosjeku 200g tjedno 

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

sanja111

Meni se čini da je i moja curka krupnija, u 33t+3 je imala 2250g, makar me ginekolog uvjerava da je to ok. Makar je njemu sve ok, i moje kile …
    Koliko još natuku u zadnjem mjesecu? Već me strah ko će je istisnut iz sebe

Tako je i moj malac procjenjen na 2280 sa 34+3... Rekla mi je ginekologica da je to taman kak treba biti, tocno na sredini po nekakvoj njihovoj krivulji i dijagramu..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.