beba je krupna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    31. Srpanj 2014. 10:07

Beag pazi samo kod ulozivosti, za vrsak prsta nije nista, zatvorena si al za vrh prsta je pocetak otvaranja... a kupanje i ot otvorenost ne idu zajedno zbog bakterija koje mozes pobrat u moru (ja pobrala ecoli i otvorila se skroz)... izbjegavaj bilo kakav veci fizicki napor i odmaraj puno... 

pčelica9
    31. Srpanj 2014. 10:07

Uloživost za prst nije problem, ja sam uloživa za prst od 20.tj i sve je ok, sad sam 33 tj bili smo i na moru i još uvijek sam zatvorena,  to ne znači da se otvaraš. Kako kaže moj ginekolog nećeš naravno igrati nogomet ali ostalo je sve ok.  

Boobie
    31. Srpanj 2014. 18:36

Da, jos malo 

• sanja111
    31. Srpanj 2014. 19:07

Meni se čini da je i moja curka krupnija, u 33t+3 je imala 2250g, makar me ginekolog uvjerava da je to ok. Makar je njemu sve ok, i moje kile ...
    Koliko još natuku u zadnjem mjesecu? Već me strah ko će je istisnut iz sebe

Boobie
    31. Srpanj 2014. 19:09

U prosjeku 200g tjedno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.