beba je krupna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    31. Srpanj 2014. 22:09

Moja je u 33+3 imala 2700 g,a u 36+3 3700g.

ivanahaha
    31. Srpanj 2014. 23:29

Ja  vise nzm koliko su te procjene pouzdane..i nije mi zbilja jasno kako se moze dogoditi odstupanje od skoro 1000grama..npr.mojoj sestricni je beba procijenjena na 3500g da bi ona teskom mukom nakon 12 sati dripa rodila bebu od cak 4300g :o

Boobie
    01. Kolovoz 2014. 08:55

Mogu fulat jer je to jedina mjera koja se zapravo ne mjeri ultrazvukom, tj.beba se ne važe nego se tezina izracunava po duljini femura. Formula je 6.18+0.59xFL. E sad ako ti krivo izmjeri nogicu ili ako je beba mrsava a visoka, krivo ce izmjeriti. Na neki nacin su mjere standardizirane a znamo da nisu sve bebe standard...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.