beba je krupna

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Boobie

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

beag sta nisi ti 4.10. sta bi znacilo 30+4? znam da smo dva dana razlike... uf da bar meni sutra kazu da je velika beba, nitko sretniji od mene, bilo bi me manje sttrah prijevremenog poroda...

krafnica

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

meni je doktor rekao da mi je beba 100 grama teza nego sta bi trebala bit, u 23 tt bi trebala valjda bit 450 grama, a moja je 550 ali reko je da ne brinem...mislim da je bitno da je beba zdrava i da se dobro razvija, a jel manja ili veca to je vjerojatno od osobe do osobe...

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

beag

ja sam sad 31+2, po uzv danas 32+3 i beban 1980g, kaze dr.velika beba, debeljuskasti obrazi…
    misli da je zbog secera, koji je 5,5 i moram ponovno na OGTT… najprije sam se uplasila, ali sad kad sam procitala iskustva drugih, pricala s frendicama, svekrvom koja je med.sestra i svi kazu da je to sve ok i u normali… pa nadam se da je tako!!!!

Kaj je to visok secer??

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

krafnica

meni je doktor rekao da mi je beba 100 grama teza nego sta bi trebala bit, u 23 tt bi trebala valjda bit 450 grama, a moja je 550 ali reko je da ne brinem…mislim da je bitno da je beba zdrava i da se dobro razvija, a jel manja ili veca to je vjerojatno od osobe do osobe…

Nemoj se sekirati nije to nista moj je u u 21+6 imao 450g :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

Da, 5.1 je gornja granica..

Tejuska♡

Prijavi adminu

beag

ja sam sad 31+2, po uzv danas 32+3 i beban 1980g, kaze dr.velika beba, debeljuskasti obrazi…
    misli da je zbog secera, koji je 5,5 i moram ponovno na OGTT… najprije sam se uplasila, ali sad kad sam procitala iskustva drugih, pricala s frendicama, svekrvom koja je med.sestra i svi kazu da je to sve ok i u normali… pa nadam se da je tako!!!!

Jel ti 5,5 na taste beag? I moj je bio tako velik pa se rodio prije :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

da, 5,5 nataste, a nakon glukoze 8,2
    a prije trudnoce i na pocetku mi je secer bio 6,1 tako da je sad u biti manji :)sve iznad 5 smatraju trudnickim secerom. iako nekad prije to nije bilo tako, ali sad su nove vrijednosti.booble, ja sam sad po zadnjoj m. 31+2, a beba danas po  uzv 32+3.. dr.mi nista sad nije rekao za termin, a vodi se 29.9. od pocetka, a na prvim uzv-ima je bio 4.10. no ocito ce biti prije.tea, koliko si ranije rodila?e da, vise mi za cerviks ne pise zatvoren, nego uloziv za vrsak prsta ??? to mi nije nista komentirao..

Tejuska♡

Prijavi adminu

Beag da nazalost vec od 5,1 imas secer ... Rodio se u 37+5 a procjena kao u 39tt imao je 3590g :D da smo dosli do termina imao bi oko 4kg ,, i opet nista strasno mislim da se ne trebas toliko opterecivat jer nije ti beba toliko velika <3

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡

Prijavi adminu

I sto se tice cerviksa meni je uloziv od 20tt nista strasno pripremas se 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

jesi li morala mirovati od 20.tj. zbog toga?u sub.idem na more pa si mislim valjda bi nesto dr.rekao da je problem ta ulozivost za vrsak prsta, a nije nista komentirao, niti spominjao otvaranje ni mirovanje... a smijesno mi je bilo sto je dr.komentirao kako beba ima velike obrascice, vece nego sto bi trebao za ovaj period  ne znam zasto je to problem, i ja sam ko beba imala debeljuskaste obraze...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.