AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SmileyBee
    17. Ožujak 2025. 12:07

svastanesta, hvala ti na javljanju i podršci. Puno znači dok netko napiše svoje iskustvo, svatko ima svoj put i svoje teškoće koje je prošao..

Molim te samo, ako bi htjela napisati koliko ste čekali na posvajanje od upisa u registar, koliko različitih razgovora ste prošli i koliko je staro dijete koje ste posvojili... 😊❤️

🤵34 god, neopstruktivna azoo
    👰30 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
    Pokušavamo od 10/2020.
    U postupku posvajanja 💪🫶
    -srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja
    -poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb
    -do sada bili na 3 razgovora za posvajanje djece, nismo izabrani kao posvojitelji (rujan 2024., studeni 2024., ožujak 2025.) ⏳🫶

• svastanesta
    19. Ožujak 2025. 11:10

Draga Smiley, 
    da ne spamamo sad tu ovaj forum (ipak je za azoo), slobodno mi se javi na
    svastanesta53@gmail.com, pa ti sve napisem tamo ❤️

• verujem
    20. Ožujak 2025. 10:43

Pozdrav svima, da li je neko placao produzetak cuvanja spermatozoida ili embriona u Istanbulu, kod Emrea?
    Nama prolazi godinu dana od kada smo zamrzli, trebalo bi da platimo produzetak cuvanja, ali nemamo nikakve informacije o tome

bopsich
    21. Ožujak 2025. 16:58

verujem

Pozdrav svima, da li je neko placao produzetak cuvanja spermatozoida ili embriona u Istanbulu, kod Emrea?
    Nama prolazi godinu dana od kada smo zamrzli, trebalo bi da platimo produzetak cuvanja, ali nemamo nikakve informacije o tome

Mi smo platili produljenje. Samo sam poslala poruku dr. Sulejmanu, on mi je poslao podatke i mi smo napravili uplatu. Malo je to sve čudno kod njih. Mi smo zapravo kasnili jer smo skroz zaboravili, ali oni nisu ni tražili ni pitali dok se mi sami nismo javili. 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Ssanjas
    22. Ožujak 2025. 09:18

Pozdrav curke 🤗 
    Sorry sta se ovako ubacujem 🙈 
    Zanima me ima li koja dobra dusica koja bi izdvojila malo vremena i napisala kakva je procedura nakon punkcije u Pragu ako se ide et,jel se ide drugi dan sta na pregled ili se samo dolazi na transfer?
    Pitam za prijateljicu 🙈😆
    Hvalaaa 🥰🥰

sanjass322@gmail.com

IvonaSi2509
    22. Ožujak 2025. 19:37

Ssanjas

Pozdrav curke 🤗
    Sorry sta se ovako ubacujem 🙈
    Zanima me ima li koja dobra dusica koja bi izdvojila malo vremena i napisala kakva je procedura nakon punkcije u Pragu ako se ide et,jel se ide drugi dan sta na pregled ili se samo dolazi na transfer?
    Pitam za prijateljicu 🙈😆
    Hvalaaa 🥰🥰

Draga ja ti mogu reci samo za fet.
    Znaci nakon punkcije mirovati taj dan,i ja sam dobila mengu vec 10dana kasnije,mozda i prije 10 dana i isla u fet a uzv je vodio moj doktor u RH,zatim 5 dana pred transfer uvode se utrici i dolazak i to je to. ☺️
    A ja koliko znam,meni su u Pragu rekli da oni vise vole fet jer zena je na fetu cista od hormona i tijelo se oporavilo i to sve. ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

• Ssanjas
    23. Ožujak 2025. 20:44

Hvala ti Ivona na odgovoru ❤️,meni su napomenuli da planiram boravak u Pragu 7 dana pa pretpostavljam da ce odmah i transfer odradit 🙈

sanjass322@gmail.com

Tratinčica123☺
    24. Ožujak 2025. 10:50

Ssanjas

Hvala ti Ivona na odgovoru ❤️,meni su napomenuli da planiram boravak u Pragu 7 dana pa pretpostavljam da ce odmah i transfer odradit 🙈

Da se nadovežem samo, kod mene se očekivalo puno folikula i js, pa su mi svejedno rekli da planiram 7 dana, no naravno, odmah nakon punkcije mi je rečeno da nema nikakve šanse da se odmah obavi transfer. Ja sam bila u užasnim bolovima pa smo mi svakako ostali još 3 dana, da uopće mogu putovati nazad. 🫣
    Budite otvoreni za sve opcije, sretno! 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• Hela
    28. Ožujak 2025. 08:46

Pozdrav cure,
    Saznali smo da suprug ima azoospermiju pred nekih godinu dana i sada vec 5 mjeseci cekamo poziv s Rebra na mTESE, ali smo u međuvremenu pročitali o dr. Emreu i nešto o poliklinici Cito. Ja sam pred 3 dana slala upit dr. Emreu koji je isti dan odgovorio da li bi se dogovorili za online sastanak, ali još nije odgovorio na moj mail kada bi bio slobodan. 
    Bila bi jako zahvalna kada bi mi napisale svoja iskustva s obje klinike. Da li je normalno da se toliko čeka odgovor od dr. Emre? Kako ste zadovoljne i kako su muževi bili zadovoljni s poliklinikom Cito? 
    Hvala puno! 💗

IvonaSi2509
    28. Ožujak 2025. 15:03

Hela

Pozdrav cure,
    Saznali smo da suprug ima azoospermiju pred nekih godinu dana i sada vec 5 mjeseci cekamo poziv s Rebra na mTESE, ali smo u međuvremenu pročitali o dr. Emreu i nešto o poliklinici Cito. Ja sam pred 3 dana slala upit dr. Emreu koji je isti dan odgovorio da li bi se dogovorili za online sastanak, ali još nije odgovorio na moj mail kada bi bio slobodan.
    Bila bi jako zahvalna kada bi mi napisale svoja iskustva s obje klinike. Da li je normalno da se toliko čeka odgovor od dr. Emre? Kako ste zadovoljne i kako su muževi bili zadovoljni s poliklinikom Cito?
    Hvala puno!💗

Dobrodošla na temu,ovako,ja ti za Emrea mogu reći da ima baš baš puno pacijenata,ali naći će brzo vremena da odgovori.Ako želiš ja ti mogu poslati broj.Mi smo bili kod Hauptmana te na nalaze koje smo poslali muž nije bio kandidat za mtese pa nas ne otkantao(tražio inhibin b ,fsh,lh...) dok je Emrea zanimao samo Estradiol u Testosteron.Dobio Arimidex terapiju,testosteron sa 8 došao na 14,a Estradiol je padao.I zaista odemo u Istanbul,dobijemo na mtese 12spermija,ali nažalost naš ishod nije bio dobitan,no mi imamo pozitivne recenzije i za njega i za gin Suleymana.Ali i nakon godinu dana i dalje se čujemo s doktorom i smatramo da je toliko kvalitetan urolog da nismo takvog doktora nikad vidjeli.Posvećen poslu,uljudan i kulturan.Samo engleski znat i sve 5.Ako bilo što još treba samo reci.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.