AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    26. Svibanj 2024. 15:54

Donna testic je topčina! 🥳🤩 Cestitam i drzim fige da sve prode super do kraja 🤞🤗 Jos jedan veliki uspijeh za Cito tim lijecnika 👏👏👏👏🔝🔝🔝🔝 
    Leona jedva cekam tvoj testic 😊🤞
    Lola suosjecam se i tako mi je zao sto moras to sve prolazit 😔 Sad ti je tesko i mislit o tome , budete li se ipak odlucili opet pokusat ja ti savjetujem da ispricas svoju pricu curama s potpomognute jer ima ih tamo sa tvojim iskustvom i one ce te znat savjetovat po pitanju manjka progesterona sto da radis da izneses sljedecu trudnocu. Zelim ti da se sto prije oporavis, a vrime ce ucinit svoje da zacjelis ove rane i krenes dalje 🙏❤️😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Srculence3
    26. Svibanj 2024. 16:39

Donna čestitaaam, predivan plusić♥️♥️♥️
    Lola u mislila si mi, baš mi je žao zbog cijele situacije. Daj si vremena, mi smo tu uz tebe 💕💕
    Leona danas je 5.dpt ako dobro brojim, meni se već tada pokazala lijepa druga crtica, just sayin😁 Ja sam kao i ti planirala tek iza 7 dpt al kaze meni muž ajde ti napravi ako i ne pokaže ništa nećemo potonit jer je možda prerano☺️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• bebolina29
    26. Svibanj 2024. 17:18

Leona, hvala ti puno za preporuku za doktoricu! Dobro je za znati 😊😊 
    Kad smo vec kod pitanja 😅😅 Jesi ti bila na bolovanju od pocetka pikanja ili na godisnjem? 😊
    Kada doktorica odredi terapiju ona napise recept s kojim mozemo kupiti lijekove u nasim ljekarnama? Ili kako to tocno ide? 
    Btw. Cekamo testic 🤞🏻🍀😄🥰❤️
    Lola, jako mi je zao jos jednom 🥹 drzite se ❤️
    Donna, sretnoo samo neka se tako pozitivno nastavi 💪🏻🤗

• donna9
    26. Svibanj 2024. 17:39

Hvala vam cure na lijepim željama🥰🥰 ne mogu vjerovat da je ovo plus! Nadam se da će biti sve dalje dobro. 
    Sad kad promislim bila bi mirnija da sam čekala betu kako su mi i savjetovali u citu🤣🤣 stalno vrtim po glavi jel test mogao biti lažno pozitivan, jesam ga možda krivo koristila, što ako sutra crtica ne bude tamnija itd. Jedva čekam sutra na posao da skrenem misli. Koja je ovo igra živaca😅😅😅
    Lucy, izgleda da je odlazak u cito bio pun pogodak🥰🙌
    Leona, nestrpljivo čekam i tvoj test🥰 iz svog iskustva preporučam da sačekaš maksimalno🤣🤣

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Leona89
    26. Svibanj 2024. 21:18

Donna veselim se gledati tvoje testiće🥰🤞🏻🍀♥️meni je beta tek 16dpt, ne znam zašto iz Praga tako kasno upućuju? Mene isto stalno nešto štrecka dole, nadam se da je to pozitivan znak i isto pospanost, samo bi spavala☺️
    •Cure koje ste bile u Pragu, kad je vama bila beta po uputama sjećate li se? Ja ju mislim raditi ranije ako bude plusić na testu☺️ Mislila sam 03.,05.,07.06. vaditi, ali vidjet ću sve sutra sa ginekologicom što ona kaže☺️
    Lucy♥️☺️♥️☺️muž me stalno nagovara da piškim, morat ću do Dm-a ili Millera🫣
    Srculence jako dobro brojiš🫣vidjet ću, ništa ne obećajem 🫣☺️♥️
    Bebolina nema na čemu. To ti sve ovisi o doktorici, ja sam htjela na bolovanje od prvog dana pikanja, nije mi dala, nego kao tek treći, četvrti dan da dođem otvoriti pa da kombiniram sa godišnjim. Rekla je da mi ne može mailom produžiti bolovanje nego da moram doći fizički, makar sam joj rekla da ću biti u Pragu tada, jako sam se naživcirala taj dan, sjećam se da me želudac bolio od stresa. Na kraju sam dogovorila na poslu godišnji treći tjedan ciklusa, prvi kada sam krenula sa pikanjem sam odradila cijeli, a drugi išla otvoriti bolovanje. Na kraju mi je otvorila bolovanje na dva tjedna i rekla da pošaljem mail određenog datuma i što da u njemu napišem kako bi odgodila kontrolu bolovanja. Znači sve što je rekla da ne može, odjednom može🤷🏻‍♀️tako da godišnji nisam koristila još uvijek, a sutra idem k njoj na kontrolu bolovanja pa ćemo vidjeti što će sutra reći. Mogla sam i kraće🤣sorry.
    Od dr.iz Praga ćeš dobiti stimulacijski protokol i recepte ih svakako traži. Ja sam ih u ljekarni Filipović morala samo pokazati iz mail-a i reći ime doktorice- rekla sam Turudić sa Sv.Duha i nije bilo problema. Dva puta provjeri da li si dobila sve recepte za sve lijekove, uključujući i štoperice☺️
    Donna samo hrabro, vjerujem da je sve u redu i da će testić nastaviti lijepo tamniti🍀🤞🏻♥️to si nekako i razmišljam, tko će onda tek dočekati betu, ako rano piškim🤣🤣🤣😘😘
    Koje testove preporučujete? Imam doma je dan koji sam dobila u Pragu on je osjetljivosti 10. Ima trakica sa takvom osjetljivosti?

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Tratinčica123☺
    26. Svibanj 2024. 22:41

Dona, jako lijep testić 😃 neka tamni i dalje! 🤞 Piski nam sad svaki dan da pratimo 🤩
    Leona, ne filozofiraj, nego pravi taj testić 😁 ne zbog sebe, nego zbog nas 😂😂
    Preporuka ide za Gravignost Ultra ili Gravignost trakice. Na 4dpt imala lijepu sjenicu 🙂
    Lola, užasno mi je žao zbog toga što sada prolazite, ne mogu ni zamisliti taj osjećaj.. Nema riječi utjehe, znam, ali ja ću držati fige da ćete ipak pokušati opet, jer sam sigurna da ćete doći do svoje bebice, kad tad ❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Leona89
    27. Svibanj 2024. 12:37

Tratinčice hvala ti. Budeeeem♥️🥰😘🤞🏻🍀

Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Srculence3
    27. Svibanj 2024. 13:25

Leona ja sam nocas sanjala tvoj plus🥰✨️✨️✨️
    Meni je na otpusnom listu iz Praga pisalo test 16.dan, betu sam na svoju ruku vadila i to privatno. 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• bebolina29
    27. Svibanj 2024. 14:45

Leona, znaci moze se dobiti bolovanje od prvog dana pikanja? Samo ovisi o doktorici… sve me strah da ce i kod moje to biti jako komplicirano… a na koju ‘dijagnozu’ mozemo dobiti? Jer bi ja voljela biti na bolovanju sve dok se ne vratimo iz Praga ako je to ikako moguce 🙉🤭 ako ne, onda cu kombinirati s godisnjim. 
    Aha znaci moram imati recepte i u ljekarni reci na koju doktoricu/doktora 🤭 okej, valjda nece biti problema 🙈
    Kako si ti? 🍀😊❤️ moja preporuka je da testic napravis kada budes spremna, bez presinga 💪🏻🤗

Leona89
    27. Svibanj 2024. 16:41

Srculence to je krasno, ja sanjala da mi je šogorica rekla da je trudna🤣🤣🤣
    Bebolina da, sve ovisi o doktorici. Ne znam kakav posao radiš, ja sam u prodaji u dućanu i uspjela sam bez problema odraditi cijeli tjedan uz pikanje. Opet ovisi i koju ćeš terapiju dobiti i kako ćeš reagirati. Ako imaš normalnu doktoricu otvorit će ti. Ima više šifri; 
    •Z31-postupci u vezi s potpomognutom oplodnjom- do 7 dana
    •N97-ženska neplodnost -do 14 dana
    •N98- komplikacije s potpomognutom oplodnjom-do 21 dan
    Mislim da neće biti problema u ljekarni. Držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 
    Piškila sam danas, druga jutarnja mokraća, i muž i ja smo vidjeli neku blagu blagu drugu crticu ali samo pod određenim kutom. Nadam se da je još prerano i da će se sutra bolje vidjeti, sutra ću sa prvom jutarnjom.🍀🤞🏻🍀🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.