AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    28. Svibanj 2024. 09:26

Leona🥳🥳🥳🥳🥳🥳 to je plusić!! 🤩🥰

Cure, ako nekog preskočim ili ne odgovorim svima, nemojte zamjeriti. Imam bebu. Sve je jasno😂😂
    Muž mi se vratio na posao i sad je koma😒

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lotta33
    28. Svibanj 2024. 09:29

Leona, po meni je to crtica ko' kuća! sve se jasno vidi 🥰🥰🥰 cestitam ❤️❤️❤️🍀🍀 sad samo lijepo prati kako tamni svaki dan :))🤩🥳

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lucy08
    28. Svibanj 2024. 09:56

Leona cestitam trudnice ! To je pozitivan test! 🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Sad samo smireno korak po korak 🙏 Drzim fige da je to to i da prode sve super do kraja trudnoce 🤗❤️😘
    Sta kaze Tratincica nemojte zamirit nista jer nemas kad za sve pohvatat. Gladna sam, zedna, ali šef mora bit zadovoljan, cist, sit, prošetan na svijezem zraku itd. , a mami kako bude. 🤣 O kosi, obrvama nepocupanim, robi za peglanje koja se samo skuplja i ostalim stvarima necu ni govorit 😅 Zvuci ajme i bude ponekad tesko ali toliko je toga lipog, ljubav neizmjerna, taj njegov pogled, osmijeh, osjecaj kad ga primis pa ti se ugnjezdi u zagrljaj, bas uzivamo s njim, stalno se smije, guguce, ma presladak je. Zelim vam svima koji niste da tu ljubav i lipotu sto prije iskusite  🥰❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• donna9
    28. Svibanj 2024. 10:20

Leona, čestitam!!! Vidi se druga crta na oba, baš mi je drago!🥰🥰🥰 Juhuuu🙌🙌🤩✅
    Prilažem i sliku svog od jutros https://ibb.co/RS6CkW1 , sutra vadim betu 😊
    Ludnica mi je na poslu pa samo kratko svratim na forum, cure ne zamjerite što ne stignem pohvatati sve što se događa🥰

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Lucy08
    28. Svibanj 2024. 10:21

Donna kakav je testic danas? Ja vise nebi radila testove, meni je to nepotrebni stres. Piskila sam ih svaki dan i izludivala jer bi crtica znala bit ista ili blijeđa... izvadi betu pa si mirna. Sad znam da se samo nepotrebno istresiramo s tim testovima i betama ( ja dok bi cekala nalaz bi bila kao da cekam red za giljotinu), a to nikako nece doprinjet pozitivnom ishodu. Trudnoca ce bit dobra ili ce zavrsit lose neovisno o koliko mi testova i beta napravili. Izvadi progesteron uz betu, slusaj sta ce ti iz Cita rec i cekaj pregled, a nakon tog pregleda moli Boga da i dalje bude sve ok i to ti je to. 🤗
    Blue sretno u Istanbulu 🤞
    Lala dobro nam došla! Nema bolje osobe da ti ovako lijepo sroci sve u kratko od nase Mom ❤️ Milina je citat njene poruke 🥰😘 Neka vam je sa srecom sto god da odlucili! 🤞
    Lola 🤗❤️😘 Opet cu ti rec da pitas curke s potpomognute jer su iskusnije po pitanju neuspjelih trudnoca, dodatnih pretraga i suplementima od nas ovdje. O potpomognutoj i svemu ostalom sam od njih naucila, da nije njihovih ispricanih iskustava nebi znala za histeroskopiju, koliko je bitan vit D i jos mnogo toga i mozda nebi bilo ovog mog zlata sad pored mene. 
    Zelim ti sto brzi oporavak i nadam se da cemo skoro opet veselit se s tobom 🥰🤗

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• donna9
    28. Svibanj 2024. 10:26

Lucy08

Donna kakav je testic danas? Ja vise nebi radila testove, meni je to nepotrebni stres. Piskila sam ih svaki dan i izludivala jer bi crtica znala bit ista ili blijeđa… izvadi betu pa si mirna. Sad znam da se samo nepotrebno istresiramo s tim testovima i betama ( ja dok bi cekala nalaz bi bila kao da cekam red za giljotinu), a to nikako nece doprinjet pozitivnom ishodu. Trudnoca ce bit dobra ili ce zavrsit lose neovisno o koliko mi testova i beta napravili. Izvadi progesteron uz betu, slusaj sta ce ti iz Cita rec i cekaj pregled, a nakon tog pregleda moli Boga da i dalje bude sve ok i to ti je to. 🤗

Napravila sam još danas test kad sam ga već imala doma, stavila sam gore sliku, evo opet i ovdje https://ibb.co/RS6CkW1 . Sutra vadim betu pa ću se javit njima u Cito da vidimo koja je dalje procedura. Zasad se situacija odlično razvija, nisam se nadala da ćemo iz prvog puta doći do ovdje 😅 Hvala ti puno na podršci i savjetima🥰 javljam dalje ishod🥰

Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Lola1
    28. Svibanj 2024. 10:32

Draga Leonaaaaaaa ovo su itekako plusiciiiiii bez da zoomiram , bravoooooo 🤗💃🏻💃🏻☺️☺️☺️☺️☺️ samo mirno dalje do bete il je odi vadit ranije, iskreno meni je bilo tek 16dpt i nema nekog smisla toliko cekati, kako god ti odlucis. Uljepsala si mi dan ❣️☺️
    Ps. Ovima u pragu jedino ja rusim statistiku 🤣
    Donna predivan takodjer plusic, bravoooo 🥰🥰🥰 nek objema bude blazena i mirna trudnoca 🙌🏻

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• bebolina29
    28. Svibanj 2024. 10:49

Leonaaa danas i ja vidim crticu 🥳🥳🥳❤️❤️🥰🥰 čestitaaam od srca 😁🥰❤️
    Donna isto čestitkeee! 😁❤️🥰
    Samo mirno i sretno dalje cure 💪🏻🤞🏻🍀❤️🥰 

Lucy08
    28. Svibanj 2024. 10:55

donna9

Lucy08

Donna kakav je testic danas? Ja vise nebi radila testove, meni je to nepotrebni stres. Piskila sam ih svaki dan i izludivala jer bi crtica znala bit ista ili blijeđa… izvadi betu pa si mirna. Sad znam da se samo nepotrebno istresiramo s tim testovima i betama ( ja dok bi cekala nalaz bi bila kao da cekam red za giljotinu), a to nikako nece doprinjet pozitivnom ishodu. Trudnoca ce bit dobra ili ce zavrsit lose neovisno o koliko mi testova i beta napravili. Izvadi progesteron uz betu, slusaj sta ce ti iz Cita rec i cekaj pregled, a nakon tog pregleda moli Boga da i dalje bude sve ok i to ti je to. 🤗

Napravila sam još danas test kad sam ga već imala doma, stavila sam gore sliku, evo opet i ovdje https://ibb.co/RS6CkW1 . Sutra vadim betu pa ću se javit njima u Cito da vidimo koja je dalje procedura. Zasad se situacija odlično razvija, nisam se nadala da ćemo iz prvog puta doći do ovdje 😅 Hvala ti puno na podršci i savjetima🥰 javljam dalje ishod🥰

Test je topčina! 🤩 Naš Pixel i vi ste teški guzičari sritni odma iz prve 😊🥳 
    Moja beta je bila niza pa su me trazili da ponovim za dva dana da vide hoce li se poduplat i onda sam dobila termin prvog pregleda 6 tj. +1dan.  Progesteron mi je bio ogroman , oko 500 uz Utrogestan 100 3x2 i Duphastone 3x1 i rekao mi je da je uredan i da ga vise ne vadim. Na tom pregledu je bebanu kucalo srce , narucija me opet za 4tj i da odlucim do tad hocu li radit prenatalni test. U 10. Tj nakon urednog pregleda mi je otvorena trudnicka i dobila sam termin za Nifty... eto to ti je procedura 😄
    Nesto sam bila smeđarila oko 8.tt pa sam bila jos 2 puta izmedu na uzv  na hitnu i u cita. I jos cu ti dat savjet ako ti bude sta trebalo hitno ne idi na hitnu nego zovi s. Lucu. Ja sam kad mi je trebalo hitno isla u dr Petra i u dr Aracic ovisno tko bi bio ako nebi bilo dr Borisa , al nadam se da ti to nece trebati 🤞😊

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• donna9
    28. Svibanj 2024. 11:03

Lucy hvala ti puno na savjetima, sad znam što mogu očekivati 😊😊 možeš li mi samo reći još kako broje tjedne trudnoće? To mi nikako nije jasno, znam da inače ide od 1.dana zadnje menstruacije, ali pretpostavljam da bi ovdje moglo biti drugačije kad je bio stimulirani ciklus.
    Ja sam isto kod dr. B. Poljaka i to već godinama prije ovog mpo postupka i stvarno osjećam da sam u odličnim rukama🥰

Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.