Lola draga❤️❤️❤️nemam riječi utjehe😔😓 jaaaako mi je žao 😭💔🫂🫂🫂🫂drži se, isplači se i nadam se da kad skupiš sve komadiće možda ipak nađeš snage za pokušati opet. Mi smo tu uz tebe, za lijepu riječ i utjehu. Piši nam kad budeš bolje i mi tebe puno volimo❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂nema predaje💪🏻
Srculence dobro sam, odmaram, danas jedino napravila ručak, muž asistirao. Jako mi je divan, sve radi umjesto mene🥰🥰🥰❤️baš brine jako❤️mazimo i ljubimo bušicu i pričamo sa našom mrvicom❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀
Bebolina super, sve nam javljaj da smo u toku🥰❤️🥰❤️🥰gdje ćeš ići na taj pregled? Ne kužim zašto ti nije odmah D1 pustila?
Lucy nemam pojma kad ga uopće mogu raditi? Primila sam dvije Ovitrelle i jednu Decapeptyl. Nemam pojma koliko treba da to sve izađe iz organizma?
Bopsich jako mi je teško ovo čitati, ja odmah sve vizualiziram kako čitam, onaj dio sa braunilom u glavi i plakanjem, ajme 😭 duša malena.💔
Drago mi je da je bar jedan s tobom, da ti malo olakša tugu. Vjerujem da ti je jako teško gledati ih tako izbodene😓😓Drago mi je i da je mlađi sada dobro i da nema problema. Budi jaka i hrabra mamice, meni je teško čitati kamoli tebi proživljavati to. Želim ti da što prije budeš sa velikim osmijehom na licu i svojim dečkima u zagrljaju. Puno snage, ljubavi i pozitivne energije ti šaljem🫂🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Hvala vam drage cure.
Grozno mi je, bila
Sam danas na pregledu nije to dovoljno izaslo i pitali su jel zelim na vakum ili tablete, nisam nikako htjela vakum. I sad ti moram piti ma sto da vam kazem. Grozno da ne moze biti groznije , muka mi je vise od svega 😞
Boosich draga razumijem te i ne migu nit zamislit kako ti je trsko to sve gledati na bebicama, nadam se da cete uskoro moci svojoj kucici i mazit se i paziti, zelim ti puno snage i saljem zagrljaje , i ostalim curama, nadam sw da ste sve ok ❣️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola jako mi je žao što moraš prolaziti kroz tu agoniju. Nadam se da će se što prije završiti, drži se🫂❤️
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Draga Bopsich, vjerujem da ti je jako tesko! Stvarno je tesko citati tvoju poruku, stvarno se nadam da cete brzo doma da budete svi zajedno. Puno toga ste prosli, izdrzite jos malo i vjerujem da ce biti bolje i lakse sve kada budete svi zajedno ❤️❤️🍀🍀
Leona, ne znam zasto mi nije dala D1 uputnicu 🤷🏻♀️🙉 mislila sam da ce mi odmah pustiti sve uputnice koje trebam za pretrage, no nista od toga 🤭 ici cu na Sv. Duh 😊
Lola, jako jako mi je zao zbog vas! Znam da vam je tesko, ali nemojte odustati… odmorite, skupite snagu i hrabo dalje, vjerujem da ce doci i vaša srećica ❤️❤️
Bebolina super, jesi se naručila za prvi pregled ili te ona naručuje? Ja ti mogu preporučiti dr.Tatjanu Pavelić Turudić jer sam kod nje ja bila. Super je doktorica, ima empatije i bez problema će ti odgovoriti na sva pitanja koja imaš. Sretno od ♥️ i što god trebaš samo pitaj 🥰😘
Lola u mislima si mi🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️
Drage cure, hvala svima što su mi zaželjeli sreću nakon transfera🥰 isključila sam se s foruma da pokušam ne misliti na iščekivanje rezultata. Pročitala sam sad zadnjih par stranica...
Lola neizmjerno mi je žao, čitam i suze mi idu na oči. Ne mogu ni zamisliti što prolaziš. Šaljem puno podrške i zagrljaja i nadam se da ćeš se što prije oporaviti♥️🥰
Leona kako si ti? Odbrojavaš li do testa ili bete? Nadam se da se mrvica ugnijezdila🥰☺️Ja sam jutros napravila prvi test, 7. dnt, nisam imala živaca čekati betu pa rekoh idem napraviti, možda se nešto i pokaže. Kupila sam test 10 IU. Evo slika https://ibb.co/25kzkWx . Jesam ja luda ili ovo znači pozitivno? Zadnji put sam test sam radila prije otprilike 12 godina pa nisam sigurna jesam mogla nešto zeznuti pri upotrebi😆
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Donna pa čestitam ovo je plusić ko kuća, jako mi je drago ☺️♥️😍😍😍🎉🎉🎉ponavljaj sad svaki dan da pratiš kako tamni🥰ja sam dobro, kičma me muči, uklještila sam se još u Pragu, od ponedjeljka to traje😔nadam se da će proći uskoro. Pospana sam dosta, stalno nešto osjetim u trbuhu🍀 Pričamo s mrvicom i mazimo bušu, veselimo se piškiti testić i molimo se da ugledamo plusić🫣☺️🍀🤞🏻♥️
@donna9 predivno se vidi , bravo 🫶🏻😍
@leona bas mi je zao da te tako muci 😢 a sad bas i ne smijes nista niti stavljat vruce ni bas masirati, nadam se da ce te popustiti brzo 🫶🏻 a ja sam koma, mislis ajde dan po dan bit ce lakse al mi je sve gore, tablete nisam pila jer je krenulo samo krvariti al imam bas bolove evo ne znam nisam radjala al ko da trudove imam 😢 grozno i ja ne mogu od straha vise pomislit da idemo ikud i sve to prolazimo, samo kad se sjetim testica svih pozitivnih i kako smo bili sretni, nemam volje za dic se ujutro 😭 i zasto se bas nama to dogodilo. I ljuta sam i razocarana jer vjerujem da je progesteron bio problem al ljecnici to naravno nikad nece priznati. Zao mi je sto sami nismo isli s duplom dozom i inekcija i tableta mozda se ne bi dogodilo, boli bas previse i ne znam kad cemo se izvuc iz stanja ovog sada
Leona veselim se kad ces piskiti ☺️🤗 kad planiras?
@bopsich kako si nam ti?
@tratincice mamice a ti i curka?
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola jako mi je žao, nadam se da će te proći ubrzo 🤞🏻🍀pa nemam pojma, koliko sam skužila cure s druge teme, mogu već 7dnt, to je utorak. Prije mislim da će biti četvrtak, to je 9dnt i 2 tj. od aspiracije. Ali vidjeti ću još između utorka i četvrtka svakako❤️🥰😘🤞🏻🍀
Donnapa čestitam ovo je plusić ko kuća, jako mi je drago ☺️♥️😍😍😍🎉🎉🎉ponavljaj sad svaki dan da pratiš kako tamni🥰ja sam dobro, kičma me muči, uklještila sam se još u Pragu, od ponedjeljka to traje😔nadam se da će proći uskoro. Pospana sam dosta, stalno nešto osjetim u trbuhu🍀 Pričamo s mrvicom i mazimo bušu, veselimo se piškiti testić i molimo se da ugledamo plusić🫣☺️🍀🤞🏻♥️
Da, sad još par dana testića pa na 10. dnt vadim betu, tako su mi rekli. Tko će dočekati😅😅
Držim fige da ti prođe kičma🥰 Ja sam od 3.dnt počela osjećati neki kao pritisak u donjem dijelu trbuha i kao da me nešto na tren poškaklje🤣 izgleda da je to bio pozitivan znak, želim i tebi isto🥰🥰🎊🎊🥰 također sam i jako pospana i napuhana, moguće da je to sve od dodatnog progesterona kojeg uzimam
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji