AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    18. Ožujak 2024. 13:49

Ivona, žao mi je. Oporavite se i napravite plan s kojim ćete vi biti sretni 🤗
    Leona, čekamo kao napeti vaše odobrenje 🤞🤞
    Lotta, sad ispunite taj upitnik to što se traži, a kad dođete tamo u Prag ćete zajedno sa koordinatoricom ispuniti detaljno, odnosno novi upitnik ni sličan ovom. 🤣
    Srculence, predivno mi je pročitati kako ste sretni i zadovoljni, muž i ja vas potpuno razumijemo ❤️
    PixelPro, nadam se da će sve biti u redu! 🙏
    Lucy, ajde više 🤣🤣 daj nam broj mobitela da te možemo 10 puta dnevno pitati jesi još u komadu hahahhaha🤣😜
    Bopsich, ❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lucy08
    18. Ožujak 2024. 14:05

Tratinčica123☺

Hej ljudovi❤️
    Prvo, sad sam pročitala malo unazad, hvala svima za podršku i lijepe riječi 🤗
    Ovako, mi smo i dalje u polu neznanju.
    Ukratko, imala sam ponovno uzv u bolnici kod mog dr humane–njemu se to ne čini kao dio crijeva, nego mu izgleda kao žuč, ali malo uvećana žuč, odnosno nije u standardnim njihovim mjerama. To nebi bio problem nego bi jednostavno to bila njezina anatomija tijela. No, više puta je ponovio da on nije stručnjak za to.
    U idući utorak me naručio kod doktorice ovdje kod nas u bolnici koja je navodno stručnjak za patologiju samog ploda, pa da ona pogleda što misli. Ako potvrdi da je žuč, nikom ništa.
    Ako ipak misli da je nešto drugo, u utorak odmah zovemo u Zagreb, doktor je rekao to riješiti, da me prime tamo i da oni ipak to sve pogledaju, a onda bi dalje radili kako oni u Zagrebu kažu. Ako se ispostavi da je, rodila bih sigurno ranije 2 tjedna i bio bi našoj curici potreban zahvat, ali trebalo bi svakako sve proći u najboljem redu.
    Ja i muž imamo osjećaj da je naša curica zdrava i da je sve super 🥰🥰
    Ostalo je sve ok, ima više od 2,500 kile.. 🙂

Napokon si nam se javila i to u pozitivnom tonu ! 😊🥳
    Ja imam isto osjecaj da ce bit sve super sa vasom curkom  🤗🥰  
    Ne dam vam broj pa da me jos i vi zovete! 🤪🤣 
    Nece ovi moj mali vanka pa nece, lezeran je skroz 😄 Nema priše u njega 🤣 Bila jutros na pregledu i sve super, doli tek vrsak prsta otvorena 🙈  u petak opet pregled +  amnioskopija. Ja se nadam da ce ipak iznenadit prije 🙏😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• verujem
    18. Ožujak 2024. 19:46

mimi07

Srculence3 hvala! 💝
    Bopsich nas su pitali želimo li ići paralelno muž mTese a ja stimulaciju ili ćemo jedno pa drugo. Mi smo se odlučili prvo mTese, a onda kasnije rješavati mene jer smo bili toliko već napeti od neizvjesnosti i višemjesečnog čekanja da saznamo ima li spermija uopće ili ne. Ali često parovi idu paralelno, tako nam je rekao dr. Emre. Znaš li možda mogu li prvu folikulometriju napraviti kod svog običnog ginekologa ili bi bilo bolje da to napravim kod nekog tko se bavi potpomognutom oplodnjom? Nalaz te prve folikulometrije trebam poslati dr. Suleymanu, a ne znam jel za taj prvi UZV bitno da je netko s iskustvom u potpomognutoj ili je to nešto jednostavno što može svaki ginekolog snimiti i izmjeriti. Protokol će mi ionako Suleyman odrediti na temelju tog UZV kojeg mu pošaljem. Svakako do drugog UZV mislim otići kod dr. Suleymana, ali za ovaj prvi je rekao da mogu tu kod nas.
    Ivona jako mi je žao što nije uspjelo. Skupite snage i nastavite dalje kada budete spremni, kojim god putem odlučite ❤️‍🩹🍀
    Ostali borci, sretno dalje i držite se 🍀🤞
    Trudnice, čuvajte se i sretno do kraja 🍀💐
    Roditelji, čestitam i uživajte u svojim srećicama 💝🥳

Ja sam upravo kod Sulejmana na stimulaciji. Baš sam ga danas pitala za transfer, rekao je da će prepisati on lekove, da počnem da ih uzimam drugi dan menstruacije i da će mi kasnije objasniti kada da odem na prvi UZ kod ginekologa i da uradim analize krvi (pominjao je analize progesterona). Ja sam kod sebe imala sliku  UZ koji mi je radio moj ginekolog, koji nema veze sa potpomognutom oplodnjom i pitala ga da li je taj UZ u ok, da li može videti to što je njemu bitno, on je rekao da je ok, da je njemu bitna samo debljina endometrijuma

• verujem
    18. Ožujak 2024. 19:53

Jaoooo mimio7 izvini, pogrepno sam razumela. Ti si pitala za UZ pre stimulacije, a ja sam ti pisala za UZ pre transfera 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• mimi07
    18. Ožujak 2024. 20:07

verujem

Jaoooo mimio7izvini, pogrepno sam razumela. Ti si pitala za UZ pre stimulacije, a ja sam ti pisala za UZ pre transfera 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ma nema veze, hvala ti svejedno! I ova informacija će dobro doći za kasnije, hvala ti 🥰

karla_7
    19. Ožujak 2024. 18:18

Nakon dugog razgovora jucer sa vrhunskim andrologon i urologom ipak razmisljamo o donaciji. Preskocit cemo Mtesse.
    Molim Vas recite mi klinike u koje ste isli u Ceskoj ? Hvala❤️

👩‍🦳29 ✅
    🧔🏻‍♂️32 azoo,FSH 20.0,LH 12.6,ukupni testosteron 29.2,Inhibin-B 97

Tratinčica123☺
    19. Ožujak 2024. 19:24

Lucy, pa ti si sutra u terminu, predobro!!!
    Tek kad vidim tvoju trudnoću, ja postanem svjesna kako se i meni to bliži 😁😊 Meni su danas uzeli briseve i moram se naručiti za 2 tjedna za ctg.. Do Uskrsa uživam, poslije kreće panika 🤣
    Mali će kad on oćee🤣🤣
    Karla, mi smo ovdje svi išli u Pronatal Sanatorium u Prag.. 🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Leona89
    19. Ožujak 2024. 22:53

Mimi drago mi je da su vam našli materijal😍🎉sretno dalje♥️😘🍀🤞🏻
    Crvenkapice lijepo da si počela osjećati udarce😍sretno idući tjedan na pregledu, lijepo se podruškajte♥️♥️♥️😘
    Tratinčice nikako dočekati da se javiš, baš me to jako pogodilo i jedva sam čekala čuti novosti. Stalno si mi bila u mislima, baš si falila na forumu sa svojom pozitivom♥️ iskreno se nadam i molim Boga da na kraju ispadne da nije ništa i držim ti najveće fige da nam se u utorak javiš sa najljepšim vijestima🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀puno zagrljaja ti šaljem 😘♥️😘♥️😘♥️😘 hvala ti, nadam se da će ubrzo doći odgovor, ubija ova neizvjesnost🍀🍀🍀🤞🏻😘♥️
    Lotta a taj upitnik si dobila sada kad si rekla da krećeš u postupak u četvrtom mjesecu? Nisam znala da to moramo prije Praga 🫣 mislila sam samo tamo da to ispunjavamo kad dođemo...
    Lucy malac baš uživa i lijepo mu je kod mame kad neće vanka🫣 sretno u petak, javi kako je prošlo, jedva čekam da nam se javiš sa lijepim vijestima, nadam se i prije petka♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘🎉🎊🎉🎊
    Karla žao mi je što ćete ipak preskočiti mTese, ali drago mi je da ste se ipak dogovorili i složili oko donacije🍀♥️puno sreće vam želim🎊🎉🍀🤞🏻♥️😘
    Ostale cure puno pusa i zagrljaja vam šaljem ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘🌹

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    20. Ožujak 2024. 08:28

Tratincice, tu si svi cekali da se javis! :) Sigurna sam da ce biti sve u redu, uzivaj jos koji tjedan prije nego bebac odluci van 
    Leona, da, dobili smo ga nakon konzultacija, ali kazem ti, dosta je malen, ne detaljan. kaze Tratincica da ima jos koji pa se eto nadam :D moja M i dalje kasni (vec 8 dana), kako je ginekologica rekla, i to mi sad stvara ogroman problem jer ce po tome to samo pogurati onu M u travnju. a onda mozda opet ne stignemo jer muz i ja nismo u isto vrijeme kuci.. psiha je stvarno cudo, sabotiram samu sebe 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lotta33
    20. Ožujak 2024. 08:30

Karla, sigurno imate razloga za preskocit operaciju... kad gledam tvoj upis o muzevim hormonima cini mi se da ima rezultate medu boljima ovdje od svih nas, pomislim kako je steta da ne pokusate. ali naravno, to je vasa odluka i kao takva ispravna je. sretno dalje! 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.