Četvrti dan smo se šetali po gradu najnormalnije, bez ikakvih bolova.
Peti dan - kontrola kod dr. Emrea, previo ranicu i rekao da antibiotik uzme još samo 1 dan, a sutradan se može i otuširati. Sljedećih 10 dana bez naprezanja, a onda može lagano nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Istog dana sam ja obavila pregled kod dr. Suleymana (donijela svoje nalaze iz Zg), dobila protokol za stimulaciju za prvih 6 dana stimulacije uz dogovor da prvi uzv napravim 6. dan stimulacije kod svog gin pa mu pošaljem da odluči koji je daljnji protokol. Lijekove za stimulaciju ću uzeti u Zg, zamolit ću svog gin da mi prepiše recept prema uputi dr. Suleymana. Nismo ništa platili taj dan za pregled. Cijena za IVF kod njih koju ćemo platiti kad dođemo sljedeći put bit će 3000€ + 500-600€ za zamrzavanje.
Sve u svemu, apsolutna preporuka za dr. Emrea i njegov tim, kao i za dr. Suleymana. Mi nismo požalili i sretni smo da smo donijeli odluku otići k njima.
Oprostite na ovako dugom postu, ali htjela sam da sve piše na jednom mjestu.
Pozdrav svima
Karla_7 mail na koji sam se dopisivala s doktorom je [email=emre@emrebakircioglu.com]emre@emrebakircioglu.com[/email] Također, doktor dolazi u Zg 20.4. održati neko predavanje u Hotelu Central u Zagrebu, Branimirova 3.
Karla_7 oprosti, ja sam krivo pričitala mail, mislila sam da si mene pitala za mail od dr. Emrea, ispricavam se.
Pozdrav Karla , mi imamo odlicno iskustvo s Citom i dr. Radovnikovic. Na prvim stranicama ove teme sam pisala detaljno sve o tome. Ako planiras u Hrvatskoj da muz ide na M tessu onda bi vam definitivno preporucila prije Cito. Curke ovdje imaju i odlicna iskustva s dr. Emreom u Turskoj. Na nasoj temi svi koji su bili kod Dr. Hauptmana nije im nista pronadeno tako da ti to sve govori gdje vam je bolje ici.
Sretno! 😊🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mimi cestitam! Neka ti je sretno dalje u postupku da sve prode super! 🤞🤞🤞🤞🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy08 hvala ti! Vidim da sitno brojiš, sretno i neka sve prođe kako treba! 🍀😘
Drage, ja sam se na drugom forumu informisala od jedne članice da tu pravu mTese radi dr Milenković u Beogradu. Kontaktirala sam i oko 3.000 evra je cena. Dr je godinama radio u Švedskoj. Koliko sam shvatila mTese koje se rade u svim našim državama nisu prave kao kod dr Emrea, nisu jednostavno tako napredni instrumenti i sam metod, otuda i povoljnije cene.
Ja ne znam da li da pokušavamo tamo, mislim da ćemo zakazati konsultacije. Eto, ako nekom pomaže, računamo da je jeftinije svima Bg od Istanbula.
Ono što mene buni što je dr ginekolog koji se dodatno edukovano i za ovu granu i ima tu savremenu opremu.
Inače, važi za divnog dr.
Karla, tvoja priča mi je malo pomogla da budem pozitivni ja, srećno.
Tratinčice, ja baš čvrsto verujem da će biti sve u redu.
Držite se svi 🙂
👱 37 god, sve ok, blagi PCOS, hipotireoza
🧔41 god, FSH 18-25, LH 8-12, testosteron ok.
Punkcijom zamrznuti spermatozoidi za dva pokušaja.
1.24. ISCI - 10 embriona, 0 blaste
PozdravKarla , mi imamo odlicno iskustvo s Citom i dr. Radovnikovic. Na prvim stranicama ove teme sam pisala detaljno sve o tome. Ako planiras u Hrvatskoj da muz ide na M tessu onda bi vam definitivno preporucila prije Cito. Curke ovdje imaju i odlicna iskustva s dr. Emreom u Turskoj. Na nasoj temi svi koji su bili kod Dr. Hauptmana nije im nista pronadeno tako da ti to sve govori gdje vam je bolje ici.
Sretno! 😊🤞
Hvala ti puno na odgovoru😊 vidim da je kod vas bio uspjesan mTese i jako mi je drago da je vase cudo na putu😊
Svakako cu ih kontaktirati i poslati nalaze pa da vidimo sta kazu u Citu. Citala sam za dr. Hauptmana i da nikome nista nije nadjeno,tako da ta opcija otpada. Vidjet cemo jos Turska ili Split. 😊
👩🦳29 ✅
🧔🏻♂️32 azoo,FSH 20.0,LH 12.6,ukupni testosteron 29.2,Inhibin-B 97
Drage, ja sam se na drugom forumu informisala od jedne članice da tu pravu mTese radi dr Milenković u Beogradu. Kontaktirala sam i oko 3.000 evra je cena. Dr je godinama radio u Švedskoj. Koliko sam shvatila mTese koje se rade u svim našim državama nisu prave kao kod dr Emrea, nisu jednostavno tako napredni instrumenti i sam metod, otuda i povoljnije cene.
Ja ne znam da li da pokušavamo tamo, mislim da ćemo zakazati konsultacije. Eto, ako nekom pomaže, računamo da je jeftinije svima Bg od Istanbula.
Ono što mene buni što je dr ginekolog koji se dodatno edukovano i za ovu granu i ima tu savremenu opremu.
Inače, važi za divnog dr.
Karla, tvoja priča mi je malo pomogla da budem pozitivni ja, srećno.
Tratinčice, ja baš čvrsto verujem da će biti sve u redu.
Držite se svi 🙂
Nedaj se, moras biti pozitivna😊 mene je bas zdrmalo jer doslovno nam u nalazu pise da pacijenti trebaju prihvatiti dijagnozu i pomiriti se sa sudbinom,eto. Jako ohrabrujuce🤣 ali se nedam idemo do zadnjeg. Ako uspije odlicno ako ne pokusat cemo posvojit. Nesto ce upalit😊 samo pozitivno i bez predaje!
👩🦳29 ✅
🧔🏻♂️32 azoo,FSH 20.0,LH 12.6,ukupni testosteron 29.2,Inhibin-B 97
Pozdrav drage moje, oprostite nije me bilo,upala u gužvu na poslu pa onda i grozna glavobolja par dana.
Lotta u mom trudnickom pise samo IVF trudnoća i da, najveći razlog zašto smo išli privatno je to što ne ulazimo u nikakav sustav, u nikakvo "moranje reći". Ne zato što što u startu nismo željeli reći, već zato što želim da to bude naš izbor i sloboda. Mi skoro nikom nismo rekli da idemo u Ivf, a kamoli za donaciju. Da nije uspjelo iz prve sigurno bi rekli bližima jer tesko je to nositi i to mi je bio plan, a nakraju se desio scenarij kojem se i dan danas čudim,ono jeli moguće da sam takvu sreću imala. Lotta mila da sam znala da ću/ćemo se ovako osjećati sada, nebi dvojila ni sekunde za ovom odlukom🥰💜
Pixel jako mi je žao, držite se🙏
Tratincice joj koliko puta pomislim na tebe i brinem se, javi se kad stignes, grlim puno💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji