Mimi7 divnoo za vaš rezultat, sretno od srca dalje💜
Karla mi smo bili u Cita, nije pronađeno ništa. Nemogu reći da sam zadovoljna jer su nam davali šanse 100% ,i jako smo dugo cekali nalaz koji je u jednoj recenici napisan. Ali vidim da ima dosta pozitivnih slucajeva, mozda smo mi samo dio lose statistike. Nakon toga moj logičan izbor je bila Turska i dr.Emre, odustajanje nikako. Međutim moj muž je izrazio da ne želi te da je on spreman za donaciju. Bilo mi je teško ali poštovala sam to. I tako nas je Bog pogledao da sam nakon jednog odlaska u Prag ostala trudna, i presretni smo oboje🥰
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Mimi7 divnoo za vaš rezultat, sretno od srca dalje💜
Karla mi smo bili u Cita, nije pronađeno ništa. Nemogu reći da sam zadovoljna jer su nam davali šanse 100% ,i jako smo dugo cekali nalaz koji je u jednoj recenici napisan. Ali vidim da ima dosta pozitivnih slucajeva, mozda smo mi samo dio lose statistike. Nakon toga moj logičan izbor je bila Turska i dr.Emre, odustajanje nikako. Međutim moj muž je izrazio da ne želi te da je on spreman za donaciju. Bilo mi je teško ali poštovala sam to. I tako nas je Bog pogledao da sam nakon jednog odlaska u Prag ostala trudna, i presretni smo oboje🥰
Takodjer sam pratila tvoj put mjesecima i iscekivala rezultate iz Praga i jako mi je drago zbog vas😊
Nisam imala hrabrosti odmah se ukljuciti na forum trebalo mi je bas vremena. Kod nas je obrnuta situacija, muz ne zeli cuti o donaciji i to postujem i razumijem. Borit cemo se ovako pa cemo vidjeti sto ce biti.
👩🦳29 ✅
🧔🏻♂️32 azoo,FSH 20.0,LH 12.6,ukupni testosteron 29.2,Inhibin-B 97
karla_7 ne znam koliko vam je Hamburg blizu. Ali u Hamburgu imas kliniku FCH (Fertility Centar Hamburg). Imaju veliku uspjesnost sa AZO dijagnozama pa bi na tvom mjestu i njima poslala nalaze. Sretno ❤️😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Nešto se zaredalo loših vijesti na temi u zadnje vrijeme, i neopisivo mi je žao radi toga..
PixelPro drži se i budi jak za svoje cure, znam da je jako teško, ali vjerujem da će sve izaći na dobro. Moja sestra se borila s ozbiljnom dijagnozom tijekom trudnoće i nekoliko dana nakon poroda ju je čekala velika operacija. Bilo je teško, njoj najteže. Bebu smo 2 tjedna čuvale mama i ja, dok su ona i muž bili u Zagrebu. Ali sve je to prošlo, i danas je ona zdrava žena, a sin joj već ima 7 godina. Sigurna sam da će i kod vas biti takav ishod i da ćete se jednog dana samo sjećati koliko ste hrabri bili i što ste sve izdržali ❤️
Tratinčice ti mi svaki dan dođeš u misli i vjerujem da će na kraju sve biti dobro. Ti si jedna toliko pozitivna osoba, nema kome ovdje nisi pomogla svojim savjetom ili lijepom riječi i tako mi je žao što ovo prolaziš. Javi nam se kad budeš spremna, nadam se sa što boljim vijestima. Drži se, svi mislimo na tebe i vjerujemo da će sve biti u redu ❤️
Ivona draga, tebi sam sve rekla. Nećemo to više spominjati, vidim da ste se vi okrenuli novim rješenjima i jako mi je drago radi toga. Želim vam svu sreću svijeta i da vam sljedeći postupak (za što god se odlučili) bude uspješan ❤️
Lucy nadam se uskoro lijepim vijestima od tebe, da malo razveseliš temu. Njemu je lijepo kod tebe i ne žuri mu se van, pa neka stigne kada bude spreman. Mi ćemo čekati ❤️🥰
Karla ja bih vam uvijek preporučila dr. Emrea. Mislim da ima jako dobre rezultate i da nećete pogriješiti ako odete kod njega.
Mimi drago mi je da ste i vi imalo pozitivno iskustvo s dr. Emreom. Mi smo također prezadovoljni. Ja sam isto dalje sve dogovarala s dr. Suleymanom vezano za sebe i evo imamo 2 dječaka na putu.
Jedino vidim da je naš put nešto drugačiji od ostalih. Meni su odmah dali lijekove za stimulaciju i ja sam krenula s tim iako nismo znali kakav će biti ishod operacije. To mi se iskreno nije baš sviđalo jer sam se bojala da cu bezveze uzeti sve te lijekove ako njemu ništa ne pronađu na operaciji. Tako su za dan kad sam ja bila spremna za aspiraciju, mužu dogovorili operaciju. Nakon što je bila uspješna, ja sam odmah išla na aspiraciju i isti dan su oplodili stanice, dobili smo 10 embrija, od kojih nam je na kraju ostalo 5 blastica. Ali su inzistirali da se vratimo u nekom od sljedećih ciklusa kada mi se tijelo oporavi od aspiracije i stimulacije. I na kraju se to pokazalo kao dobitna kombinacija.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ekipa jos nema nista , malac nece van pa nece 😅 gusta u pupi i lipo mu 😊
Sve vas puno pozdravljam , Tratincica i Pixel su mi posebno u mislima i nadam se najboljem mogucem ishodu i da ce nam se uskoro javiti s najljepsim vijestima.🙏 ❤️🤗😘😘😘😘😘😘😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svima, nije me bilo u zadnje vrijeme pa evo tek sad citam sve sto sam propustila. Pixel i Tratincice jako mi je zao zbog losih vijesti, u mislima ste mi ❤️
Tratincice ja sam se prvi put u Petrovu narucila preko telefona, a sada mi svaki put daju datum sljedeceg dolaska. Ja sam na odjelu pt1 (tamo su vecinom dijabeticari), a pretpostavljam da ti ides na pt2. Ugl javi se sutra i nadam se sto boljim vijestima ❤️ kako je netko vec napisao, ne mora nista jos znaciti, treba vidjeti kad se beba rodi sto ce biti. Ako budes trebala ipak roditi u Petrovoj, ja imam samo pozitivna iskustva zasad na odjel i sve sestre i doktore i sve sto cujem je vecinom pozitivno ❤️
Ivona zao mi je zbog negativne bete, nemam nista pametno za reci osim da se drzite i istrazite dobro sve opcije za dalje i puno srece 🍀❤️
Lucy cekamo nestrpljivo ❤️
Kod mene nista novog, mali je poceo drmati i lupati 🥹 osjetim svaki dan sve vise, pogotovo navecer kad se umirim, onda on krene s ludilom 😂 iduca kontrola mi je 26.3. pa se javim 😘
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Netko je pitao davnije za prenatalni test preko HZZO u Petrovoj, ja sam samo cula da se moze naruciti na “test kombiniranog probira” (tako su oni rekli), ali mi smo vec tad napravili prenatalni. Doktorica mi je rekla da to nije isto, ali da sad nema potrebe raditi taj njihov 🤷🏻♀️ pa nisam nikad ni istrazivala vise o cemu se radi.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Srculence3 hvala! 💝
Bopsich nas su pitali želimo li ići paralelno muž mTese a ja stimulaciju ili ćemo jedno pa drugo. Mi smo se odlučili prvo mTese, a onda kasnije rješavati mene jer smo bili toliko već napeti od neizvjesnosti i višemjesečnog čekanja da saznamo ima li spermija uopće ili ne. Ali često parovi idu paralelno, tako nam je rekao dr. Emre. Znaš li možda mogu li prvu folikulometriju napraviti kod svog običnog ginekologa ili bi bilo bolje da to napravim kod nekog tko se bavi potpomognutom oplodnjom? Nalaz te prve folikulometrije trebam poslati dr. Suleymanu, a ne znam jel za taj prvi UZV bitno da je netko s iskustvom u potpomognutoj ili je to nešto jednostavno što može svaki ginekolog snimiti i izmjeriti. Protokol će mi ionako Suleyman odrediti na temelju tog UZV kojeg mu pošaljem. Svakako do drugog UZV mislim otići kod dr. Suleymana, ali za ovaj prvi je rekao da mogu tu kod nas.
Ivona jako mi je žao što nije uspjelo. Skupite snage i nastavite dalje kada budete spremni, kojim god putem odlučite ❤️🩹🍀
Ostali borci, sretno dalje i držite se 🍀🤞
Trudnice, čuvajte se i sretno do kraja 🍀💐
Roditelji, čestitam i uživajte u svojim srećicama 💝🥳
Cure iz Praga, bile ste spominjale onaj upitnik vezan za donora. Mi smo ga danas dobili, ali mi se cini poprilicno stur, ostalo mi je u sjecanju da je neka od vas napisala puno vise stvari na tom upitniku od boje kose, ociju, krvne grupe, visine, tezine i tipa (sportski ili ne). Mislim da je Tratincica napisala i rasa i sl... mozda sam nesto pomesala, sve je moguce
Srculence, nadam se da cu se i ja tako osjecati
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Hej ljudovi❤️
Prvo, sad sam pročitala malo unazad, hvala svima za podršku i lijepe riječi 🤗
Ovako, mi smo i dalje u polu neznanju.
Ukratko, imala sam ponovno uzv u bolnici kod mog dr humane--njemu se to ne čini kao dio crijeva, nego mu izgleda kao žuč, ali malo uvećana žuč, odnosno nije u standardnim njihovim mjerama. To nebi bio problem nego bi jednostavno to bila njezina anatomija tijela. No, više puta je ponovio da on nije stručnjak za to.
U idući utorak me naručio kod doktorice ovdje kod nas u bolnici koja je navodno stručnjak za patologiju samog ploda, pa da ona pogleda što misli. Ako potvrdi da je žuč, nikom ništa.
Ako ipak misli da je nešto drugo, u utorak odmah zovemo u Zagreb, doktor je rekao to riješiti, da me prime tamo i da oni ipak to sve pogledaju, a onda bi dalje radili kako oni u Zagrebu kažu. Ako se ispostavi da je, rodila bih sigurno ranije 2 tjedna i bio bi našoj curici potreban zahvat, ali trebalo bi svakako sve proći u najboljem redu.
Ja i muž imamo osjećaj da je naša curica zdrava i da je sve super 🥰🥰
Ostalo je sve ok, ima više od 2,500 kile.. 🙂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji