Lola, ja sam baš bila pitala, jer smo muž i ja zapravo par dana bili u razmišljanju da li bi uopće radili mTese. Pa sam baš zvala zbog toga u hzzo i dobila sam odgovor da njihovo pokrivanje troškova ne ovisi o tome da li se radila mTese, nego o onome što piše u Tiskanici S2. Ako tamo piše da se ne preporuča raditi zahvat, svakako pokrivaju troškove. 🙂
Što se tiče toga koliko pokrivaju, to ovisi o zakonima u Češkoj. Znači od Praga se dobije predračun troškova i koliko tamo piše za hzzo treba isplatiti, toliko će oni isplatiti. Isplaćuju direkt njima, s tim nismo imali nikakve veze..
A onda iskreno mozda bolje ici preko hzzo s mtese il bez, bar pokriju ljekove/postupak..ovako ako bi privatno isli, financijski je pretesko zbilja jer osim postupka i ljekove i sve placas sam🙈 a kak onda ta S2 uputnica ko to daje?
Evo broj od pravnice iz hzzo direkcije.
+38516397437. Tražiti gospođu Irenu, dat će vam sve potrebne info. Ona vam može poslati Tiskanicu S2 na e mail, a možeš i prelistat malo unazad stranice, nedavno sam ja stavila tu PDF sa tom Tisakicom 🙂Hvala
Hvala puno 😘 a prije nego se cujem s njom..samo informativno ko nam tu tiskanicu treba popunit?
Nema na čemu.. 🤗
Dr humane reprodukcije koji radi u bolnici.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Ekipa maloprije na papiru obrisala sluznog cepa i eto znaci krece se nesto događat 😍 kad ce bit dan D bas cemo vidit tko je pogodija kladionicu 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ekipa maloprije na papiru obrisala sluznog cepa i eto znaci krece se nesto događat 😍 kad ce bit dan D bas cemo vidit tko je pogodija kladionicu 😄
Eto Lucy08 s vijestima kroz tjedan dana,možda malo više😎
Ja ću reći 08.03.2024,DAN ŽENA
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Lola, ja sam baš bila pitala, jer smo muž i ja zapravo par dana bili u razmišljanju da li bi uopće radili mTese. Pa sam baš zvala zbog toga u hzzo i dobila sam odgovor da njihovo pokrivanje troškova ne ovisi o tome da li se radila mTese, nego o onome što piše u Tiskanici S2. Ako tamo piše da se ne preporuča raditi zahvat, svakako pokrivaju troškove. 🙂
Što se tiče toga koliko pokrivaju, to ovisi o zakonima u Češkoj. Znači od Praga se dobije predračun troškova i koliko tamo piše za hzzo treba isplatiti, toliko će oni isplatiti. Isplaćuju direkt njima, s tim nismo imali nikakve veze..
A onda iskreno mozda bolje ici preko hzzo s mtese il bez, bar pokriju ljekove/postupak..ovako ako bi privatno isli, financijski je pretesko zbilja jer osim postupka i ljekove i sve placas sam🙈 a kak onda ta S2 uputnica ko to daje?
Evo broj od pravnice iz hzzo direkcije.
+38516397437. Tražiti gospođu Irenu, dat će vam sve potrebne info. Ona vam može poslati Tiskanicu S2 na e mail, a možeš i prelistat malo unazad stranice, nedavno sam ja stavila tu PDF sa tom Tisakicom 🙂Hvala
Hvala puno 😘 a prije nego se cujem s njom..samo informativno ko nam tu tiskanicu treba popunit?
Nema na čemu.. 🤗
Dr humane reprodukcije koji radi u bolnici.
Ahaa hvala🥰 pretpostavljam da onda npr u Petrovu se moramo narucit da bi nam dr hum.repr.pregledao papire i moje i suprugove pa na osnovu tog popunio tu tiskanicu.. dal onda tamo recimo oni mogu na osnovu papirologije od muza vidjet da li m tese radit ili ne ako bi mozda oni tamo imali drugacije misljenje od dr.H...jer vise nezz ni sami sto bi i kako.. iskreno prezao mi muza..propatio je sve i svast nekako bi voljela da njemu sto vise olaksam u tom svemu😞
Lucy, opaaa! 😃😃
.
Evo samo info, naletila sam🤗
https://ibb.co/PD8VLVW
.
Dany, tako je.. Naručiti se na humanu vezano za Tiskanicu, ali prvo se konzultirati sa Pragom jer prvo vam treba njihov papir..
Samo urolog može dati preporuku ili ne za mTese.. Ne mogu u Petrovoj odlučiti o zahvatu.. Kada bi po popricali sa Dinkom i kada bi on napisao da nema potrebe za operacijom, nebi bilo problema..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Aaaaaa divno nam se tema pokrenula🤩💕🥰🎊
Ivonaaa bravo kokaa, sretnoo, vrhunski rezultat🎊💕💕 Kako si, bole li te jajnici, muž kako se oporavlja?
Lucy woow krenulo jee, iss kako sam uzbuđena!!Znači i ti si kolegica u prosvjeti🥰 Ja stavljam okladu na 12.03.🩵🩵
Lotta iznos komplikacija (isplacuje hzzo) je 565 eura, ako radis u drzavnoj firmi po novom za prvih 45 dana poslodavac isplaćuje razliku do 85% plaće. Prvih 6 mj porodiljni 100% plaće ,prosjek 6 mj prije otvaranja komplikacija, kažu čak i 3 da bude dovoljno negdje. Drugih 6 mj maksimum naknade je 994 eura.☺️
Leonaaa bravo za rješenje, you go girl🎊🎊🍀🍀💗💗
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
* porodiljni se može otvoriti najranije 45 dana prije termina, 28 dana najkasnije. Inače ova je tema otvorena pod kategorijom trudnoća, zato jer su tu sve buduće i sadašnje trudnice 🩵🩷🎊
Ljubim moju Tratincicu, dobru dušicu uvik spremnu pomoći svima💕 P.S.imate li neku novu igru s malenom?☺️ Momtobe puno poljubaca šaljem💋💋
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Srculence mogu ti reći da se osjećam odlično,jučer nije apsolutno ništa boljelo do navečer kad je na momente krenula sitna bol i to je to,stomak napuhan od izotonika,vode,hrane,jedem puno puno proteina,bacila sam se na activia probiotike da malo probava proradi,uglavnom,danas je odlično.
Malo kad se okrećem u krevetu je teže,ali okej je.
Muž je i zaboravio na operaciju svoju,on ti je 7.dan nakon operacije već kao ptičica bio 🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Aaaaaa divno nam se tema pokrenula🤩💕🥰🎊
Ivonaaabravo kokaa, sretnoo, vrhunski rezultat🎊💕💕 Kako si, bole li te jajnici, muž kako se oporavlja?
Lucy woow krenulo jee, iss kako sam uzbuđena!!Znači i ti si kolegica u prosvjeti🥰 Ja stavljam okladu na 12.03.🩵🩵Lotta iznos komplikacija (isplacuje hzzo) je 565 eura, ako radis u drzavnoj firmi po novom za prvih 45 dana poslodavac isplaćuje razliku do 85% plaće. Prvih 6 mj porodiljni 100% plaće ,prosjek 6 mj prije otvaranja komplikacija, kažu čak i 3 da bude dovoljno negdje. Drugih 6 mj maksimum naknade je 994 eura.☺️
Leonaaa bravo za rješenje, you go girl🎊🎊🍀🍀💗💗
Nisam u prosvjeti, zdravstveni sam radnik u sustavu socijale 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ivona krasan rezultat 😍 držim fige za dalje ❤️
Danny naša Tratinčica ti je na sva pitanja odgovorila❤️💪🏻 sretno u svakom slučaju 🤞🏻🍀
Tratinčice tnx na info za EG🥰♥️☺️😘
Srculence ❤️❤️♥️❤️😘🎊🎊
...
Cure izgleda da je Jelena ipak dobila dobru info što se zaustavljanja postupaka tiče. Jučer smo bili na psih. savjetovanju kod Helene Rašić. Krasna ženica, stvarno nas je u sve uputila. Rekla nam je i neke info o kojima uopće nismo razmišljali, mogu reći da nas je i malo isprepadala, ali njen posao je da nam kaže sve dobre i loše stvari vezano za sve što se donacije i samog postupka tiče.
Pitala me da li mi je itko ikad brojao antralne folikule, čitala sam o tome, rekla je da bi se to svakako trebalo obaviti i na temelju toga donijeti odluka o protokolu stimulacije. Jel koja od vas to radila prije same stimulacije?
Također što se tiče UZV rekla je da bi se prvi UZV u stimulaciji trebao raditi između 6. i 8. dana kako bi se vidjelo kako reagiram na stimulaciju i kako bi se ona eventualno mogla podesiti.Iz Praga su rekli 9.dan što se i meni činilo kasno i čudno, ali nisam preispitivala njihove odluke. Da li ja mogu njih na Sv. Duhu bez obzira na Prag tražiti raniji UZV?
Pričala je i o opasnostima OHSS-A koji mogu nastati baš zbog lošeg praćenja i ne podešavanja same stimulacije - tu se muž jako jako prepao 😓
Za Sv.Duh je prenijela iskustva pacijentica koje su joj došle od gore i nije baš imala riječi hvale. Savjetovala me da ako mogu probam negdje privatno rađe obavljati same folikulometrije.
Za zaustavljanje postupaka - stvar je u tome što su se naši idioti 12. godina nakon donošenja zakona o MPO sjetili da zakon kaže da dijete ima pravo znati tko mu je biološki otac, a kako je u Pragu donacija anonimna takvi zahtjevi više ne prolaze, nego se pacijente šalje tamo gdje je donacija neanonimna, sad su se sjetili da bi trebali raditi kako zakon nalaže 😳Tu info je dobila od pacijentice iz Makedonije koju su odbili iz gore navedenih razloga🥴 Rekla je da svakako probamo, ali da se u međuvremenu informiramo gdje možemo na neanonimnu donaciju. Ne znam što bih rekla, umjesto da nam država pomogne, još nam odmažu. Užas. Molim vas ako znate odgovore na moja pitanja pomagajte 😓
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji