AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    29. Veljača 2024. 11:48

Lola, ja sam baš bila pitala, jer smo muž i ja zapravo par dana bili u razmišljanju da li bi uopće radili mTese. Pa sam baš zvala zbog toga u hzzo i dobila sam odgovor da njihovo pokrivanje troškova ne ovisi o tome da li se radila mTese, nego o onome što piše u Tiskanici S2. Ako tamo piše da se ne preporuča raditi zahvat, svakako pokrivaju troškove. 🙂
    Što se tiče toga koliko pokrivaju, to ovisi o zakonima u Češkoj. Znači od Praga se dobije predračun troškova i koliko tamo piše za hzzo treba isplatiti, toliko će oni isplatiti. Isplaćuju direkt njima, s tim nismo imali nikakve veze.. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Tratinčica123☺
    29. Veljača 2024. 11:52

Danny, ako idete privatno trebate samo nalaze što vam kažu iz Praga.
    Privatno sve lijekove plaćaaš, znači potreban je onaj privatni recept.. Mislim da se on može dobiti u bolnici ili kod privatnog ginekologa 🤗
    Lucy, hmm... 17.03. 🤭🤩🥳🥳
    Momtobe, vjeruj mi da sam se samo zbog toga pokajala što sam test radila rano🤣 saznala za trudnocu prije 4 tjedna trudnoće 🤣
    Meni ovo traje vjeeečnoooo😭

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    29. Veljača 2024. 12:36

Tratinčica123☺

Lola, ja sam baš bila pitala, jer smo muž i ja zapravo par dana bili u razmišljanju da li bi uopće radili mTese. Pa sam baš zvala zbog toga u hzzo i dobila sam odgovor da njihovo pokrivanje troškova ne ovisi o tome da li se radila mTese, nego o onome što piše u Tiskanici S2. Ako tamo piše da se ne preporuča raditi zahvat, svakako pokrivaju troškove. 🙂
    Što se tiče toga koliko pokrivaju, to ovisi o zakonima u Češkoj. Znači od Praga se dobije predračun troškova i koliko tamo piše za hzzo treba isplatiti, toliko će oni isplatiti. Isplaćuju direkt njima, s tim nismo imali nikakve veze..

Hvala ti punooo puno 🫶🏻 nisam to znala.. kuzim, a lijekove si dobila isto ili?

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lola1
    29. Veljača 2024. 12:38

Tratinčica123☺

Danny, ako idete privatno trebate samo nalaze što vam kažu iz Praga.
    Privatno sve lijekove plaćaaš, znači potreban je onaj privatni recept.. Mislim da se on može dobiti u bolnici ili kod privatnog ginekologa 🤗

Tako je, te “bijele” recepte sam dobila od svog ginekologa ali ne privatnog nego ovog preko zdravstvenog. On to ispise po protokolu koji se dobije i s tim se ide u ljekarnu.
    Svakako ukoliko ne igra uloga m tese i mozete bar dio izvuci preko hzzo- super! 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lotta33
    29. Veljača 2024. 12:53

cure a jel znate jel se mogu pokriti samo lijekovi a ne postupak? mi smo privatno sve i dobila sam bijele uputnice na ceskom, koje sad trebam dati u svoju ljekarnu. ali (mozda glupo pitanje) moze li moj drzavni ginekolog prepisati te lijekove pa da mi to ide preko hzzo-a, ili mogi dopunskog ili kako vec...?

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Tratinčica123☺
    29. Veljača 2024. 12:55

Lola, lijekove sam dobila preko hzzo, morala sam ih podići u Petrovoj.
    Lotta, ne mogu samo lijekovi. Ili sve preko hzzo ili ništa 😘

Trudimo se od 9/21.

Lotta33
    29. Veljača 2024. 13:17

Tratinčica123☺

Lola, lijekove sam dobila preko hzzo, morala sam ih podići u Petrovoj.
    Lotta, ne mogu samo lijekovi. Ili sve preko hzzo ili ništa 😘

Tenkssssss na info 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• danny
    29. Veljača 2024. 13:32

Tratinčica123☺

A onda iskreno mozda bolje ici preko hzzo s mtese il bez, bar pokriju ljekove/postupak..ovako ako bi privatno isli, financijski je pretesko zbilja jer osim postupka i ljekove i sve placas sam🙈 a kak onda ta S2 uputnica ko to daje? 

Tratinčica123☺
    29. Veljača 2024. 13:46

danny

Tratinčica123☺

A onda iskreno mozda bolje ici preko hzzo s mtese il bez, bar pokriju ljekove/postupak..ovako ako bi privatno isli, financijski je pretesko zbilja jer osim postupka i ljekove i sve placas sam🙈 a kak onda ta S2 uputnica ko to daje?

Evo broj od pravnice iz hzzo direkcije. 
    +38516397437. Tražiti gospođu Irenu, dat će vam sve potrebne info. Ona vam može poslati Tiskanicu S2 na e mail, a možeš i prelistat malo unazad stranice, nedavno sam ja stavila tu PDF sa tom Tisakicom 🙂

Trudimo se od 9/21.

• danny
    29. Veljača 2024. 13:59

Tratinčica123☺

danny

Tratinčica123☺

Evo broj od pravnice iz hzzo direkcije.
    +38516397437. Tražiti gospođu Irenu, dat će vam sve potrebne info. Ona vam može poslati Tiskanicu S2 na e mail, a možeš i prelistat malo unazad stranice, nedavno sam ja stavila tu PDF sa tom Tisakicom 🙂Hvala

Hvala puno 😘 a prije nego se cujem s njom..samo informativno ko nam tu tiskanicu treba popunit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.