Lola super za dvije blastice, cestitam ❤️ drzim fige 🤞🏻🤞🏻 i ne brini zbog prehlade, mrva je mala i nece joj nista biti od kihanja. Ja sam prva dva postupka mirovala, jedva se tusirala jer sam procitala da se ne bi smjelo u pretoploj vodi tusirati 🙈 a evo sad sam odmah nakon transfera isla radit, iako sad radim u uredu, ali svejedno se krecem, svaki dan setam do posla i nazad, jedino sto ne dizem nista tesko. Uhvatit ce se mrva svakako 💪🏻💪🏻
Srculence i ja imam mikroadenom na hipofizi, pijem Bromocorn 2x1, na kojoj si ti terapiji? Ja sam imala ovaj put stopericu Brevactid (hcg) tako da mislim da je bilo bolje jer nije bilo ohss-a. I endokrinologinja mi je rekla da kad se potvrdi trudnoca ultrazvukom prestanem piti Brom. Ne znam jesu tebi ista govorili, mene je malo strah naglo prestati, pa cu svakako traziti jos misljenje iz klinike. Isto sam svasta citala pa ne znam kome vise vjerovati 😕
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lucy žao mi je zbog tegoba, nadam se da će ih biti što manje i da će ti to zadnje tromjesečje proći što mirnije i ugodnije 🍀❤️ Super je što si već sve pripremila, ja isto planiram malo po malo sve kupovati čim saznam spolove.
Tratinčice koje predivne vijesti 🥰🥰 Samo neka se tebi tvoja cura javlja, uživaj u tom predivnom osjećaju ❤️
Momtobe baš fora ideja s kuglicama za bor, ali moji doma već svi znaju pa ja necu moći iskoristit ideju 😅 Mogu misliti koje je uzbuđenje oko prvog rođendana 🥰🥰
Crvenkapice testići tamne baš kako treba, jedva čekam tvoju betu danas ❤️🍀
Baš mi je fora što si već okotila bor, ja se uvijek nekako nagovaram da izdržim do 1.12. Ali zato je kuća već puna ukrasa 😅
Lola PUPO, kako nam se osjećaš? Nemoj gledati na 2 blastice kao na loš rezultat. Često se pokazalo da je i jedna dovoljna, a vi ste dobili dvije 🥰❤️ Baš kao što je i Lucy rekla, naše 3 su ostale u Turskoj smrznute, a ja zbilja ne želim više djece nakon ovoga. Trenutno ne razmišljam o tome jer mi je baš nekako teško što će to tako ostati i najvjerojatnije morati biti uništeno 🤷♀️
I ne brini zbog prehlade, mrvica je na sigurnom ❤️
Srculence vi još malo krećete, baš se veselim pratiti i vašu priču 🥰❤️🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo sam u miru pohvatala zaostatke, jučer sam bila više mrtva nego živa. Mučnine i povraćanje od 5 ujutro do 7 navečer bez prestanka. Bila sam na korak da odem na hitnu. Točno dvije kile sam izgubila od jučer do danas 😅 Čak smo morali odgoditi GUK profil jer nisam bila u stanju otići testirati se na covid, a i doktor je rekao da toliko povraćanja može utjecati na rezultate.. Evo danas kao nova, samo još nemam baš nekog apetita..
Nije mi htjelo poslati komentar pa sam ga morala razdvojiti 😅
.
Leona strah koji ti muž osjeća je normalan, znam jer sam se i ja užasno bojala da se neću probuditi iz anastezije. Nikad prije aspiracije nisam bila uspavana i sjećam se da sam mislila da će mi srce iskočiti od straha dok su me vozili u salu. A moj muž se jako bojao operacije i mogućih posljedica. Prije nego su ga odveli pozlilo mu je u sobi, doslovno je bio mokar od znoja koji ga je oblio. Našem strahu je pridonijelo i to što smo bili u stranoj zemlji i nitko osim naših doktora nije pričao engleski. Vezano za neuspjeh, to je nešto na što smo se pokušali najviše što je moguće pripremiti. Ali na to se ne može čovjek pripremiti. Dok je muž još spavao u sobi, ja sam bila odmah pored njega, došao je doktor i rekao da za sad nisu nista pronašli dok je operirao, ali da će nam javiti kroz sat vremena kad pregleda tkivo koje je uzeo. Nije mi baš zvučao previše optimistično, ali rekao je da ima nade. Muž nije ni čuo što je rekao jer je na pola spavao, a ja sam nekako ostala ravnodušna, kao "otupljena" i najteže mi je bilo njemu reći. Ali nije prošlo puno vremena kad se doktor vratio, rekao da je pronašao dovoljno materijala i da se spremim za aspiraciju. Tek tada su mi suze krenule, kao i mužu i valjda sve one emocije koje smo kontrolirali su odjednom izašle. Bitno je i da imate opcije za dalje u slučaju neuspješne operacije. Moj muž nažalost nije bio za donaciju i ja sam znala da je nama ovo jedina šansa. Malo sam zagnjavila sa svojim iskustvom, ali htjela sam reći da znam kako se osjećate i koje strahove prolazite, kao i sve cure ovdje. Tu smo uz vas, samo neka vas što prije zovu. Strahovi će proći i sve će biti u redu dok ste jedno uz drugo i dok ste si podrška na ovom teškom putu koji nas je svih ovdje dopao.. Ali ja vjerujem da je tako moralo biti ❤️
Veritas ✅️
jaoo draga @bopsich zao mi je zbog povracanja jer se se izmucila cijeli dan :/ nadam se da ce mucnine brzo proci 😍☺️ mi smo evo na putu, pa mene boli kao da cu svaki tren m dobiti , meni ti pms simptomi traju skoro cijeli mjesec :/ imamo se bas dugo voziti jos preko 700km, nadam se da to nista ne utjece . Prehlada je sve gora i tako 😂
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lucy, hvala ti. Želja je ogromna, uz malo sreće bit ćemo roditelji, jedva čekam. Stres je grozna stvar u ovoj našoj priči, moram se opustiti svakako 🙂❤️❤️❤️😘
Lotta hvala ti. Istina, psiha čini čuda. Uvijek i ja vama svima to govorim, da treba samo biti pozitivan, jer onda privlačiš pozitivu, nekad je jednostavno teško, ali odagnat ćemo crne misli i misliti pozitivno. Realno, ne mogu ništa promijeniti, kako nam je zapisano u zvijezdama tako će i biti. Istina, jedino me vi razumijete, jedine ste s kime mogu otvoreno pričati o svemu.❤️❤️❤️😘
Srculence ti si me rasplakala s napisanim, hvala ti.Inače sam baš jaka osoba, ali eto, nekad se i najjači jednostavno slome. Slala sam mu jučer mail, samo je napisao da ne zna još točno kada će biti operacija. Neću mu ni slati više mailove, kad bude bit će. Probat ću manje razmišljati o tome, jer ovako me izjeda taj stres i neizvjesnost.🤞🏻❤️❤️❤️🥰😘
Tratinčice hvala ti. Jesam, ne zna još uvijek ništa...❤️😘
Lola hvala ti, prenijet ću mu sve, možda ga ne bude toliko strah. Guramo dalje, nego što ❤️❤️❤️što se tiče prehlade, nadam se da će te brzo proći, nemoj da te bude strah❤️❤️❤️😘
Bopsich žao mi je što te tako primilo povraćanje, bitno da si sada bolje, nek tako i ostane❤️
Hvala ti na tvom iskustvu, imamo plan za dalje, a to je donacija, ali ja se iskreno nadam da će operacija uspjeti🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️strah je normalan isto kao i ovaj vrtlog emocija. Jako se volimo i međusobna smo si podrška, zajedno smo jači❤️očito Bog za nas ima težak put, ali zajedno ćemo ga prevladati 🥰
Hvala vam cure još jednom, ne znam što bih bez vas❤️❤️❤️❤️❤️🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lolaa sretan puuut💕💕 Imam par pitanja za tebe kad stignes:Gdje si nabavljala lijekove, npr gonal f, cetroide i ovitrelle mogu li se brzo nabaviti? Nikako ja dobiti recept ds mogu uzeti, zvala sam ljekarne u Zadru gonal se naruci dode za dan, neznam za ostale. Cijene po ljekarnama sve je to li la ili? Može li se u Pragu kupiti ako mi pofali, kakve su tamo cijene? Momtobe i Tratincice ako slucajno vi znate odgovor🥰
Leona ti si jedno veliko srce🥰💕💕
Crvenkapice ja pijem Pravidel 2×1, i isto tako mi je rečeno. Iskreno jedva cekam,godinama ga pijem, zovi za recept svaki mj,pa u ljekarnu narucuj jer je inozemni lijek🙈 Kako si nam ti, jeli beta danas ili sam pobrkala nešto?
Bopsich ajojj baš te izmučilo, nadam se da će ići na bolje da bude ugodna trudnoća. Ima li što da možeš piti za mučnine? 💕💕💕💋
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Bokić💋
Crvenkapice, jesi vadila betu?😀
Bopsich, žao mi je zbog mučnina. Mene su također dobro ispatile 🥴 želim da što prije prođe!
Srculence, lijekove sve možeš po "maloj" cijeni dobiti u klinici od njih. Ja sam dvije stoperice platila oko 13e. Tamo je pored ljekarna, oni napišu recept, ti podigneš i platiš tu nadoplatu. Njihova je ljekarna.
Lola, menga bolovi su super znak, meni su krenuli bili već od 1dpt.🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Srculence gonal kao što su ti rekli u ljekarnama nije problem, ali Ovitrelle bi mogao biti.. Moj muž je uzimao Ovitrelle jednom tjedno kao terapiju prije Micro Tese (možeš misliti kako su ga ovdje gledali kad je tražio recept za sebe 😅). Uglavnom, prva dva mjeseca smo ga uzimali bez problema, a onda odjednom više nije bilo nigdje u Hrvatskoj za nabaviti i nama je nosio jedan poznanik iz Slovenije. Da li se u međuvremenu promijenila situacija, ne znam.. Za Cetrotide isto ne znam jer ih nisam uzimala.. I mislim da su ljekovi svugdje jeftiniji nego kod nas 🙈
Lola takvi bolovi su super znak, ja sam ih isto imala 🥰 Ne brini se zbog puta. Ja sam se par dana nakon transfera navozala najprije do aerodroma, pa avionom do Zagreba, i još 3 sata do Zadra. I to nam je bio neki rani let, bila sam premorena i bilo mi je loše cijelim putem u avionu, i evo su se mrvice uhvatile ❤️ I tvoja mrvica je sada na sigurnom kod tebe i ništa ne brini ❤️
Veritas ✅️
Lolaa sretan puuut💕💕 Imam par pitanja za tebe kad stignes:Gdje si nabavljala lijekove, npr gonal f, cetroide i ovitrelle mogu li se brzo nabaviti? Nikako ja dobiti recept ds mogu uzeti, zvala sam ljekarne u Zadru gonal se naruci dode za dan, neznam za ostale. Cijene po ljekarnama sve je to li la ili? Može li se u Pragu kupiti ako mi pofali, kakve su tamo cijene? Momtobe i Tratincice ako slucajno vi znate odgovor🥰
Leona ti si jedno veliko srce🥰💕💕
Crvenkapice ja pijem Pravidel 2×1, i isto tako mi je rečeno. Iskreno jedva cekam,godinama ga pijem, zovi za recept svaki mj,pa u ljekarnu narucuj jer je inozemni lijek🙈 Kako si nam ti, jeli beta danas ili sam pobrkala nešto?
Bopsich ajojj baš te izmučilo, nadam se da će ići na bolje da bude ugodna trudnoća. Ima li što da možeš piti za mučnine? 💕💕💕💋
Hej draga, ja sam u Biogradu narucila bila gonal f i cetrotide i to dodje odmah za 1-2 dana, ali ovitrelle sam nasla jedino u Zagrebu (ovi u Zadru i Biogradu su zvali cak Halmed i nema ih nigdje), ljekarna Filipovic u Zagrebu ih je imala na zalihama, probaj nazvat neku od njih. Meni je frendica samo sa slikom recepta otisla po to i donijela mi ih je. Ali ako planirate ranije za Prag, oni da imaju svoju ljekarnu tamo. Mi nismo isli prije nego su nam rekli stoperica pa tek za dva dana aspiracija.
Uglavnom kako su meni j Pragu rekli da je moguce da ce produzivati stimulaciju, teta u ljekarni je bila ljubazna i narucila vise gonala i cetrotida a nismo morali platiti - tek kad smo zaista i trebali produziti pa pitaj da li se moze tako :) ako jos nesto trebas, tu sam ☺️
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Plus da nadodam ja sam imala bas jaku stimulaciju zbaci gonal f po 225jedinica dnevno, lijekovi su nas sve skupa dosli oko 630€ ako se ne varam, ali posto su produzivali onda sam jos oko 192€ morala platiti. Mislim da su cijene svugdje tu negdje
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji