Crvenkapice baš je gušt pratiti tvoje testiće, veselim se s tobom 😍🥰🥰🤗beta će rasturiti ❤️❤️
Bopsich hvala za dojavu o emisiji, gledali dragi i ja❤️nadam se da si mi dobro, šaljem 😘❤️
Bambola dobrodošla na forum🤗 žao mi je da je MT bila neuspješna, to i nas uskoro čeka, nadam se sa pozitivnim ishodom 🤞🏻 super da ne gubite vrijeme i odmah krećete dalje. Ovdje ćeš od naših iskusnih cura dobiti puno dobrih informacija ❤️ mala smo vojska navijača, tako da ćemo i tebe budno pratiti i navijati za tvoj uspjeh, sretno dalje ❤️❤️❤️🤞🏻🤗😘
Srculence ❤️😘❤️😘uskoro krećete, držim 🤞🏻 da sve ide po planu, sretnooo❤️❤️❤️
Lola sretno sutra na transferu, nadam se da će biti i smrzlića,opusti se, od sutra si PUPO❤️❤️❤️❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻žao mi je zbog prehlade, ali vidiš po iskustvima drugih cura da je to nekad i dobro 💪🏻❤️😘🤞🏻poslije transfera pojedi krumpiriće iz Meka, to je nepisano pravilo kako sam čitala😜
Lotta šaljem puse i zagrljaje, samo polako, dođite sebi, pa onda sve dalje❤️❤️❤️❤️😘nadam se da je muž sada dobro❤️
Lucy sve su to "slatke" muke. Nadam se da te neće ti bolovi dalje pratiti, drži se. Šaljem pusu veliku😘❤️
Vracam puseeeee je je, puno je bolje! kako ste vi? prosao i ovaj tjedan prakticki, eventualno ostaje nada za petak poziv hehe. bilo bi lijepo kad bi upali u ovu godinu da imamo jos neku sretnu vijest

🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Momtobe, ako je taj izraz igdje prikladan - na ovoj je temi siguno :))
Crvenkapice, crtica je top top

🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Curke samo da javim.. dvi su ostale tj jedna nam ostaje jednu vracaju. Dosta lose na 12 punktiranih :( ali sto je tu je.. upravo cekam transfer
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Curke samo da javim.. dvi su ostale tj jedna nam ostaje jednu vracaju. Dosta lose na 12 punktiranih :( ali sto je tu je.. upravo cekam transfer
Gledaj to s pozitivne strane da ti je ispalo super i da su to vase dvi bebice koje cete imati 🤗 Meni je strasnije imati visak embrija koji ce stat i bit nezeljeni, uzasavam se tog MPO dijela . Sretna sam sad da imam jos samo 3 pa bude li od toga jos 3 djece to bar mogu podnjet, a sto da ih imam jos 10 a mene duša boli da ijednog ostavim u labu nakon toliko zelje i borbe da ih imam 😊
Lola budi sretna i optimisticna, procisti um i bjezi od stresa. Pa ti si od danas trudna i trebas se samo radovat ovom vasem postignucu 😍❤️😘

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Crvenkapice, predivna crtica, beta raste🥰
Lola, vjeruj u taj embrij koji je sad vraćen, mazi ga, pazi i pričaj mu lijepo. Ako imaš plan B, onda ne vjeruješ u plan A. To mogu biti i dvije bebice, sta bi više 🤣😛 ne razmisljaj o ničem drugom, nego sada samo o toj mrvici i svaki dan zamisljaj kako se lijepo smjestila kod tebe 💋
Lucy, i ja planiram do 30tt sve završit haha sve smo opremili, robica je na mjestu, ostalo je samo uređivanje, pranje i rasporedit za 1 mj. 🤣 nekako mi je lakše u glavi kad znam da sam spremna 🤣

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Draga Lola sretno od srca, vibram najpozitivnije💕💕
Tratičice sigurno je predivan osjećaj osjetiti pokrete malene🥰🥰 Dobila sam upravo protokol, samo piše od 2dc do 6 dc 125 gonal-f i ultrazvuk 7dc. Piše samo da će na osnovu nalaza vidjeti s kojom kol gonala ce nastaviti. Stoji i cetroide 0,25 pretpostavljam to je jedna samo onda. I ovitrelle 2×250.... Jutros sam imala konzultacija s dokt.Nikole, jako brzinski , točno 10 min je trajalo.

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Crvenkapice, predivna crtica, beta raste🥰
Lola, vjeruj u taj embrij koji je sad vraćen, mazi ga, pazi i pričaj mu lijepo. Ako imaš plan B, onda ne vjeruješ u plan A. To mogu biti i dvije bebice, sta bi više 🤣😛 ne razmisljaj o ničem drugom, nego sada samo o toj mrvici i svaki dan zamisljaj kako se lijepo smjestila kod tebe 💋
Lucy, i ja planiram do 30tt sve završit haha sve smo opremili, robica je na mjestu, ostalo je samo uređivanje, pranje i rasporedit za 1 mj. 🤣 nekako mi je lakše u glavi kad znam da sam spremna 🤣
Ja mogu sutra ic rodit sta se toga tice 😅 al sam luda i iman dobrog muza koji me sve slusa. Stan je nov i sređen ima 6 godina i ja uvik mjenjam nesto, sad sam naumila mjenjat podove, kupit manji kauc, manji ormar u sobi da ima vise mjesta i ostale ludosti da ne nabrajam... dosada cuda cini 🤪 Vjerojatno je kriv u trudnoci taj nagon za pravljenjem "gnijezda" za novorodence pa sam jos vise manicna 🤣
A sta sam sve kupila za bebu 🤦♀️ pretjerala, kupila sam sve sta ce mi trebat i vjerovatno i nece , sta se tice odjece spreman je do jeseni. Racunam bit ce jos djece pa valjda ce kad tad trebat 😄

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Srculence, moja doktorica🤩🥰 najbolja!
Da, vjerojatno će ti mijenjati dozu ako ne budeš reagirala po njihovom očekivanju, a možda i bude ok.
Cetrotide si pripremi 6 komada, to je neki prosjek, ja sam ih potrošila 5 komada. Od 7 dana ako ih bude dovoljno, ubaciti će ti Cetrotide i njega nastavljas do stoperice također. Imaj barem 6 komada. 💋
Lucy, ja još ne mogu ići rodit, ali napredujemo🤣 ništa, onda vam želim da sve bude ok da sve što radite uspijete i završiti 😀 a sta ce muževi s nama, moraju nas sad slušati 🙈🙈

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Evo me curke taman dosli maloprije u hotel :) nije nam bio dr Mardesic bila mi je doktorica Mordavska uglavnom sve to ide po traci nema tu objasnjavanja ni nicega ali sto je tu je nemam nego vjerovat sad u najbolje :) sad malo odmorit pa po krumpirice . @ tratincice znaci curka postaje aktivna, predivnooooo 🥰🥰🥰🥰🥰
@crvenkapice- beta ce biti top sigurna sam jer je i testic predivan 💕
Nadam se da ste mi sve ostale dobro curke
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lucy, Lotta nervozni smo jako, strah nas je. Ležali smo neki dan u krevetu i malo zaplakali, dragi ima ogroman strah od anestezije i strah da se iz nje neće probuditi😔crne misli mu idu po glavi, boji se operacije, ne zbog same operacije, nego se jako boji neuspjeha. Tješim ga, ali teško je psihički i meni i njemu, ma koliko pokušavali biti pozitivni. Ne želim vam prenositi našu negativu, kad forum blista pozitivom, ali vi me jedine razumijete 😓 sorry
Crvenkapice testić lijepo tamni, beta će sutra rasturiti, ne sumnjam u tebe❤️❤️❤️❤️🤞🏻
Tratinčice sigurna sam da nema ljepšeg osjećaja ❤️❤️❤️❤️
Lola od danas si PUPO, navijam da se čvrsto primi za mamu i ne pušta sljedećih devet mjeseci 🤞🏻🤞🏻🤞🏻✨🎊🎉💪🏻❤️😘
Srculence super za protokol, još malo i idete po svoju bebicu, baš sam sretna zbog vas❤️❤️❤️😘
...
Ne znam jesam li vam pisala, čak mislim da jesam. Dobila sam M usred ciklusa, na 19. dan ciklusa, traje već evo 12.-ti dan, pa sam jučer otišla na hitan pregled kod ginekologice. Kaže da je dole kuršlus, blago rečeno, izgleda kao da je bila ovulacija prije dva dana na jednom jajniku,a ja curim. Na drugom je vidjela endometrion koji je stavila pod upitnik, kaže da može biti i žuto tijelo. Uglavnom, dobila sam Utrogestan, pijem 7 dana. Rekla je da ću nakon toga dobiti obilnu mengu, da će curiti u krpama i da će me sve to jako iscrpiti😓. Nakon toga ga pijem od 14 -24 dana ciklusa i tako dva mjeseca. Rekla je da je uzrok stres😔
Kao šlag na torti danas sam bila na testiranju za hripavac, jer kašljem tjednima. Luda sam više🤯
Idem slati mail dr.H. ljubim vas sve❤️❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji