AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    22. Studeni 2023. 13:00

Lucy, Lotta nervozni smo jako, strah nas je. Ležali smo neki dan u krevetu i malo zaplakali, dragi ima ogroman strah od anestezije i strah da se iz nje neće probuditi😔crne misli mu idu po glavi, boji se operacije, ne zbog same operacije, nego se jako boji neuspjeha. Tješim ga, ali teško je psihički i meni i njemu, ma koliko pokušavali biti pozitivni. Ne želim vam prenositi našu negativu, kad forum blista pozitivom, ali vi me jedine razumijete 😓 sorry
    Crvenkapice testić lijepo tamni, beta će sutra rasturiti, ne sumnjam u tebe❤️❤️❤️❤️🤞🏻
    Tratinčice sigurna sam da nema ljepšeg osjećaja ❤️❤️❤️❤️
    Lola od danas si PUPO, navijam da se čvrsto primi za mamu i ne pušta sljedećih devet mjeseci 🤞🏻🤞🏻🤞🏻✨🎊🎉💪🏻❤️😘
    Srculence super za protokol, još malo i idete po svoju bebicu, baš sam sretna zbog vas❤️❤️❤️😘
    ...
    Ne znam jesam li vam pisala, čak mislim da jesam. Dobila sam M usred ciklusa, na 19. dan ciklusa, traje već evo 12.-ti dan, pa sam jučer otišla na hitan pregled kod ginekologice. Kaže da je dole kuršlus, blago rečeno, izgleda kao da je bila ovulacija prije dva dana na jednom jajniku,a ja curim. Na drugom je vidjela endometrion koji je stavila pod upitnik, kaže da može biti i žuto tijelo. Uglavnom, dobila sam Utrogestan, pijem 7 dana. Rekla je da ću nakon toga dobiti obilnu mengu, da će curiti u krpama i da će me sve to jako iscrpiti😓. Nakon toga ga pijem od 14 -24 dana ciklusa i tako dva mjeseca. Rekla je da je uzrok stres😔
    Kao šlag na torti danas sam bila na testiranju za hripavac, jer kašljem tjednima. Luda sam više🤯
    Idem slati mail dr.H. ljubim vas sve❤️❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lucy08
    22. Studeni 2023. 13:04

Tratinčica123

Srculence, moja doktorica🤩🥰 najbolja!
    Da, vjerojatno će ti mijenjati dozu ako ne budeš reagirala po njihovom očekivanju, a možda i bude ok.
    Cetrotide si pripremi 6 komada, to je neki prosjek, ja sam ih potrošila 5 komada. Od 7 dana ako ih bude dovoljno, ubaciti će ti Cetrotide i njega nastavljas do stoperice također. Imaj barem 6 komada. 💋
    Lucy, ja još ne mogu ići rodit, ali napredujemo🤣 ništa, onda vam želim da sve bude ok da sve što radite uspijete i završiti 😀 a sta ce muževi s nama, moraju nas sad slušati 🙈🙈

Pa za 5 tjedana vjerovatno ces bit ko i ja spremna 🤪
    Hvala draga 😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    22. Studeni 2023. 13:11

Leona89

Lucy, Lotta nervozni smo jako, strah nas je. Ležali smo neki dan u krevetu i malo zaplakali, dragi ima ogroman strah od anestezije i strah da se iz nje neće probuditi😔crne misli mu idu po glavi, boji se operacije, ne zbog same operacije, nego se jako boji neuspjeha. Tješim ga, ali teško je psihički i meni i njemu, ma koliko pokušavali biti pozitivni. Ne želim vam prenositi našu negativu, kad forum blista pozitivom, ali vi me jedine razumijete 😓 sorry
    Crvenkapice testić lijepo tamni, beta će sutra rasturiti, ne sumnjam u tebe❤️❤️❤️❤️🤞🏻
    Lola od danas si PUPO, navijam da se čvrsto primi za mamu i ne pušta sljedećih devet mjeseci 🤞🏻🤞🏻🤞🏻✨🎊🎉💪🏻❤️😘
    Srculence super za protokol, još malo i idete po svoju bebicu, baš sam sretna zbog vas❤️❤️❤️😘

Ne znam jesam li vam pisala, čak mislim da jesam. Dobila sam M usred ciklusa, na 19. dan ciklusa, traje već evo 12.-ti dan, pa sam jučer otišla na hitan pregled kod ginekologice. Kaže da je dole kuršlus, blago rečeno, izgleda kao da je bila ovulacija prije dva dana na jednom jajniku,a ja curim. Na drugom je vidjela endometrion koji je stavila pod upitnik, kaže da može biti i žuto tijelo. Uglavnom, dobila sam Utrogestan, pijem 7 dana. Rekla je da ću nakon toga dobiti obilnu mengu, da će curiti u krpama i da će me sve to jako iscrpiti😓. Nakon toga ga pijem od 14 -24 dana ciklusa i tako dva mjeseca. Rekla je da je uzrok stres😔
    Kao šlag na torti danas sam bila na testiranju za hripavac, jer kašljem tjednima. Luda sam više🤯

Nemoj da ti je neugodno nama kukat pa bar smo mi ovdje to svi prosli i znamo kako vam je i kroz koji vrtlog emocija sad prolazite. Nije ni cudo da te stres pokosio i izneredio totalno 😔 Sve ce to proc i poslozit se na svoje mjesto kad tad, bit cete i vi roditelji. Imas nas ovdje kao dokaz❤️ 🤗😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lotta33
    22. Studeni 2023. 13:19

Leona89

Vezano za M - psiha je cudo, vidis i sama kako utjece. moja M je kasnila tocno onaj mjesec kad je bila mTesa (inace je uredan ciklus), dakle stres stres stres. Probaj radi sebe i svog organizma imati iskljucivo pozitivne misli, znaci cim se uhvatis da razmisljas negativno - odmah se preusmjeri i odmakni to crnilo. Sto se tice muza, mislim da se ne treba bojati operacije vise nego sto je to uobicajeno, znaju oni sto rade. A neuspjeh...on je bio strah svih nas. s time se treba nositi. ali ponavljam, do operacije nemojte uopce o tome misliti. 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lotta33
    22. Studeni 2023. 13:20

Plakanje je normalno, MM do operacije nije plakao niti jednom, dok sam ja more suza prolila. Tek sam se zadnjih mjesec dana preokrenula u glavi i razmisljala na ovaj gore opisani nacin. to mi je puno pomoglo do termina operacije. nakon nje, to je druga prica..ali proci ce i to, samo treba vremena. nama se uvijek mozes izjadati ❤️, nitko drugi to tako ne razumije, nazalost. saljem velike zagrljaje

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Srculence3
    22. Studeni 2023. 14:25

Lola e sad si trudna kako god okreneš, ima da te muž pazi i mazi i svim tvojim željama udovoljava🥰🥰🥰💕💕 E da mislim da im je baš gužva, jer moje konzultacije su jedva 10 min trajale i svaki e-mail mi je nedorečen i ko nabrzinu napisan.. Bravo da si sve to izgurala♥️♥️
    Tratinčice dr Nikole je predivna, nisam razumjela tko će biti moj doktor kad Jelena nekad kaže doktor nekad doktorka🤣 I ti si ono bila spominjala za dvije doze ovitrelle da se bojiš, i da iza njih ohss ne gine..
    Leona uvijek podrška svima, s zapravo koju tugu i borbu sama sobom vodiš...Kod vas je zapravo najgore to nestrpljenje, dugo čekate, neizvjesnost i strah se svaki dan množe.. Puno je tu suza i straha kakav god nam put bio, valjda postoji kanta koju moramo oplakati🙈🙈 Nije lako , ali ide se naprijed bez obzira. Tu smo za podršku i savjet, nemoj držati sve u sebi💗 A i taj doktor,možda da ga probaš izmaltretirat još koji mailom.. jer rekla bi momtobe luda mater  je to!! 🥰🥰

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    22. Studeni 2023. 14:36

Lola, Jel nastavljamo niz testiranja na cca 5dpt?🤩
    Leona, žao mi što se tako osjećate,  ali ovo sve je baš veliki vrtlog emocija koje si treba i dopustiti. Muž i ja smo do operacije bili stalno u nekom grču, ne mogu opisati kakvo olakšanje je bilo kad je to sve završilo...jesi li dobila kakav odg od Dinka?
    Srculence, meni su isto u protokolu rekli 2×Ovirtelle. No, kad sam bila na zadnjem uzv,  bili su bas i Nicole i profesor Tonko, ja sam samo počela spominjati kako se dosta bojim i da sam čula da ta stoperica nije baš ok za moju situaciju... A oni su me samo prekinuli i rekli da se ne bojim, da upravo mijenjaju stopericu i da će mi sve objasniti. I jesu. Dobila sam od njih tamo neku drugu koja ne sadrži hcg i bilo je okej.😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

momtobe2022
    22. Studeni 2023. 16:19

Srculence, moj protokol je bio potpuno isti kao tvoj. Najblaži mogući, a OHSS kao kuća na kraju. Dr. u ZG je rekao da je to zbog dvije štoperice. Vidi može li se po tom pitanju što promijeniti ako te strah da ne odgode transfer. 

Lola, i meni se čini da vaša situacija uopće nije loša 🥰 Možda ste još po dojmom svega negativnog, ali dvije blastice su super! Pazi na mrvu koja je u tebi, a za koju godinu se onda vratite po ovu koja ostaje 🙃

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Srculence3
    22. Studeni 2023. 16:52

Momtobe već sam poslala e-mail koordinatorici da pita doktora zasto ovitrelle zbog ohss,ali i zbog dobr.tumora na hipofizi zbog kojeg pijem terapiju( čitala kontraindikacije) i pitala sam zašto dvije. Hej prvi rođendan, pa prvi Božić malene, joooj nemogu ni zamisliti koja je to radost🥰💕💕💕💕💕

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lola1
    22. Studeni 2023. 20:18

Draga Leona, sve te razumijem i mi smo isto tako plakali bezbroj puta , vjerujem da ga je strah ali nije opca anestezija toliko opasna jer je pod strogom kontrolom teama lijecnika koji prate sve sve , ja sam do sada 3 puta i to u tri dana za redom bila u opcoj i sve sam izdrzala, neka se ne boji 🫶🏻 a da vas je strah rezultata to apsolutno razumijem, mi smo zato odustali cak od m tese. Svakako je najgore cekanje, ovako bar kad odradis sve znas na cemu si.
    Reci cu Vam sada nesto, danas su samnom bile 3 bas dosta starije zene, jedna od njih je vec 9 godina po postupcima i bori se kao lavica, dakle kad sam nju vidila mislim si hej koliko zelje i volje ima u toj zeni.
    Tezak je , najtezi put nama svima ali nemamo druge nego gurati dalje kako god. Tu smo sve za tebe 💕 nije to negativa, ja sam vama sve zivo u zadnje vrijeme natipkala sto me mucilo i bila dosadna, a vi ste mi tako pomogle 🫶🏻
    Sto se testics tice mislim da necu tako rano, ne usudim se (osim ako budem imala koji simptomcic), strah me ove prehlade i kihanja kasljanja sve razmisjam kako to mrvicu treska
    Sto se dvi stoperice tice, ja sam ih bas pitala dadi vasih iskustava na sto su mi rekli da ohss nije od stoperice nego od stimulacije prije 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.