Lola već kad vam je McDonalds blizu (mislim da je Tratinčica rekla tako 🤔), pojedi nakon transfera njihove krumpiriće 😅🤣 Malo sam praznovjerna, ali kažu da to nosi sreću nakon transfera ili tako nešto 🤷♀️ 🙈 Moj muž je pješačio sat vremena po uzbrdicama da bi mi donio krumpiriće iz meka 🤣🤣🙈 Kaže da mu nije žao 😅
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Lola već kad vam je McDonalds blizu (mislim da je Tratinčica rekla tako 🤔), pojedi nakon transfera njihove krumpiriće 😅🤣 Malo sam praznovjerna, ali kažu da to nosi sreću nakon transfera ili tako nešto 🤷♀️ 🙈 Moj muž je pješačio sat vremena po uzbrdicama da bi mi donio krumpiriće iz meka 🤣🤣🙈 Kaže da mu nije žao 😅
Hehehe hocemo hocemo svakako vec sam muzu rekla da moramo u mc, on odusevljeno : moze (prasac) 🤭🤭🤭😂😂😂😂😂
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola sretno sutra i samo opusteno! Za par dana cemo gledat i u tvoje crtice u to ne sumnjam. Zelim ti da bude dovoljno embrija koliko vam i treba 😊🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Bopsich blizanacka je trudnoca pa to nosi dodatne rizike. Pazi se, kontroliraj secer i trebalo bi biti sve ok . 🤗
Za mi je da te to zeza jer ces morat svako malo u bolnicu. Kuma mi je to prosla sa splitskom bolnicom i zadnja dva mjeseca je vise bila tamo nego kuci. Satrali su je sa paranojama da je beba ogromna, porodili ranije... na kraju malac savrsen i najnormalniji. Ja sam napravila ogtt i na taste mi je 5.3 kao i na pocetku trudnoce, druga dva mjerenja je super, gin kaze da je odlican. Vjerujem da si u mog gina da ti nebi stvara dramu oko toga. To sve ovisi i ko ti vodi trudnocu al eto za blizanacku mozda bolje da su vise na oprezu.
Ja sam super, uglavnom se osjecam kao da nisam trudna,malac aktivan... Pocela su me povremeno leđa kocit, išijas u desni guz , najgore mi kad dugo stojim u mjestu ili kad pretjeram s kucanskim aktivnostima al nije strasno jos. Opet mi trnu prsti, oticu... To su stare boljke koje su se sad opet aktivirale. Imala sam ja problema s tim, zadnju fizikalnu sam odradila pred postupak tako da sam se servisirala pred trudnocu 😄 Lipo mi je bilo i nista me nije bolilo jer ne radim al eto kraj se blizi drugom tromjesjecju pa krecu tegobe trudnicke.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvala cure 💕🫶🏻 imam mozda malo glupo pitanje 🤭 kada je bio transfer jel opet ide kao za aspiraciju u onoj sali da si u njihovoj spavacici ili je kao pregled tipa moja haljina? I da mi ste vi iza transfera isle u hotel odmah ili ne znam nesto pojest i slicno?
Ponovno oblačiš isto i na istom si mjestu.
Mi smo otišli odmah u sobu, nakon što sam tamo ležala sat vremena, ležali smo u sobi sigurno još 2 sata i onda smo otišli u Mekić papati🙈
Hvala draga 💕👍👍 i jos jedno pitanje, boze puna sam pitanja sorrryyy. Jel neka od vas dobila prednison nalon punkcije? Citala sam malo i on sluzi valjda da srusi imunosistem 🤷🏻♀️ mozda sam zato sad tako prehladjena
Ja sam koristila prednison i njega ćeš piti 40 dana pp 2mg.😊 nikakve posljedice od njega nisam imala.👍
.
I da, dobro cure kažu, mi smo isto pojeli mc krumpiriće a sad....🤣🤣🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Crvenkapice baš je gušt pratiti tvoje testiće, veselim se s tobom 😍🥰🥰🤗beta će rasturiti ❤️❤️
Bopsich hvala za dojavu o emisiji, gledali dragi i ja❤️nadam se da si mi dobro, šaljem 😘❤️
Bambola dobrodošla na forum🤗 žao mi je da je MT bila neuspješna, to i nas uskoro čeka, nadam se sa pozitivnim ishodom 🤞🏻 super da ne gubite vrijeme i odmah krećete dalje. Ovdje ćeš od naših iskusnih cura dobiti puno dobrih informacija ❤️ mala smo vojska navijača, tako da ćemo i tebe budno pratiti i navijati za tvoj uspjeh, sretno dalje ❤️❤️❤️🤞🏻🤗😘
Srculence ❤️😘❤️😘uskoro krećete, držim 🤞🏻 da sve ide po planu, sretnooo❤️❤️❤️
Lola sretno sutra na transferu, nadam se da će biti i smrzlića,opusti se, od sutra si PUPO❤️❤️❤️❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻žao mi je zbog prehlade, ali vidiš po iskustvima drugih cura da je to nekad i dobro 💪🏻❤️😘🤞🏻poslije transfera pojedi krumpiriće iz Meka, to je nepisano pravilo kako sam čitala😜
Lotta šaljem puse i zagrljaje, samo polako, dođite sebi, pa onda sve dalje❤️❤️❤️❤️😘nadam se da je muž sada dobro❤️
Lucy sve su to "slatke" muke. Nadam se da te neće ti bolovi dalje pratiti, drži se. Šaljem pusu veliku😘❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ja sam nakon ovog transfera pojela krumpirice, ali ne iz meka nego nekog fast fooda, tako da mogu biti od bilo gdje 😂😂 u prethodna dva postupka su bili iz meka pa eto, za svaki slucaj. Meni je to fora tradicija ❤️
Lola sretno sutraa, drzim fige za sto vise blastica 🤞🏻🤞🏻💪🏻💪🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Jaooo ekipa, moram podijeliti s vama!!🤩
Već ja zadnjih par dana imam osjećaj da osjetim svoju curku, ali evo sad maloprije je baš 3,4 puta "lupkala" doslovno, tako da sam sigurna da je ona🤣
Presmijesno, precudno i predivno 😁😁🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Crvenkapice, baš ti lijepo napreduje crtica 😊 Veselim se tvojoj beti i vjerujem da će sve biti školski. Sigurno je posebno saznati da si trudna taman pred blagdansko vrijeme. Jedna je moja prijateljica je svojim roditeljima na bor stavila kuglice s natpisom ‘baka’ i ‘djed’ i godinom koja dolazi. Tako im je objavila sretnu vijest. Ako im već nisi rekla, evo ideje!
Lola, sretno sutra! Nisam pojela krumpiriće, pa evo me sad u 9 navečer googlam recept maloj za tortu za prvi rođendan. 😅 Nama se oplodilo 7 stanica, ali Andrijana nam je cijelo vrijeme govorila 5. Zadnji dan nam je otkrila da postoje još dvije koje žele još pustiti da vide hoće li nešto biti. Na kraju su propale, ali i ovo nam je bilo super. Vjerujem da ne govore broj stanica tako lako jer je sve to relativno i osjetljivo. Pila sam istu terapiju kao Tratinčica i to što tebi daju, sve je bilo okej. Pomaže da tijelo ne odbaci strano tijelo, u ovom slučaju blasticu.
Lucy, drži se! Najteže tek dolazi. 😂 Najbolje što sam napravila je priprema svega do 30. tjedna. Kasnije jedva o sebi brineš. Naša je Tratinčica sve sredila dok je fit i okretna. 🥰 Ja sam u 16. tjednu tek roditeljima rekla da sam trudna. 🤣
Bambola, dobrodošla! Žao mi je što si tu, ali ekipa je odlična, vidjet ćeš. Mi smo iz Praga (Pronatal Sanatorium) iz doniranih stanica dobili bebu iz prvog pokušaja i bili smo zadovoljni. Išli smo preko HZZO-a. Ne znam jesi li ih zvala i pitala je li problem što je tvoj muž stranac, pa ako nisi svakako probaj. Znam da se u cijelim postupku i svim papirima koje sam od njih dobila spominjem samo ja. Njima su suprugovi nalazi trebali samo na uvid za komisiju da vide da uistinu nije moguće prirodnim putem dobiti dijete. Važno im je samo bilo da smo u braku, pa sam priložila i vjenčani list. O samom postupku i kontaktima ti više mogu pomoći Lola koja je sad tamo, Srculence koja se svaki čas sprema krenuti i Tratinčica koja je friško trudna i još ju nije uhvatilo trudničko glupilo 😂 Ja sam ti u teškoj amneziji, ali tu i tamo znam ubaciti koju dobru 😅
Srculence, puse tebi 😘 Križaj dane i kupi topli kaput za advent u Pragu 🎄
P.S. Drago mi je da se mood luda mater primio jer mi se čini kao dobra motivacija. Budite lude matere, one mogu sve 😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Leona hvala draga ❤️ kako ste vi, jel nervoza prisutna? Drzim fige da vas vise zovu za tu mtessu 🤞🤞🤞🤞🤞
Tratincice najljepsi osjecaj na svijetu ❤️ 🤗
Momtobe joj vec godina curki 😊 jeste uvjezbali puhanje svijecice? 🙂
Ja sam sve kupila , krenila sam sa shoping manijom od nalaza Niftija. Mi smo spremni sta se toga tice, jedino preostaje pranje robice i pakiranje torbe za rodiliste 😄
Sad smo u fazi pituravanja stana, nekih renovacija i dekoracija po stanu . Vec sam ja isplanirala da bude sve gotovo do 30 tt 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo jutros https://ibb.co/qn7PYCS 😍😍
Idem sutra vadit betu pa se javim, malo me strah, ali nadam se da ce biti dobra 💪🏻
Momtobe super ideja za kuglice za bor, iako sam vec rekla mami i sestri, ali mogla bi im nesto tako napraviti svejedno. Ja ne mogu skrivat nista i svi znaju da smo isli u Zagreb pa sam cak jedno vrijeme razmisljala da cemo reci da nije uspjelo pa cekati do tipa 12.tjedna, al onda me strah da cu se ureci 😂😂 zasad samo par ljudi najblizih zna i vi 🙊
Sto se tice bozica i ovog razdoblja, meni najdraze, ja sam okitila vec u proslu subotu, dan prije nego sam radila prvi test, jer sam mislila ako bude negativan bar da me lampice razvesele 😂 i eto mozda je i to donijelo srece malo! ❤️
Lola mislim na tebe danas, javi se kako je proslo ❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore