Bopsich sretno na transferu 🤞🤗
Pixel drago mi je da su ti problemi iza vas, da lijepo napredujete i neka vam je sa srecom! 🥰
Dobro nasa ova grupica napreduje i nadam se da ce nas bit sta vise dogodine s bebicama u zagrljaju ili bar u stomacicu 🙏❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro 🥰 Trudnice naše, kako ste vi? Tratinčice jesu li se mučnine malo smirile? Lucy hvala na podršci ❤️
Da li je možda netko voljan malo ukratko prepričati kako je izgledao vaš transfer? Sutra se bliži, a mene sve više hvata nervoza pomiješana s uzbuđenjem. Znam da nije bolno i da je najveći problem pun mjehur. Doktor mi je samo rekao da pijem dosta vode, ali nije rekao koliko točno. Kaže da ću sama znati kad je dosta 😅
Koliko dugo ste nakon transfera morale ostati ležati, tj. kad se smije ići "isprazniti mjehur"? 🙈 I koliko dugo uopće traje sam transfer?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro 🥰 Trudnice naše, kako ste vi? Tratinčice jesu li se mučnine malo smirile? Lucy hvala na podršci ❤️
Da li je možda netko voljan malo ukratko prepričati kako je izgledao vaš transfer? Sutra se bliži, a mene sve više hvata nervoza pomiješana s uzbuđenjem. Znam da nije bolno i da je najveći problem pun mjehur. Doktor mi je samo rekao da pijem dosta vode, ali nije rekao koliko točno. Kaže da ću sama znati kad je dosta 😅
Koliko dugo ste nakon transfera morale ostati ležati, tj. kad se smije ići "isprazniti mjehur"? 🙈 I koliko dugo uopće traje sam transfer?
Od svega, transfer je zbilja najmanji problem. Popila sam otprilike 45 min prije transfera cijelu bočicu od 0,5 l vode i još par gutljaja iz druge. To je bilo i više nego dovoljno. Da idem sutra opet, popila bih samo 0,5 i manje bih se patila kasnije. Sam transfer traje doslovno par sekundi, a cijeli postupak dok uđeš, smjestiš se, oni nađu preko uzv što trebaju oko 5 minuta. Ne osjetiš baš ništa. Ako se dobro sjećam ležala sam nekuh sat vremena. Možda i manje. Onda sam smjela piškiti. Opusti se, daleko ste dogurali. Ovo je najlakši dio ❤️ Sretno!
A za Normable nisam čula prije nego je Tratinčica napisala. Nisam ga popila i nisam pojela krumpiriće, pa je svejedno uspjelo iz prve 😅
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Hej ekipa, mi smo odradili danas Panoramu, nestrpljivo čekamo rezultate 🙈🥰
Ja sam zadnjih dana malo bolje, mučnine se lagano smanjuju..👍
.
Bopsich, sretno sutra na transferu!! Ja sam bila isto gdje i Momtobe, pa evo, potpisujem sve što je napisala, meni je bilo isto tako 🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Evo transfer odrađen, stvarno je bilo brzo gotovo i potpuno bezbolno. Doktori i sestre su ovdje toliko divni da nemam riječi. Iako skoro nitko ne razumije engleski osim doktora 😅
Sad si kratim vrijeme čekanja i pokušavam ne misliti na to koliko mi se piški 🙈
Vi koje ste uzimale estrofem, koliko dugo ste ga još pile nakoon transfera? Rekao mi je da nastavim i sa utrogestanima i sa estrofemom. Pitati ću ga ja za detalje svakako, ali nisam znala da se estrofem isto uzima nakon transfera.
Tratinčice super da si bolje 🥰 Koliko dugo morate čekati za rezultate Panorame?
Veritas ✅️
Evo transfer odrađen, stvarno je bilo brzo gotovo i potpuno bezbolno. Doktori i sestre su ovdje toliko divni da nemam riječi. Iako skoro nitko ne razumije engleski osim doktora 😅
Sad si kratim vrijeme čekanja i pokušavam ne misliti na to koliko mi se piški 🙈
Vi koje ste uzimale estrofem, koliko dugo ste ga još pile nakoon transfera? Rekao mi je da nastavim i sa utrogestanima i sa estrofemom. Pitati ću ga ja za detalje svakako, ali nisam znala da se estrofem isto uzima nakon transfera.
Tratinčicesuper da si bolje 🥰 Koliko dugo morate čekati za rezultate Panorame?
Sretno!!! Da bude uspješno🤞🤞🤞
Ja sam išla piškit nakon 20 min 😊
Estrofem i progesteron u slučaju pozz testa, piješ do 12 tjedna trudnoće.. i onda se postepeno ukida.. Ako je negativno, prekidas kad beta potvrdi.
.
Rekli su max 10 dana, nadamo se tjedan 🤣😁
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice, koji si ti ono dan nakon transfera napravila test?
Ja sam si ih kupila 5 još prije puta, ali sad se sve mislim da ništa ne radim prije bete. Ali nisam sigurna da ću izdržati 🙈🙈
Veritas ✅️
Ja sam si ih kupila 5 još prije puta, ali sad se sve mislim da ništa ne radim prije bete. Ali nisam sigurna da ću izdržati 🙈🙈
Ja sam imala pozitivan test već 4 dan nakon transfera. Svaki dan je bilo sve tamnije, 6 dan nakon transfera sam imala baš lijepu crtu...tako da mislim da 6-ti dan blastice može biti odlična crta 👍
.
Ja sam htjela odmah nekako znati na čemu sam, ali sam se i osjećala trudno, pa nije bilo straha 🙈
Kako god, čekamo s tobom 🤩🤩
Trudimo se od 9/21.
Ja sam imala pozitivan test već 4 dan nakon transfera. Svaki dan je bilo sve tamnije, 6 dan nakon transfera sam imala baš lijepu crtu…tako da mislim da 6-ti dan blastice može biti odlična crta 👍
.
Ja sam htjela odmah nekako znati na čemu sam, ali sam se i osjećala trudno, pa nije bilo straha 🙈
Kako god, čekamo s tobom 🤩🤩
Test koji je pokazao savršeno i vidljivo je bio Gravignost Mini trakica 😊 dok se na drugima slabo vidjelo, na tom je već bilo top 🤣
Trudimo se od 9/21.
https://ibb.co/94rQ3N7 evo, samo da vidiš 😘
Trudimo se od 9/21.