AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    05. Listopad 2023. 21:06

Tratinčice koje divne vijesti, evo ja sam se rasplakala 🥰🥰❤️ Možda će vam biti malo teže dok se ne uhodate, ali itekako će se isplatiti. Sigurna sam da ćete im biti divni roditelji i jedva cekam da nam javis kako je proslo upoznavanje ❤️
    ..
    Leona ja ti se baš ne razumijem u to sve, ali vidim da je Tratinčica dala odgovor. A i super je što su ti i oni rekli da se za mjesec dana to sve da srediti. Bitno da se krene 😊
    ..
    Inače, ja od simptoma imam stalno lagane grčeve kao pred menstruaciju, nekad malo jače, ali uglavnom skroz lagano. Jako sam napuhana, i danas su me i grudi počele boliti. I kao da si mi nekakvi mjehurići u trbuhu povremeno, ne znam kako bih to objasnila. A maloprije kad sam se obrisala imala sam iscjedak kao za vrijeme ovulacije, ali ne onako proziran već jako blijedo žućkasti bez ikakvog mirisa. Oprostite na detaljnom opisu, ali to nisam nigdje pročitala pa me zanima ako se netko susreo s tim.. I da, plakanje 🙈 
    Inače, sutra nam je zadnji dan u Istanbulu i sad bi ja u taj zadnji dan htjela sve vidjeti još jednom 🙈 Može li mi naškoditi ako se tu i tamo malo zatreskam u taksiju po nekim neravnim ulicama? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Tratinčica123
    05. Listopad 2023. 21:33

Hvala žene, ja se nadam da će sve proći u redu😊🙈
    .
    Bopsich, to je top simptomi🤞🤞🤞 ja se isto tako osjećala, baš tako 😍
    Vožnja u autu ništa ne smeta, nemoj bicikl ili trčanje..  😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lola1
    06. Listopad 2023. 10:16

@biosich simptomi zvuce obecavajuce , 😌🥳
    @tratincica wowwww pa ovo su predivne i velike vijesti, bas se veselim radi vas da se sve poslozilo 🥰🥰🤩

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

bopsich
    06. Listopad 2023. 10:41

Ekipa, ja sam bila previše nestrpljiva i napravila test danas, 3 dpt 🤦‍♀️🤦‍♀️ Naravno da je negativan i koliko god sam svjesna da je normalno da je negativan, nije mi to trebalo za psihu. Trebala sam u miru čekati 🙄

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Tratinčica123
    06. Listopad 2023. 10:57

bopsich

Ekipa, ja sam bila previše nestrpljiva i napravila test danas, 3 dpt 🤦‍♀️🤦‍♀️ Naravno da je negativan i koliko god sam svjesna da je normalno da je negativan, nije mi to trebalo za psihu. Trebala sam u miru čekati 🙄

I ja sam napravila 1 test na 3dpt navečer🤣
    Jer ti je meni baka gledala na visak i rekla da ću imati pozz test na 4dpt...🤣 i ja namjerno išla pogledati da li će biti sta na 3dpt Hahaha naravno, bio je negativan.
    No, na 4dpt ujutro pozitivan test 🤭🤭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Leona89
    06. Listopad 2023. 11:28

Lola sretno, drži se, bit će sve u redu na kraju ❤️💪🏻
    Bopsich ponovi test sutra, sigurno je bilo prerano. Imaš super simptome, bit će to dobro, sretno, držim fige🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🎉🎉🎉❤️😘
    Tratinčice ne sumnjam u vas, sretnooo ❤️❤️❤️🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    06. Listopad 2023. 12:51

Bopsich, daj si jos strpljenja (znam da je tesko, svi bi mi vjerojatno napravili test prvom prilikom ), stvarno je prerano! ali simptomi zvuce odlicno 

Tratincice, predivne vijesti! vi cete u godinu dana postati jedna prava velika obitelj 

Leona89, čitala sam za TSH da mora biti oko 2, a što se tiče AMH ima na netu dosta tablica ovisno o starosti osobe i mjernoj jedinici u kojem su prikazali rezultat. Tamo ces najbolje vidjeti, znam da sam ja tako isto gledala. 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Srculence3
    07. Listopad 2023. 09:59

Dobro jutro drage žene! Subota jutro lijepo vrijeme,ulazim u forum čitam novosti i toliko me uzbuđenje obuzima☺️♥️♥️ Mislim da svakog tko vas čita gurate dalje,  hvala na svakoj poruci i novosti koju javite jer mene definitivno gurate naprijed🥰🥰 Tratinčice, evo što reći,doslovno filmski..trnci su me prošli..ostavili ste me bez teksta, tako sam sretna zbog vas🍬♥️♥️♥️ Lolaaa kako sam uzbuđena zbog vas, vi ideeeeteeee!! Vjerujem da nemoźe glatko pa uvijek neki problem,ali vi ideteee✨️✨️✨️Boopsich mislim da je 3.dan možda prerano za ikakav zaključak donijeti. Imam uvijek neki instinkt i kod tebe mi se čini da će ishod biti odličan🥰 Lucy, Lotta i ostale ljubim vas punoo😘😘😘

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

momtobe2022
    07. Listopad 2023. 17:03

Tratinčice, pa mogu li vijesti biti ljepše!? Baš mi je drago da vam se sve tako posložilo. Eto, sad što god panorama pokaže, vama vaša djevojčica stiže. Držim fige da upoznavanje prođe glatko i da što prije mala ljubica dođe k vama doma. Piši nam o tome, sve nas zanima 🥰 Ne poznajem vas osobno, ali toliko sam ponosna na sve što radite i kako kroz to prolazite. ❤️
    Bopsich, pričekaj onda radije u miru ako je tebi tako lakše. Vrijeme implantacije može biti različito, pa su tako i testovi drugačiji. Pozitivno i laganini 🍀😘

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Lola1
    07. Listopad 2023. 17:58

Drage curke kako ste sve? @bopsich mozda je pre rano bilo za test, ja i dalje drzim fige na najjjjnajjace 🫶🏻 
    Istina, stvarno cure sto bi i ja bez vas svih 💕 jeee idemo i jedva cekam iskreno 😀 ako koja zna, traze mi za aspiraciju kks, ejg i urin nalaze , zaboravila sam im napomenuti da su meni lezkociti i crp uvijek malo poviseni i to je tako godinama vec, pretpostavlja se zvog analne fistule koja je aktivna, valjda mi nece radit probleme jer vec sam ja par puta bila u opcoj anesteziji 🤷🏻‍♀️ evo meni danas m stigla dva dana ranije, i etoooo ubrzo krecemo 😌😀 naravno ne moze sve ici glatko, folikulometriju se u Zadru nitko ne „usudi“ odraditi odnosno nisu strucni i odluka je pala da idemo za Zg u ivf kliniku moram ih kontaktirati da oni to odrade i nek smo na sigurnom. Zalosno je ovo nase zdravstvo svi su vele doktori ne znam a ne znaju odraditi folikulometriju.. 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.