da, novi postupak možete preko hzzo, kad potrošite zamrznuto..
Mislim da bi vam trebali većinu toga reći, mi smo barem sve znali odmah nakon tih online konzultacija.. ako bude moja draga doktorica Nicole, bit će vam super 😊😊
kuzim, samo sto mi idemo bas tamo a ne online 🫣😂 nama ce Dr. Mardesic bit, malo me strah kritika vezano uz kilazu iskreno ali kako bude bude nadam se da je ok doktor
Zašto se bojiš? Puno kila viška ili? Nisam ni ja mrsavica. 🤣
Meni je on bio jednom, miran, dobar čovjek😊
Nicole mu je kćer 😂
Dosta previse da :/ al do sad nije to nitko komentirao pa eto nadam se da me nece bas ispostati 🤭 pokusala sam ja svasta nesto al padne to tri cetri kile i nazad.. ahaaa to mu je kcer 😍 pa vjerujem da na kraju su oni svi strucni jako i eto bas smo sretni sto idemo 😊 ponovit cemo i spermio isto
Pa koliki ti je BMI? I ja imam par kila viška, ovdje su mi uvijek to svi komentirali, međutim tamo nitko nije.. 🤷♀️
I ja sam baš uzbuđena zbog vas, kao da ja idem😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Lola ja te skroz razumijem, i ja sam u zadnjih par godina nabacala dosta kila, i jako sam se bojala što će mi reći u Istanbulu kad sam prvi put išla. Međutim, nitko ništa nije spomenuo. Samo su me tražili nalaze štitnjače, i to je jedino što im je bilo bitno. Ovdje u Zadru sam pitala ginekologinju da li mi je pametnije malo smršaviti pa onda krenuti na transfer. Rekla je da bi svakako bilo bolje, ali više zbog šećera u trudnoći nego zbog samog transfera. Uglavnom, kad sam prvi put ostala trudna isto sam imala dosta viška, i ovdje su mi svasta znali reći. Ali na kraju sam dobila 5 kila ukupno. Ali to je bilo prije 12 godina, ne znam bi sad bilo 🙈
U svakom slučaju, nemoj se opterećivati, vjerujem da će to sve biti u redu 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Pozdrav cure, sve sam pročitala, pratim svaku priču kao da je moja ♥️♥️♥️♥️ Lucy i Tratinčice, lijepe moje trudnice ljubim vas puno,hvala što mislite na mene😘😘😘🍬🍬 Mi nikako krenuti, trebali bi ubrzo na s-gram ali već mi je mučno od onih nula a moram probati. Kad mu spomenem Istanbul promjeni lice, ima traumu od te m-tese ,a opet neznam dali ima smisla...Lola jeste se raspitali koliko košta privatno postupak u Češkoj?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav cure, sve sam pročitala, pratim svaku priču kao da je moja ♥️♥️♥️♥️ Lucy i Tratinčice, lijepe moje trudnice ljubim vas puno,hvala što mislite na mene😘😘😘🍬🍬 Mi nikako krenuti, trebali bi ubrzo na s-gram ali već mi je mučno od onih nula a moram probati. Kad mu spomenem Istanbul promjeni lice, ima traumu od te m-tese ,a opet neznam dali ima smisla…Lola jeste se raspitali koliko košta privatno postupak u Češkoj?
Draga No, najbolje napravite opet spermiogram pa mozda ugodno iznenadi, a budu li opet nule iskomunicirajte sto zbilja zelite a da nitko nikoga ne forsira na nesto sta ne zeli. Najvaznije od svega je da ne izgubite sebe na ovom putu. Opcija imate i izaberite onu koja je najbolja za vas ❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvala curke na svim pricama vasim i pomoci :) nije meni ni u zd niri jedan gonekolog nista rekao za kile ni u zg ni sada moj u biogradu a vidjet cemo hormoni su stvarno svi super .. poslali su mi cjenik, postupak s donacijom dodje 2400€ i ukoliko bude dodatno za zalediti onda se placa jos 300-400€ ako sam ja to dobro protumacila ( lijekovi nisu ukljuceno). Konzultacije ne naplacuju ukoliko se nastavi naravno kod njih sve .. ali javim vam tocno sve kad saznam provjereno iz prve ruke 🥰 evo iskreno, moj m je odugovlacio sa svim i nije htjeo priznati da se zapravo boji m tese, kada je priznao razmislila sam, prvo sam bila malo ljuta ali kasnije sam opet razmislila i jednostavno ne mozemo nikoga na nista nagovarati i postujem to , kako cure kazu najbitnije je ne izgubit vas kao vas u ovom svemu, jedno drugom ste najbitniji i ako je on u redu s donacijom, i ja sam apsolutno ok i znam da ako uspijemo na bilo koji nacin, da ce bit najbolji tata 🫶🏻 bitno je razgovarati o svemu, isplakat se kad treba i dignut glavu , puno je padova valjda ce bit i dizanja vjerujem u to
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ispirke na tipfelerima svaki put 🫣🫣 E da i jos bi dodala, nemoj tako gledati na spermio, gori nego sto je bio s tim nulama ne moze bit, moze jedino iznenaditi na bolje - tako sam ja sebi stavila u glavu i ponovit cemo ga i sad i pred postupak pa kako bude
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Dobro jutro 🥰
No give up, hajde hajde, pokrenite se 😛 i slažem se sa ostalima, gore od 0 ne može. Na to ste već spremni, pa može biti samo ugodnih iznenađenja😊
Odradite to pa se onda dogovorite što dalje, nemojte gubiti vrijeme 😘
Lola, jedino što kod njih ne volim, to je cijenik!!😂😂
Jer na kraju, platimo puno više nego što je bilo rečeno na početku Hahaha računajte si malo više.. ne da su nas prevarili, nego uvijek neki trošak iskoči 😂
Mi smo ukupno platili oko 2000 eura tamo. Smještaj i smrzliće i naš dio troška.
A hzzo je platio za nas još nekih 1300 eura. 🤷♀️
Tako da... Dobro pitajte za cijeli trošak koji snosite, jer i naš je izašlo više nego smo planirali. 😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala draga moje... Lucy, Tratinčice, Lola♥️♥️♥️ Što se kaže,ne znamo se ali duše su se srele✨️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala draga moje… Lucy, Tratinčice, Lola♥️♥️♥️ Što se kaže,ne znamo se ali duše su se srele✨️
❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav cure
Bopsich drago mi je da se bolje osjećaš, sigurno hormoni tu igraju veliku ulogu. Zadrži pozitivu i sigurno će biti sve u redu ❤️
Lola sretno na konzultacijama, javi nam kako je bilo 🎉 moj muž je isto dugo odugovlačio i govorio kako moramo pokušavati jer nikad se ne zna, kao da si ne priznaje da ima problem.Zapravo ga je isto najviše strah bilo same operacije i toga saznanja što ako se stvarno nikada neće ostvariti kao otac prirodnim putem. Nakon puno razgovora je odlučio da moramo pokušati sa operacijom, i dalje ga je strah isto kao i mene, ali ako ne pokušamo nikad nećemo znati 🎉❤️ držim vam fige da uspijete, sretno
Lucy drago mi je da je sve u redu s bebačem, neka se tako i nastavi ❤️
No give up ništa vas ne košta napraviti još jedan spermio, za 0 već znate, a ako bude nešto ugodno će vas iznenaditi. Držim fige 🎉
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji