Cure drage, sve vas pratim, citam i navijam! sretno svima u iducim danima 🤞🏻🤞🏻
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lola, sretno i javi nam se što prije, sve nas zanima😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Cure ja završila sa konzultacijama kod dr. Turudić. Na prvu se čini kao draga doktorica koja zna što radi. Dala mi je popis pretraga koje trebam napraviti i upozorila me na plaćanje prenošenja materijala. Znala sam da se plaća, ali nisam znala koliko točno, nije ni ona znala, pa je zvala kolegicu koja mi je rekla cca 2700 kuna. Nakon što prođe muževa operacija javljam se za kontrolu da joj pokažem nalaze i da mi da obrasce za prenošenje koje ispunjavaju oni i doktori s Rebra, pa onda šaljem zamolbu Nacionalnom povjerenstvu. Pitala sam ju kakva im je uspješnost, rekla je da ako je žena zdrava i ako su spermiji dobri da uspiju napraviti bebu 🤞🏻 ispričala mi je priču kako su jednom muškarcu našli samo dva spermija, vratili oba ženi i kaže eno ih blizanci hodaju po Dubrovniku.😍 Sad lagano obavljati nalaze i čekati poziv od dr.H.
Lola jeste li obavili konzultacije, stalno osvježavam forum da vidim jesi li se javila 🤞🏻💪🏻😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Evo me curke :) jesmo obavili smo sve, krecemo u 11om mjesecu 🥳 sveukupan dojam je bas pozitivan doktor je super i vidi se da je strucan sve nam je objasnio . Nakon sto je moje nalaze vidio je rekao da ne vjeruje nalazima mog amh-a i ponovio je ultrazvuk na kojem se vidilo punooo folikula ☺️👍👍 tako da eto mislim da smo u najboljim rukama. Terapiju je dao ali su mi i krv izvadili da ponove amh pa cemo vidjet. Smjestaj nam je iskreno najgori dio svega ok ne treba biti nista wow ali je dosta paukova i prasine bilo 😓 iduci put nosim opremu za ciscnje hahaha. Ukratko je to to , evo vracamo se natrag guzve su nam bas po cesti
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Leona, odlično, drago mi je da je dobro prošlo. Nemojte se razočarati ako ne bude materijala.. svakako se ti pripremi, da možete odmah u postupak, da ne gubite tu vrineme.. sretno 🤗
.
Lola, drago mi je da imate dobre dojmove😊
Jupiiiii, još malo i vi krećete 🥳
Smještaj? Nama je bio predivan, sve čisto, mirisno i uredno... sredstva za čišćenje imaš kod onoga za kavu napraviti, ne moraš nosit 🤣🤣
U kojoj ste sobi bili?😛
Trudimo se od 9/21.
Leona, odlično, drago mi je da je dobro prošlo. Nemojte se razočarati ako ne bude materijala.. svakako se ti pripremi, da možete odmah u postupak, da ne gubite tu vrineme.. sretno 🤗
.
Smještaj? Nama je bio predivan, sve čisto, mirisno i uredno… sredstva za čišćenje imaš kod onoga za kavu napraviti, ne moraš nosit 🤣🤣
U kojoj ste sobi bili?😛
Daa bas se veselimo 😊🥰🥰🥰 u sobi broj 3, ok je wc bio al tepih koma i eto ti pauci i paucina :( i wc je tako mali, izdepilirat se skoro nemoguca misija 🤭 al sve u svemu dobro je to sve 👌 i kava je stvarno bila fina . Isli smo sinoc do grada, predivan i bas ziv grad. Curke jel mozda neka zna za lijekove znam da neke ljekarne znaju imati popuste pa ako koja zna ☺️ @tratincice kako si nam ti trudnice, 😍@leona super je da imate sada sve informacije i skupljate nalaze
Nama je dr u Pragu nakon sto je vidio nalaz fsh-a od muza rekao da iskreno misli da se nebi nista na m tese naslo , i ako bi da bi dosta los materijal bio.
Al svima Vama od srca zelim da se pronadju plivaci i drzim fige na najjjjjace 💕 ako i ne bude, ne brinite mislim da s Pragom isto necete fulati
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
.
Smještaj? Nama je bio predivan, sve čisto, mirisno i uredno… sredstva za čišćenje imaš kod onoga za kavu napraviti, ne moraš nosit 🤣🤣
U kojoj ste sobi bili?😛
Daa bas se veselimo 😊🥰🥰🥰 u sobi broj 3, ok je wc bio al tepih koma i eto ti pauci i paucina :( i wc je tako mali, izdepilirat se skoro nemoguca misija 🤭 al sve u svemu dobro je to sve 👌 i kava je stvarno bila fina . Isli smo sinoc do grada, predivan i bas ziv grad. Curke jel mozda neka zna za lijekove znam da neke ljekarne znaju imati popuste pa ako koja zna ☺️ @tratincice kako si nam ti trudnice, 😍@leona super je da imate sada sve informacije i skupljate nalaze
Nama je dr u Pragu nakon sto je vidio nalaz fsh-a od muza rekao da iskreno misli da se nebi nista na m tese naslo , i ako bi da bi dosta los materijal bio.
Al svima Vama od srca zelim da se pronadju plivaci i drzim fige na najjjjjace 💕 ako i ne bude, ne brinite mislim da s Pragom isto necete fulati
I mi smo bili u sobi broj 3, možeš li misliti 🤗
Da, kupatilo je manje, ali evo, stvarno kad smo mi bili, bilo je čisto sve haha 🤣
Drago mi je da vam je bilo lijepo i da je sve prošlo ok, sretan vam put ❤❤
Ja sam dobro, mučnina me još muči, Panorama se bliži pa sam uzbuđena 🙈
Trudimo se od 9/21.
.
U kojoj ste sobi bili?😛
Draga Lolo, samo hrabro dalje! Drago mi je da vam je zasad iskustvo u Pragu pozitivno. Neka tako i nastavi 🍀
Bojim se da lijekove za stimulaciju nećeš naći na popustu 😅 Kad sam ih kupovala dr. mi je rekao da je najpovoljnije kupiti ih u ljekarni Filipović. U ZG ih ima nekoliko, ja sam išla u Zagorsku i uvijek su imali sve što sam trebala bez najave i prethodnog naručivanja.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Evo ja sam jutros bila na pregledu, na mjerenju debljine endometrija. Došao je na 8.5 mm. Doktorica je komentirala da bi to moglo biti i malo bolje s obzirom da uzimam estrofem 3x2 mg dnevno.
Poslala sam dr. Suleymanu, on kaže da je ok. I sad dežuram na mobitelu u iščekivanju maila za nalaz progesterona. Pa da mu još i to pošaljem, da mi potvrdi da je u redu i da će transfer biti početkom idućeg tjedna...
Inače punkcija dojke jučer je prošla jako dobro, ništa me nije bolilo. A ginekologinja me jutros smirila i rekla da je velika vjerojatnost da je to žlijezda koja je sad malo isprovocirana silnim hormonima pa se malo više osjeti.
Leona super vijesti, drago mi je da ste krenuli i da vam je doktorica "sjela". Za mene je to jako bitan faktor. Navijam za vas i nadam se uspješnoj operaciji 🎉
Lola i kod vas lijepe vijesti, baš sam sretna zbog vas. Uživajte u Pragu i sretno s postupkom! 🎉
Tratinčice uživaj u trudnoći, znam da su mučnine teške za podnijeti (mene su u prvoj trudnoći drzale 6 mjeseci), ali i to brzo prođe. Uskoro će test pa ćete saznati spol. Imate neke zelie ili vam je svejedno? 🥰
Pratim novosti i očekujem lijepe vijesti od svih! ❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo da javim da sam dobila i nalaze progesterona i malo sam se zabrinula i razočarala jer je samo 0.52. Ali dr. Suleyman kaže da je to u redu i da nastavim s Estrofemom, a u četvrtak ubacujemo i progesteron (utrogestan) 3x1, a dan prije transfera 3x2. Jel se to meni čini ili je to jako puno?
Transfer je planiran za točno tjedan dana, 3.10.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji