AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    15. Rujan 2023. 17:30

Lola1

Drage curke.. svakako preporuka da sve nalaze napravite i imate spremne prije m tese da ne gubite vrijeme.. jer evo ja gubim vrijeme na ganjanje nalaza i cekanje istih jer ih se dosta mora napraviti , pa onda neki se vade u odredjeno vrijeme itd .. mali update od nas , nitko mi od gin ne zna reci zasto mi je tako naglo pao amh , na granici je i ne znaju kojim tempom ce nastaviti padati- rekli su namd a ne gubimo vrijeme vise i krenemo. Tako su nam i iz Praga rekli i da dodjemo pred kraj mjeseca na konzultacije a s obzirom da eto i ja sad imam poneke dijagnoze , otic cemo uzivo i sve pitat i dogovoriti. Ako kazu da nije za cekanje, ic cemo odmah u 10om privatno sve platiti, ionako s obzirom na amh pretpostavka je da se nece imat bog zna sto za zalediti.. jer jos mi nalaz pape nije gotov, u petak iduci idem mjeriti antralce, pa dok sve bude gotovo mi tek tad mozemo dobiti ispunjenu tiskanicu jer i dr humane trazi sve nalaze, dok predamo ode vrijeme .. tako da sve ceno vidit al idemo kreniti u borbu. Tratincice uzivaj maksimalno 😀🥰

Želimo vam svu sreću i da bude najbolji mogući ishod. Uživat ćete u Pragu, vidjet ćete kako je tamo ugodno i toplo.
     Andrijani prenesite da ima pozdrave iz Hrvatske ❤
    .
    Mi ćemo raditi Panoramu 2.10 kako zasad stvari stoje 🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lola1
    15. Rujan 2023. 18:54

Tratinčica123

Lola1

Drage curke.. svakako preporuka da sve nalaze napravite i imate spremne prije m tese da ne gubite vrijeme.. jer evo ja gubim vrijeme na ganjanje nalaza i cekanje istih jer ih se dosta mora napraviti , pa onda neki se vade u odredjeno vrijeme itd .. mali update od nas , nitko mi od gin ne zna reci zasto mi je tako naglo pao amh , na granici je i ne znaju kojim tempom ce nastaviti padati- rekli su namd a ne gubimo vrijeme vise i krenemo. Tako su nam i iz Praga rekli i da dodjemo pred kraj mjeseca na konzultacije a s obzirom da eto i ja sad imam poneke dijagnoze , otic cemo uzivo i sve pitat i dogovoriti. Ako kazu da nije za cekanje, ic cemo odmah u 10om privatno sve platiti, ionako s obzirom na amh pretpostavka je da se nece imat bog zna sto za zalediti.. jer jos mi nalaz pape nije gotov, u petak iduci idem mjeriti antralce, pa dok sve bude gotovo mi tek tad mozemo dobiti ispunjenu tiskanicu jer i dr humane trazi sve nalaze, dok predamo ode vrijeme .. tako da sve ceno vidit al idemo kreniti u borbu. Tratincice uzivaj maksimalno 😀🥰

Želimo vam svu sreću i da bude najbolji mogući ishod. Uživat ćete u Pragu, vidjet ćete kako je tamo ugodno i toplo.
    .

Hvala :) necemo se bas zadrzavati al eto nadam se da ce nam onda lakse bit kad vidimo sve gdje sto i kako . Nas vodi Marina ali ako vidimo Andrijanu svakako prenesemo pozdrave 😀 super, znaci radit cete panoramu 🥰👌

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Leona89
    15. Rujan 2023. 19:02

Lola sretno.  Javljaj nam sve. 🎉🎉🎉😘
    Nadam se da ću imati sve spremno do kraja 10. mj. Ali tempom kojim sam krenula teško. Kad sam bila kod gin. napravila mi je PAPU, to se koliko ja znam čeka mjesec dana? Mail poslala na Sv Duh da se naručim, ništa ne odg, danas sam ih pokušavala dobiti, ali bezuspješno. Zvala sam i centralu na Sv.Duhu, pa mi je žena rekla da ne zna za koliko ću dobiti odgovor zato što je neka žena poslala 1.000 mail-ova 😳😳😳WTF? Najbolje da nazovem njih direktno-jesam, ne javljaju se, pa mi je rekla da probam ujutro, makar na stranicama piše zvati od 13-15...
    Pomalo...😂

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lola1
    15. Rujan 2023. 22:44

Leona89

Lolasretno. Javljaj nam sve. 🎉🎉🎉😘
    Nadam se da ću imati sve spremno do kraja 10. mj. Ali tempom kojim sam krenula teško. Kad sam bila kod gin. napravila mi je PAPU, to se koliko ja znam čeka mjesec dana? Mail poslala na Sv Duh da se naručim, ništa ne odg, danas sam ih pokušavala dobiti, ali bezuspješno. Zvala sam i centralu na Sv.Duhu, pa mi je žena rekla da ne zna za koliko ću dobiti odgovor zato što je neka žena poslala 1.000 mail-ova 😳😳😳WTF? Najbolje da nazovem njih direktno-jesam, ne javljaju se, pa mi je rekla da probam ujutro, makar na stranicama piše zvati od 13-15…
    Pomalo…😂

A da , ceka se valjda do mjesec dana , nekada i duze. 
     jesi probala privatno ici? Ja kad idem privatno bude kroz neka dva tjedna, a sada sam bila kod svog gina i pitao me jel hitno i da ce on kao u neki privatan lab odnjeti da mi bude za max 15 dana. Al meni je iskreno koma da ne postoji opcija u nasim slucajevima da obavis sve u dan dva i da malo pozure s tim :/ ali dobro, stignes sve 💕 meni je nalaz za trombofiliju koji se inace ceka duze dosao za tri dana 🤷🏻‍♀️ jaoooo 1000 mailova 🫣🫣🫣🫣🫣 ta je nestrpljivija od nas 🤭 javit cu vam naravno sve 👍 nadam se da cete ubrzo doci na red za m tese 👌

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Leona89
    16. Rujan 2023. 14:57

Lola nisam probala privatno. Naručila sam se kod svoje gin. na konzultacije, nisam joj ništa stigla još reći, kaže moramo obaviti PAPU. Ušla ja obučena jer kao došla sam na konzultacije, a ona viče, skidajte se ajmo, ajmo 😂😂😂
    Tako da mi je glupo sad opet ići negdje da mi rade PAPU kad sam već kod nje obavila. Drago mi je što mi je bar D1 dala, pa ću sve ostalo što me traže obaviti kod njih, bar se nadam da neće komplicirati.
    A ovo za slučaj žene i 1000 mail-ova, sigurna sam da je preuveličala, ali ništa me ne čudi više 🤷🏻‍♀️
    Rekao je kraj 10.og mj. ili početak 11.og. Brzo će to proleti 😘😘❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lola1
    17. Rujan 2023. 12:16

Leona89

Lola nisam probala privatno. Naručila sam se kod svoje gin. na konzultacije, nisam joj ništa stigla još reći, kaže moramo obaviti PAPU. Ušla ja obučena jer kao došla sam na konzultacije, a ona viče, skidajte se ajmo, ajmo 😂😂😂
    Tako da mi je glupo sad opet ići negdje da mi rade PAPU kad sam već kod nje obavila. Drago mi je što mi je bar D1 dala, pa ću sve ostalo što me traže obaviti kod njih, bar se nadam da neće komplicirati.
    A ovo za slučaj žene i 1000 mail-ova, sigurna sam da je preuveličala, ali ništa me ne čudi više 🤷🏻‍♀️
    Rekao je kraj 10.og mj. ili početak 11.og. Brzo će to proleti 😘😘❤️

Ma da pa ni ne trebas stici ce ti svi nalazi na vrijeme do m tese 🥰👌 hahahaha jaooo skidaj se ajmo 🫣 tako je i meni bilo u zgbu, dosli napravit spermio kaze meni dr a da tebe pregledamo volim ja pogledat 🫣😂😂 nego sto, brzo ce to doci evo vec skoro 9i mjesec gotov

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

Tratinčica123
    17. Rujan 2023. 14:38

Lola1

Tratinčica123

Lola1

.

Hvala :) necemo se bas zadrzavati al eto nadam se da ce nam onda lakse bit kad vidimo sve gdje sto i kako . Nas vodi Marina ali ako vidimo Andrijanu svakako prenesemo pozdrave 😀 super, znaci radit cete panoramu 🥰👌

Neka, i Marina mi se činila skroz ok😁 pričljiva, vesela i simpatična žena.. 
    Ma baš ono, vidjet ćete..  to je sve jedan težak postupak i sve je nekako samo za sebe teško,  ALI jedva čekam da i vi osjetite tu toplinu, radost i dobrodoslicu u klinici.. uz njih je sve ovo bio lagano..
    .
    Da, radit ćemo Panoramu,  za nju smo se odlučili.. iskreno, nisam ni puno razmišljala, sve je to nama nekako isto 😂😂
    .
    Pozdrav ekipici❤❤ jeste li svi dobro 😊

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    17. Rujan 2023. 16:39

Tratinčica123

Lola1

Tratinčica123

Lola1

.

Neka, i Marina mi se činila skroz ok😁 pričljiva, vesela i simpatična žena..
    Ma baš ono, vidjet ćete.. to je sve jedan težak postupak i sve je nekako samo za sebe teško, ALI jedva čekam da i vi osjetite tu toplinu, radost i dobrodoslicu u klinici.. uz njih je sve ovo bio lagano..
    .
    Da, radit ćemo Panoramu, za nju smo se odlučili.. iskreno, nisam ni puno razmišljala, sve je to nama nekako isto 😂😂
    .
    Pozdrav ekipici❤❤ jeste li svi dobro 😊

Najradije bi kod njih odradila i folikulometrije i sve al to mi je dosta dugo za biti tamo :/ to me i najvise muci, di u Zadru naci strucnog doktora :( 
    Brzo ce i panorama i onda uzivancija na najjace 💕😍😊 kako se osjecas inace?

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

Tratinčica123
    17. Rujan 2023. 18:14

Lola
    Vjerujem..  i meni je to bilo problem, ali smo se snašli. Ja sam odradila 6dc samo 1 uzv ovdje i već smo na 7dc bili tamo i 8dc sam imala uzv kod njih. Bili smo tjedan dana ali bilo je skroz okej.. 🤷‍♀️ prođe to vrijeme... s tim da je meni aspiracija bila na 12dc. 
    .
    E pa meni je od jutros iskočio stomak- odnosno "izbočina" ispod pupka 😂 pa sam nekako kao, dobro je, beba je tu 😂 užasno sam umorna i mučnine po cijeli dan, ali guramoo 😁🙈

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    17. Rujan 2023. 18:19

Momtobe, molim te ženo imam pitanje😂
    Dobila sam trudnicku knjižicu da ju ispunim za srijedu kad imam iduci uzv.. 
    E sad, imaju one prve dvije stanice- podatci o ocu i onda o meni. 
    Ja sam onako ne razmišljajući upisala kod oca muževu krvnu grupu.. Jel to greška ili, jel znaš možda što trebam upisat?😂🙈

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.