Bok cure, pratim vas i navijam za svaku, ali kako sam ja jos u nekoj organizaciji/pripremi, nemam nista za dijeliti jos.
Ono sto me zanima trenutno, za potpis bolnice za zahtjev za HZZO, sto ste od papira nosile, jeste se za to narucile u bolnicu ili samo ostavile papire na salteru, slale mailom..koliko ste cekale cca na potpis. Pitam konkretno za Zagreb.
Gin ti da uputnicu za humanu, zoves i narucis se u bolnicu , tamo ti oni daju papir popisom svega sto treba nece ti biti dovoljno 1mj za sakupit , pazi jer s eodredene dane rade nalazi.
Neki vrijede 6mj neki 1g.
Kad skupis sve nalaze , za svaki ti treba narudzba i uputnica od strane tvog ginekologa onda zoves gin da ti pusti upitnicu da se mozes narucit za konzultacije
Predas papire oni odrede terapiju meni uveli vit d i letrozol.
Prvi dan ciklusa ih zoves da im javis.
2dan il kad krenes koristit terapiju i pijes ju do 7dc ali to je kod mene...narucujes se na uzv , zoves gin da ti da d1upitnicu ona tibza sve vrijedi
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Bok cure, pratim vas i navijam za svaku, ali kako sam ja jos u nekoj organizaciji/pripremi, nemam nista za dijeliti jos.
Ono sto me zanima trenutno, za potpis bolnice za zahtjev za HZZO, sto ste od papira nosile, jeste se za to narucile u bolnicu ili samo ostavile papire na salteru, slale mailom..koliko ste cekale cca na potpis. Pitam konkretno za Zagreb.
Nista nisam mailom radila, telefonski poziv.
Kad te naruce za prvi uzv onda ce ti sve dalje reci...
S obzirom na sve nalaze...
U 8mj predala papire 11.9 isla na inseminaciju...odmah slj mj
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Btw. Bila sam kod svoje ginekologice i dala mi je uputnicu za humanu i rekla da se naručim kod dr.Turudić, izdala mi je D1 uputnicu i rekla kako ona najmanje komplicira od svih kolega, te da će mi sve nalaze obaviti kroz tu uputnicu na Sv. Duhu. Moja gin. je radila godinama na Sv.Duhu pa ima iskustva s njima. Tako da sam poslala mail tamo i čekam termin 🤩
Ako nemate nista od nalaza morate znati da se rade odredene dane.. Pa da moze se sve preko hzzo koju bolnicu odaberete tamo radite nalaze, ja sma.neke privatno obavila, cevikalne briseve cekate 2tj nalaz i papu to se radi kod vaseg gin...tako da za neke ostale nalaze npr test prohodnost jajovoda vam trebaju brisevi...
Obavite to pa cekate.
Kod mene i bakterija bila nikad nisam imala i onda sma jos 10dana terapiju oduzilo mi se je , kad sma popilabterapiju opet na kontrolu i jos dva tj cekala ponovljeni nalaz...
Proslo 4tj za jedan nalaz osim ako imate forski nalaz onda u redu
Partner je treba spermiogram i krvnu grupu radit u petrovoj bas(6mj vrijedi spermiogram)
Be brinite , sretnoo
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Silver Moon- malo pročitajte temu, pa ćete i sami zaključiti da pišete gluposti.
I to upadate tako po već nezz koji put....🥴🥴🥴
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Leona i Lotta, znamo kako je čekati mTese... užasno, užasno i užasno Hahaha
A vidjet ćete... nezz kako ćete vi, ali ja sam sjedila u hodniku i čekala ga 4 sata. Sjela sam tamo da vidim muža čim ga budu vozili na krevetu u sobu... I jesam. Sestre su se čak zaustavile, ja ušla na minuticu.. tad sam osjetila pravo olakšanje 🤗🤗🤗🤭 bez obzira na ishod....
Ne znam koliko sam puta u 4 sata prehodala hodnik tog odjela...
Želim vam da dani prođu što prije i vidjet ćete, bez obzira na ishod, ogroman teret padne s leđa...
Ako vam muž bude budan kad ga voze, odmah ga možete pitat jel ima šta😂 moj je odmah znao odgovor.. iako se glavni nalaz čeka 2 tj.
Sretno i strpljivo, znam da jede živce 😤😤
Trudimo se od 9/21.
Bopsich, jaoooo.. kad treba doć M, nema je nigdje!
Užasno je kad planiraš a ona toliko kasni😤
Ja se nadam da je stigla ili će brzo??!
Želim vam baš svu srecu i da uspije!🥰🥰
I nije lako, ali evo, ja sam toliko opuštena išla na fet, mi smo cijelu večer prije proveli u centru Praga, jeli, popili cašicu vina, zezali se, šetali... probaj se max opustiti, jer znaš da je najviše bitno da beba dođe u sigurno i mirno okruženje ❤🤗
Trudimo se od 9/21.
Bopsich sretno na pregledu, držim fige da sve bude u redu🤞🏻ako si pod stresom, moguće da zbog toga kasni, nadam se da će doći brzo🥰
SilverMoon hvala. Ako ne dobijem odgovor ubrzo, zvati ću ih da se naručim. Partner je već sve obavio...
Tratinčice dani lete, brzo ćemo doći na red, od konzultacija kod dr.H je već prošlo tri mjeseca, imam osjećaj da smo jučer bili kod njega 😂 nadam se da ću moći biti uz njega kada će ići na operaciju, kao i ti uz svog, radeći kilometre po hodniku 🤩 voljela bih biti tamo i vidjeti ga da se uvjerim da je sve prošlo dobro, ne znam kako ću to iskombinirati sa poslom, možda tražiti godišnji. Kada nam jave termin, moguće je da operacija ne bude isti dan, nego sljedeći dan. Tako je meni bilo, u ožujku sam operirala gangliom, došla na termin, na kraju su me tek sljedeći dan operirali. Hvala ti ❤️❤️😘🤞🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bopsichsretno na pregledu, držim fige da sve bude u redu🤞🏻ako si pod stresom, moguće da zbog toga kasni, nadam se da će doći brzo🥰
SilverMoon hvala. Ako ne dobijem odgovor ubrzo, zvati ću ih da se naručim. Partner je već sve obavio…
Tratinčicedani lete, brzo ćemo doći na red, od konzultacija kod dr.H je već prošlo tri mjeseca, imam osjećaj da smo jučer bili kod njega 😂 nadam se da ću moći biti uz njega kada će ići na operaciju, kao i ti uz svog, radeći kilometre po hodniku 🤩 voljela bih biti tamo i vidjeti ga da se uvjerim da je sve prošlo dobro, ne znam kako ću to iskombinirati sa poslom, možda tražiti godišnji. Kada nam jave termin, moguće je da operacija ne bude isti dan, nego sljedeći dan. Tako je meni bilo, u ožujku sam operirala gangliom, došla na termin, na kraju su me tek sljedeći dan operirali. Hvala ti ❤️❤️😘🤞🏻
Ako nisi znala, možeš dobiti bolovanje od svog dr opće prakse, ja mislim 5 dana za njegu supruga.
Ja sam dobila 5 dana, ali sam uzela godišnji ta 3 dok smo bili u Zg i onda sam bila još 5 dana s njim kod kuće. 😊
Nas su zvali u utorak, da je operacija u petak.
Muž je morao doći u 14h u četvrtak na odjel, nije ništa jeo i pio, kaže da je jedva izdržao 😂😂
Pustili su ga u subotu oko 11 sati ja mislim. 😘
Trudimo se od 9/21.
Bopsichsretno na pregledu, držim fige da sve bude u redu🤞🏻ako si pod stresom, moguće da zbog toga kasni, nadam se da će doći brzo🥰
SilverMoon hvala. Ako ne dobijem odgovor ubrzo, zvati ću ih da se naručim. Partner je već sve obavio…
Tratinčicedani lete, brzo ćemo doći na red, od konzultacija kod dr.H je već prošlo tri mjeseca, imam osjećaj da smo jučer bili kod njega 😂 nadam se da ću moći biti uz njega kada će ići na operaciju, kao i ti uz svog, radeći kilometre po hodniku 🤩 voljela bih biti tamo i vidjeti ga da se uvjerim da je sve prošlo dobro, ne znam kako ću to iskombinirati sa poslom, možda tražiti godišnji. Kada nam jave termin, moguće je da operacija ne bude isti dan, nego sljedeći dan. Tako je meni bilo, u ožujku sam operirala gangliom, došla na termin, na kraju su me tek sljedeći dan operirali. Hvala ti ❤️❤️😘🤞🏻
Ako nisi znala, možeš dobiti bolovanje od svog dr opće prakse, ja mislim 5 dana za njegu supruga.
Ja sam dobila 5 dana, ali sam uzela godišnji ta 3 dok smo bili u Zg i onda sam bila još 5 dana s njim kod kuće. 😊
Muž je morao doći u 14h u četvrtak na odjel, nije ništa jeo i pio, kaže da je jedva izdržao 😂😂
I da, bio je smješten na odjelu za transpl.bubrega, pa tamo nisu dopuštene posjete ni ništa... vidjela sam ga samo na 1 minutu nakon operacije, jer su sestre divne i malo su se zaustavile jer su znale da čekam već 4 sata ispred 😂😂 tako da, ne znam jel za svakog isto ili gdje imaju mjesta, ali da znate 😘
Trudimo se od 9/21.
Jaaaao, i ja sam se vec 100 puta zamisljala u tom hodniku! to ce biti jako dugi sati... kako Tratincice mislis da je muz odmah znao rezultat? Zar nije da nakon operacije materijal daju za pregled pod mikroskopom? ili to rade odmah dok operacija traje? mislim, nije to sad nesto bitno svakako ce nam kroz koji sat reci rezultat ali evo sad me bas zanima kad si rekla :)
Kako si ti inace, jeste vec objavili lijepu vijest svima?
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji