AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lola1
    12. Rujan 2023. 18:08

Tratinčica123

Lola1

Tratinčica123

Lola1

Curke.. u 10om mjesecu 2021 sam vadila amh i bio je 20.71 , sada vadila i pao je na 6 , znaci koma :( ne znam jel to moguce uopce da tako drasricno padne .. na kraju pored azoospermie cu i ja ocito bit tezak slucaj .
    Kako ste sve curke? U kojim ste fazama? 💕

A čuj, osoba koja ima redovite ovulacije, naravno da svaki mjesec gubi amh..
    Ali Prag je za to top 🤣 sa mnom je bila žena, starija, mislim da je rekla da je amh oko 9, dobila je 14 jajnih stanica…🤷‍♀️ što je sasvim ok!!
    Što se tiče trombofilije, meni su rekli da to traze baš zato da spriječe neke situacije, ništa to nije strašno samo ćeš trebati terapiju. Moja susjeda evo trudna sa 2 djetetom, sve ok, samo koristi terapiju..
    Nema negativnih misli, samo naprijed.
    Do kud ste stigli, kakav je plan, hoćete li uspjeti do 11 mj??

6 je bas bas nisko i jasno mi je da pada s godinama , al u roku god dana da padne za troduplo :/ ponovit cu taj nalaz privatno. Evo svi su nalazi stigli osim pape, to treba za koji dan .. sve ce ovisiti o Zg da li cemo uspjeti u 11om , ja se nadam . Kako si mi ti ? 🫶🏻

Odlično 😊 Ako je tako, mislim da ćete stići sve!
    Držim fige da vam sve ide po planu 🤞
    Ponovi svakako još jednom nalaz, da li uzimaš nešto za kvalitetu js? Ja sam 5 mj prije postupka uzimala D vitamin, Željezo, Q10, Omegu, Folnu, Alou za piti i matičnu mliječ.. nešto si uzmi 😁
    Ja sam ok, mučnine me malo pate, ali jučer i danas je puno bolje i lakše 😊

hvala draga- uzimam folat po preporuci doktora, vitamin b6 & b12.. jos jedno pitanje da li su i tebi iz Praga trazili broj antralnih folikula? meni to moj doktor sad na pregledu nije brojao nit napisao :/ 
    Nadam se da ce mucnice cim prije proci 🥰❣️

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• ancica12345
    13. Rujan 2023. 08:34

Bok cure, pratim vas i navijam za svaku, ali kako sam ja jos u nekoj organizaciji/pripremi, nemam nista za dijeliti jos.

Ono sto me zanima trenutno, za potpis bolnice za zahtjev za HZZO, sto ste od papira nosile, jeste se za to narucile u bolnicu ili samo ostavile papire na salteru, slale mailom..koliko ste cekale cca na potpis. Pitam konkretno za Zagreb.

Tratinčica123
    13. Rujan 2023. 09:34

ancica12345

Bok cure, pratim vas i navijam za svaku, ali kako sam ja jos u nekoj organizaciji/pripremi, nemam nista za dijeliti jos.

Ono sto me zanima trenutno, za potpis bolnice za zahtjev za HZZO, sto ste od papira nosile, jeste se za to narucile u bolnicu ili samo ostavile papire na salteru, slale mailom..koliko ste cekale cca na potpis. Pitam konkretno za Zagreb.

To mora popuniti doktor humane reprodukcije. 
    Dakle, naručiti se doktoru humane reprodukcije, ponijeti sve nalaze i onda zajedno s njim ispuniti Tiskanicu S2.
    Ako se možete naručiti direkt u Petrovu,  ne znam kakvo je sad stanje,  onda vam kraće traje dolazak odobrenja jer inače oni tamo pregledavaju. A ako oni direktno ispune,  neki dr humane od tamo,  onda nemaju što pregledavati... tako je meni rečeno u hzzo.

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lotta33
    13. Rujan 2023. 12:37

Leona89

Pozdrav svima❤️ Prvi radni tjedan nakon godišnjeg je prošao, mi smo se baš nauživali na moru i lijepo se odmorili. Spremni za nove pobjede 🎉
    Lucyčestitam na dječaku💙 drago mi je da je nalaz došao uredan 🎉🎉🎉 Nadam se da si dobro ❤️
    Lolasuper je da su tražili te pretrage prije samog postupka, pa da se može reagirati na vrijeme. Moja šogica ima neki oblik trombofilije, iskreno ne znam koji točno, kroz cijelu trudnoću se pikala i rodila zdravo dijete. Nemoj da te to brine, bit će sve u redu ❤️
    Tratinčice nadam se da sada uživaš u trudnoći i da si dobro ❤️ kad ste već toliko km prešli, što je to za vas napraviti još koji 😜
    Lotta čekanje stvarno ubija. Mi bi isto kao i vi trebali imati termin krajem 10og početkom 11og mjeseca. Iskreno se nadam da se neće još više odužiti. Ne znam jesi li pisala, ako postupak bude uspješan, gdje ćete prenositi materijal?
    Sljedeći tjedan idem na konzultacije kod svoje ginekologice da me uputi na obradu za MPO, pa kad prikupim nalaze ću otići na konzultacije na Sv. Duh 🎉

Draga Leona89, mi smo u IVF poliklinici (Zg). Pod koje nalaze mislis za obradu? NIsi nista svoje do sad radila?

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Leona89
    13. Rujan 2023. 13:33

Lotta nisam ništa svoje radila. Pod nalaze mislim na sve one nalaze koji mi trebaju za ići u postupak MPO ukoliko nam nađu materijal. Cure su me savjetovale da napravim sve prije da budem spremna. Pitam gdje ste zbog prijenosa materijala sa Rebra. Ne znam koliko se čeka na odobrenje, pa zato pitam. Ukoliko nam nađu materijal, ja ću na postupak na Sv.Duh. Idem danas do svoje ginekologice da vidim što ona misli o tome 🙂 čekanja mi je dosta, pa želim biti spremna, bez obzira na ishod MTese 🥰

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    13. Rujan 2023. 14:01

Leona89

Lotta nisam ništa svoje radila. Pod nalaze mislim na sve one nalaze koji mi trebaju za ići u postupak MPO ukoliko nam nađu materijal. Cure su me savjetovale da napravim sve prije da budem spremna. Pitam gdje ste zbog prijenosa materijala sa Rebra. Ne znam koliko se čeka na odobrenje, pa zato pitam. Ukoliko nam nađu materijal, ja ću na postupak na Sv.Duh. Idem danas do svoje ginekologice da vidim što ona misli o tome 🙂 čekanja mi je dosta, pa želim biti spremna, bez obzira na ishod MTese 🥰

Aha, aha. Ja vise manje sve to imam jer smo napravili kompletnu obradu mene (osim Rh faktora), da bi nam spermiogram bio zadnja zadnja tocka i eto nazalost ispala - najvaznija. Ne znam ni ja koliko se ceka, moram priznat da nisam do sad o tome razmisljala kao o necemu sto bi takoder moglo trajati. Sad si me malo zabrinula  
    Nas dvije (odnosno nasi muzjaci) cemo se ful poklopiti u terminima cini mi se, evo rujan je ubrzo gotov a kad udemo u listopad imat cu osjecaj kao da je sutra operacija! kad se to konacno bude priblizilo nekom kraju... Mozemo odbrojavati  ma mislim se kakav god ishod da bio, samo da znam rezultat da mozemo krenuti dalje s koracima. kakvi god oni bili 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Leona89
    13. Rujan 2023. 16:43

pamtim sigurno 10tak primjera tu na forumu koji su prenosili embrije u druge klinike, javit će se curke kad vide post. Većinom su to bile curke čiji su partneri radili tese postupke pa su sjeme prenosili u druge klinike ali ista je situacija i sa embrijima. Uglavnom to sve ide službenim putem preko komisije iz nacionalnog povjerenstva za mpo i o tvom trošku, cca 300e. Ako uloviš termin kad se komisija sastaje (samo par puta godisnje) to bude brzo gotovo, u roku od mj dana. Raspitaj se i u svojoj bolnici za proceduru..
    Ovo je sa MPO vol.8 🙂

Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    13. Rujan 2023. 16:46

Lotta nadam se da ćemo se poklopiti i da se pratimo 🥰 baš tako, listopad će brzo, leti vrijeme 🙂 ovo iznad je bilo tebi namijenjeno 🤩 tako je i meni, jedva čekam da to dođe i prođe i da saznamo napokon ono što čekamo dugo, dugo🙂 držim nam fige svakako ❤️❤️

Leona89
    13. Rujan 2023. 16:50

Btw. Bila sam kod svoje ginekologice i dala mi je uputnicu za humanu i rekla da se naručim kod dr.Turudić, izdala mi je D1 uputnicu i rekla kako ona najmanje komplicira od svih kolega, te da će mi sve nalaze obaviti kroz tu uputnicu na Sv. Duhu. Moja gin. je radila godinama na Sv.Duhu pa ima iskustva s njima. Tako da sam poslala mail tamo i čekam termin 🤩

bopsich
    13. Rujan 2023. 17:05

Nije me bilo neko vrijeme, malo sam se psihički odmarala od svega. Vidim da ovdje ima nekih novosti.

Lucy08 čestitam na dječaku! 🎉🎉Sigurno je sada sve lakše nakon Nifty rezultata. 

Svima koji čekaju, želim nam puno strpljenja. Ja nikako da dočekam menstruaciju pa da mogu rezervirati karte i smještaj za Istanbul, za FET. Kasni mi već 6 dana. 
    Pokušavam ne misliti o tome, ali ne ide. 
    Sutra me čeka pregled, ultrazvuk dojki, koji želim odraditi da budem na miru s obzirom na sve hormone koje sam primila, a sestra mi je imala rake dojke (u trudnoći) i baš me neki nemir uhvatio oko svega. Možda zato menstruacija i kasni, pa se nadam da će sutra nakon pregleda konačno doći. Ako sve bude u redu, a vjerujem da hoće. 

Uglavnom, kod mene samo čekanje do daljnjeg... Ali računam da ću do kraja 10. mjeseca znati na čemu sam, pa se nekako time tješim.

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.