Autosjedalica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama842
    26. Studeni 2014. 21:33

Drage mame..Imali tko dobru preporuku za autosjedalicu nakon što je prerasla autosjedalicu jaje?
    Hvala unaprijed!!

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

StellaMaris
    26. Studeni 2014. 22:34

Mi smo kupili Cybex Juno-2-fix i prezadovoljni smo, inace od 9-18kg

<3 2/2013 <3

valerija
    24. Veljača 2015. 19:15

Mi smo za starije cure koristili Maxi Cosi Tobi, sad smo ju kupili za najmlađu. Jednostavna za montiranje, kad se montira ne miče se ni za milimetar, cure su zadovoljne, dobila je jako viskoke ocjene što se tiče sigurnosti (uvijek je u vrhu) i da opet biram izabrala bih tu. Prije nego smo ju kupili za najmlađu ,dvoumili smo se između nje i Cybex Juno-2-fix, no odluka je pala na Tobi, jer je Cyber preširok, ( starije cure su u svojim sjedalicama, booster i Roemer 18-36, tako ne stane Cybex).

Mila7
    07. Ožujak 2015. 17:44

Znate li moze li se i gdje odnijeti jaje autosjedalica na kontrolu, odnosno da se provjeri koliko je sigurna. Naime dobila sam ju a posto planiramo biti dosta na putu sa bebom vazno nam je da imamo sigurnu sjedalicu.

beag
    13. Ožujak 2015. 19:00

Pratite ovu stranicu www.facebook.com/pages/RODA-Sigurno-u-autosjedalici/356207444402821 , vjerojatno ce opet biti pregled autosjedalica, zadnji je bio sad 8.3., naravno ako ste mislili na zg.

Dare12
    13. Ožujak 2015. 23:11

Ja imam Chicco autosjedalicu grupe 0+/1 i do 7 mjeseca smo je vezali u kontra smjeru od voznje. A bebu sam prvi put stavila u nju sa 2 miseca.. jaje smo uglavnom koristili za drugo auto ako tribas di otic na brzinu po gradu.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bljubica
    10. Travanj 2015. 01:09

tražimo autosjedalicu koju će koristit nakon jajeta (poklon za babine, pa ranimo). jel najbolje odma uzet 1,2,3 (do 36kg) pa si miran godinama ili bolje uzet za kraći period pa posli opet drugu? neka preporuka za marku/model? jel vridi ona “koliko para toliko muzike”?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.