Attachment parenting

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Kolovoz 2015. 22:23

this HTML class. Value is https://en.m.wikiped  ovo je s wikipedie... ima dosta toga na webu o ovome... evo kako je to kod nas...do drugog tjedna spavala s nama onda u kinderbetu zbog jakog bljuckanja jer smo tamo mogli podignut madrac... tako je bilo do 3 mjeseca...od onda opet s nama...hranim ju ja...kupamo dragi i ja zajedno...mazimo i grlimo :) nije ostajala s nikim osim s dragim kad sam išla ginuću al to je isto ok po ap metodi... nosimo se al i kolica prakticiramo :) i da..ne planiram ju ostavit doknona sama ne kaže da hoće prespavat kod bakani djedova...danas smo bili na nekom obieljskom okupljanju od familije od dragog...i sestra njegove strine ju je htjela primit i nosit..dobila je taoo fini i kulturni odjebitis.... pa nisam ja dijete rodila da ga neke tamo nosaju i navlače..

Nixie
    15. Kolovoz 2015. 10:03

A mog nose i drugi ljudi. NIsam u AP shvatila da ne trebaju drugi nositi dijete. Osobno, mislim da se treba navikavati i na druge ljude. Dijete da bi bilo sigurno povezano s roditeljem se treba udaljiti od roditelja i istraživati okolinu, znajući da je roditelj tu negdje u blizini. Ne treba ih doslovno držati non stop pored sebe.

cloudy
    15. Kolovoz 2015. 10:37

Ma nose drugi i L samo ne u toj količini i na način kao ja...mi se umotamo u maramu i tako pičimo svuda,a drugi ju po rukama navlače...iako od kad je mobilna im sve manje da

Nixie
    15. Kolovoz 2015. 10:59

A dobro, ni mog nitko ne nosi više od mene. S mene stalno visi 

Jojo5
    16. Kolovoz 2015. 20:00

Spava s nama u krevetu oduvijek, usprkos mojim naporima da zavoli kinderbet najviše voli pored mene spavati, usred noći ga premještam, cca 1 ujutro, budi se pored mene ujutro obavezno. Sling nismo mogli koristiti zbog zdravstvenih razloga ali ako dobijemo zeleno svjetlo idući mjesec znam da će njegov tata odjuriti po maramu jedva će dočekati :D . Nije plačljivo djete ali traži dosta pažnje i uljuljkavanja ali ne voli da ga ja nosim na sebi nego u kolicima, uvijek negoduje kada ga probam na rukama uspavati. To što je dosta veseo pripisujem i tome što sam na svaki kme kme ga uzimala u ruke ili nudila cicu bez obzira na savjete okoline, sada ga ipak moram malo pustiti da negoduje jer je počeo tražiti pažnje i da ga se previše nosi na rukama. Slažem se s nixie da bi ipak djete trebalo davati drugim ljudima , makar ja ne dam da noći bez mene igdje ali baki sam ga ostavila par puta preko dana ( 2 ) . :D  vrlo sam sretna da ga tata čuva doma dok ja radim jer vidim da to obojici paše.U šopinge redovito ide sa mnom., u špeceraj, kupiti odjeću,cipele, Dm....

Klokanica
    17. Kolovoz 2015. 10:25

Drage mame, možete pročitati članke:
    https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/sedam-nacina-zblizavanja-s-bebom-655 i https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/da-se-pita-dijete-ono-bi-izabralo-uspavljivanje-dojenjem-3050

Dea23
    17. Kolovoz 2015. 15:52

Dojila mjesec dana, nikad nije spavala s nama. Nosi se kad se treba podrignut i kad se ludiramo (a to je stalno :D) Nunat se ne voli. A idemo skupa stvarno svukud i voli društvo, voli druge ljude, svima se smije i svima bi išla. Vezane smo jako, samo gleda di sam ja i ako me ne vidi plač (to je po novom). Ugl uživamo u igri i zabavi, ali eto postavila sam si te granice neke. Ne može baš cijeli dan biti na rukama, možemo se i drugačije zabaviti i ne mislim da smo manje vezane zato i nema k nama u krevet jer želim da i muž i ja imamo malo privatnosti. Cijeli dan smo max posvećeni njoj al krevet je i dalje naš :) I da, ja je isto neću nigdje ostavljati da prespava kod bake dok sama ne odluči. Što će nadam se biti- nikad haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.