Beba Zdravlje i njega bebe 04. svibnja 2022.

Video: Zbog genijalnog doktora beba nije pustila suzu tijekom cijepljenja

Foto: tiktok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz sipmatičnog liječnika cijepljenje može biti zabavno i bezbolno i za mališane!

Jedna od najgorih stvari u životu roditelja jest gledati vlastitu djecu kada ih nešto boli. Cijepljenje djeteta često je stresno i za dijete i za roditelje. Bojazan od mogućih nuspojava te neizbježna bol od uboda igle dodatno otežavaju cijelu situaciju. Kako bi što više smanjio tjeskobu i strah, a time i umanjio bol prilikom cijepljenja kod djece, jedan je genijalan doktor osmislio odličnu strategiju. 

Mama Chrissy Mariana toliko se oduševila pedijatrom svoje kćerkice Sofije da je odlučila snimiti video zapis te ga objaviti na društvenim mrežama. Video je ubrzo postao virilan te je prikupio pozamašan broj pregleda, što zaista ne čudi.

@chrissymarianaa

No tears 🥰😩 #fyp

♬ original sound - Chrissymariana

U videozapisu prikazana je beba te liječnik koji na poseban način cijepi svoje male pacijente. Prvo veselo pjevuši i igra se s djetetom koje sjedi roditelju u krilu. Lagano ga dodiruje i tako priprema na iznenađenje koje slijedi.  U trenutku kada je beba u potpunosti opuštena i nasmijana, doktor na brzinu obavlja cijepljenje, a beba ne ispušta ni zvuk negodovanja, a kamoli da zaplače.

Snimka je prikupila 12.4 milijuna lajkova te mnogo pozitivnih komentara. "Ovako bi trebalo raditi i s nama odraslima", "Prima li ovaj doktor tinejdžere", "Takvi doktori trebaju raditi s djecom jer ih uče da se ne boje igle", "Postoji posebno mjesto u raju za ovakve liječnike", samo su neki od komentara ljudi oduševljenih pristupom simpatičnog liječnika.

Jedno je sigurno, treba nam više ovakvih liječnika i strah od bolnica, igla i cijepljenja će zasigurno nestati (ili se barem smanjiti)! 

 

Možda te zanima... Viralni video: Medicinska sestra pokazala kako izgleda vrat maternice prije porođaja Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.