Roditelji Sretna mama 09. veljače 2021.

Mama je izazvala žestoke reakcije nakon što je u videu nagovijestila da ima "omiljeno dijete" - i ohrabrila druge da učine isto

Foto: TikTok/oliviaimsmith33
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je izazvala žestoke reakcije nakon što je nagovijestila da ima "omiljeno dijete" - i ohrabrila druge da učine isto...

Jedna je mama pokrenula raspravu na TikTok-u pozivajući druge mame da joj kažu da imaju omiljeno dijete, a da to zapravo nisu izravno rekle. Ranije ovog tjedna mama troje djece podijelila je video na TikTok-u sa svojim najmlađim sinom. "Recite mi da imate omiljeno dijete, a da mi ne kažete da imate omiljeno dijete", napisala je u natpisu na ekranu.

Možda te zanima... Roditelji imaju 'omiljeno' dijete tijekom cijelog života Roditelji

Reci mi da imaš omiljeno dijete, naziv je popularnog TikTok izazova koji je osmislila Amerikanka Olivia Smith, mama  troje djece. Ranije ovog tjedna Olivia je podijelila svoj video sa svojim najmlađim sinom Hudsonom. U videu govori: "Recite mi da imate omiljeno dijete, a da mi ne kažete da imate omiljeno dijete", napisala je u natpisu na ekranu. "Neću krenuti prva jer zasad definitivno nemam omiljeno dijete", kaže dok je zumirala sina Hudsona. "Od troje djece koju imam, nemam svog favorita ..." Zatim, njezin sin Hudson uskoči u video sa super slatkim, "Volim te mama" na što se Olivia nasmije i govori: "Definitivno nemam svog favorita".

@oliviamsmith33

Joking of course... 🤫😉🥰 ##tellmewithouttellingme ##favoritechild ##jokes ##momlife ##stitch ##GEICOLipSync ##fyp ##fypシ ##momsoftiktok

♬ Buss It - Erica Banks

Olivia je napisala, "Šalim se, naravno" u natpisu na TikTok-u, ali to nije spriječilo njezine sljedbenike da napišu negativne komentare. "Ovo je neukusno." "Ovo je pogrešno na toliko razina", komentirao je jedan čovjek, "bez obzira na to je li šala ili ne, to dijete sada zna da je favorit i to će imati u glavi .. ostali će ga mrziti," napisao je drugi korisnik.

Negativni odgovori, međutim, nadmašili su pozitivne, što je dovelo do novog video zapisa u kojem je Olivia objasnila svoje postupke.

"Možete li imati više od jednog omiljenog djeteta?" Olivia je dodala: "Ne daj Bože da svi misle da su oni najdraži .. chill y'all!" "Neki od vas su pomalo osjetljivi. Pomoći ću vam", govori Olivia u videu prije nego što je svog drugog sina pitala tko joj je najdraži. 

On joj se nasmijao i rekao da joj je on najdraži. Zatim je otišla u spavaću sobu u kojoj se igra njezino drugo dvoje djece. Kći Oliviu upitala je isto pitanje, a ona samouvjereno odgovara da je ona zapravo miljenik svoje mame, ali Hudson, dječak iz prvog videa se nije složio,  rekavši da zna da je on dijete broj jedan.

"Pa smiri se ... nasmij se još malo prije nego komentiraš", poručila je Olivia nakon što je naglasila kako joj svako od troje djece vjeruje da joj je upravo ono najdraže dijete!

Mislite li da je u redu imati omiljeno dijete?

Možda te zanima... Zašto dijete ima omiljenog roditelja i što ako to nisi ti? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.