Beba Zdravlje i njega bebe 23. studenoga 2018.

Medicinska sestra otkrila tko je mali Palčić o kojem je brinula prije 28 godina

Foto: Facebook/Stanford Children's Health
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predivne priče svugdje su oko nas! Medicinska sestra iz Kalifornije ostala je u šoku kada je shvatila da je na njezin odjel došao raditi pedijatar kojeg je njegovala kada se prijevremeno rodio prije 28 godina

Prije točno 28 godina, medicinska sestra s odjela intenzivne njege brinula je o prijevremeno rođenoj bebi koja je težila samo 1077 grama

Božena Dolenc Cepanec Možda te zanima... 'Moja curica, rođena sa samo 480 grama, izborila se za život' Beba

Otada, sestra Vilma Wong vidjela je tisuće i tisuće beba koje su prošle kroz njezin odjel, ali nikada nije zaboravila na malog Brandona.

Prije nekoliko mjeseci, Vilma je bila na poslu kada je primijetila mladog pedijatra kraj jednog od inkubatora. Počela ga je ispitivati tko je i otkuda dolazi, a kada ga je pitala je li njegov tata bio policajac - sve je postalo jasno.

"Odjednom je nastala ogromna tišina", rekla je Vilma i dodala: "I tada me je pitao jesam li ja Vilma."

babica Možda te zanima... Ista babica 'porodila' mamu i 25 godina kasnije - njenu kćer Trudnoća

Vilma u bolnici radi već 32 godine, a govori kako je ova priča napravila 'puni krug' jer njezin bivši pacijent sada pomaže onima koji su u istoj situaciji u kojoj je on bio.

Nakon što je Facebook stranica njihove bolnice objavila njihovo ponovno okupljanje, njihova preslatka priča proširila se društvenim mrežama i raznježila mnoge diljem svijeta.

nedonosce stopalo Možda te zanima... Palčići su mali poput dlana Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.