Beba Zdravlje i njega bebe 22. siječnja 2021.

Mama otkrila genijalan način kako spriječiti prljanje odjeće kod mijenjanja pelena

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama otkriva genijalan način korištenja kopče na bodiju kojim izbjegava nered i zaprljanju odjeću tijekom presvlačenja pelena ili vježbanja samostalnog odlaska na toalet.

Održavanje bebine odjeće besprijekorno čistom tijekom mijenjanja pelena ili učenja odlaska na toalet, čini se kao nemoguća misija. U najboljem slučaju, može biti prilično nezgodno!  Ali, jedna je mama smislila genijalan način izbjegavanja nereda prilikom presvlačenja pelena jednostavnim korištenjem kopče na bodiju. 

Svoj genijalni trik za korištenje kopče na bodiju kako bi izbjegla nered tijekom presvlačenja pelena, objavila je u Facebook grupi. U objavi na Facebook grupi The Parent Pack, članica Katie Watson podijelila je sliku djeteta u bodiju zakopčanom na neobičan način, odnosno preko ramena, kako bi ostao čist i prilikom mijenjanja pelena. Uz objavu slike napisala je: "Zašto se ranije nisam sjetila ovoga ?! 

 | Author: TheParentPack / Facebook Foto: TheParentPack / Facebook

I druge mame su se složile kako je ovo zaista genijalna ideja. "Sljedeći put bodi kopčam preko ramena da spriječim ostalu odjeću da ne padnu u zahod!" Druga mama je dodala: "Sva ta vremena čučeći s njima držeći svu odjeću na ramenima konačno su gotova."

Ostali korisnici društvene mreže rekli su da bi ovaj trik bio "savršen" i u njihovom domu. Dakle, sve što trebaš jest privremeno pričvrstiti dugmiće bodija preko ramena. To drži tkaninu podalje od zahoda dok mijenjaš pelene ili učiš dijete odlasku na WC.

Komentirajući objavu, jedna je osoba napisala: "Voljela bih da sam to znala ranije..." Druga je dodala: "To radim godinama dok čuvam djecu u vrtiću i dok sam dadilja." 

Međutim, neki su smatrali da, ako su mališani u procesu učenja odlaska na toalet, nikako ne bi trebali nositi bodije. "Ako su djeca spremna za učenje odlaska na zahod, ne bi trebala nositi ovako nespretnu odjeću, jer im ona otežava samostalno svlačenje / podizanje hlača." 

Možda te zanima... Supertata vs. šestero djece pripremaju se za spavanje Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.