Beba Zdravlje i njega bebe 24. siječnja 2024.

Kaley Cuoco: 'Neki će me sigurno osuđivati zbog metode, ali tako dobijem bar 10 minuta mira'

Foto: instagram@kaleycuoco
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako postoji jedna stvar koju svaka novopečena mama zna, to je koliko je dragocjen predah. Penny iz Teorije velikog praska, koja je prije devet mjeseci postala majka djevojčice Matilde, očito to vrlo dobro zna i odlučila ga je podijeliti.

U intervjuu za USA Today, Kaley Cuoco podijelila svoj savjet, ali je napomenula da je već znala neće svi biti oduševljeni njezinom izjavom. 

“Neki ljudi će me mrziti zbog toga. Baš me briga. Moja kći pogledala je svaki Disneyjev film koji postoji i sviđaju joj se", rekla je.

'Ne osjećam više krivnju što moje dijete stalno gleda televiziju'

Većina nas to shvaća. Crtani filmovi mogu biti zlatna karta za dva sata mira i tišine kada imate bebu ili malo dijete, i bez obzira na to što netko kaže o vremenu ispred ekrana, ponekad vam jednostavno trebaju ta dva sata mira i tišine. 

"Neki će me sigurno osuđivati zbog metode, ali tako dobijem bar 10 minuta mira"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

"Možda neka mama ne želi da njezina djeca gledaju televiziju, i to je također u redu. Ali za nas definitivno funkcionira", dodala je.

Cuoco je čak primijetila da se i sama dobro zabavljala ponovno otkrivajući svoje omiljene Disneyeve filmove, kao i gledajući nove, te da su se dobro zbližili ispred TV-a. 

Možda te zanima... Kaley Cuoco otkrila da je gotovo „zadavila“ ženu tijekom prvog leta sa 9-mjesečnom kćeri Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.