Beba 10. siječnja 2024.

Kaley Cuoco otkrila da je gotovo „zadavila“ ženu tijekom prvog leta sa 9-mjesečnom kćeri

Foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beba u avionu je često kamen spoticanja, i to gotovo u pravilu uvijek ne krivicom bebe. Neki jednostavno nemaju strpljenja za ta mala stvorenja kojima nije lako u novoj situaciji…

Nema opasnijeg stvorenja od mame koja staje u zaštitu svog djeteta. Ovisno o „jačini napada“, mama je spremna na sve. Posebno je to karakteristično za mame malih beba, jer tad je u igri puno tog – i osjećaj krhkosti djeteta i hormoni i novo iskustvo majčinstva… Sve u svemu, poruka koju mame jednostavno šalju jest: Ne diraj mi bebu! I tu se misli i na doslovno i preneseno značenje.

Možda te zanima... Jedna zrakoplovna kompanija odsad na letovima nudi zonu bez djece Vrtić

I Kaley Cuoco je spremna napraviti sve da zaštiti svoju kćer. Tijekom pojavljivanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live" ovog tjedna, glumica najpoznatija po svojoj ulozi u seriji „Teorija velikog praska“, prisjetila se kako je htjela "zadaviti" ženu koja je otvoreno osuđivala nju i partnera kao roditelje tijekom prvog leta avionom s njihovom 9-mjesečnom kćeri.

„Bio je to naš prvi let ikada s bebom, što je zastrašujuće. Bili smo prestravljeni,“ objasnila je Kaley. A 9-mjesečna Matilda nije im baš pomogla, kao ni njezino nezadovoljstvo vožnjom avionom, zbog kojeg je počela neutješno plakati. „Pomislila sam da jednostavno moram upaliti njezin uređaj za zvukove u avionu. To je jedino uz što može zaspati.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Inače, uređaj za zvukove je doslovno to – maleni elektronički uređaj koji ispušta bijele šumove uz koje neke bebe (ali i odrasli!) lakše zaspu. Ovisno o modelu može ispuštati samo zvuk puhanja zraka, zvuk kiše, valova… Kaley je kao i svaka druga mama odlučila dati sve od sebe kako bi dijete bilo zadovoljno, a kako ipak ne bi previše patili ni putnici.

No, jednoj putnici uređaj za zvukove bio je – previše, pa je odlučila reagirati.

„Dakle, Matilda je plakala, bilo je stvarno teško. Onda je konačno zaspala uz uređaj za zvukove i mi smo napokon odahnuli,“ ispričala je Kaley. A tada slijedi preokret. Dolazi stjuardesa i kaže im da jedan putnik zahtijeva da oni isključe uređaj za zvukove.

„Sjedim tamo i mislim si 'O, moj Bože',“ prepričala je glumica neugodnu situaciju. „Osjećala sam da bi Tom (partner) mogao reći 'Hej, pitaj tu ženu želi li držati naše dijete koje vrišti kad ga isključimo uređaj'. Krv mu se sledila u žilama, vidjela sam,“ rekla je.

Pored svega, tu nije bio kraj svega. Kad je avion sletio, malena Matilda je došla na svoje i oporavila se, pa je ponovno bila vesela. Tada se žena koja je sjedila ispred njih, i koja je i zatražila da se uređaj ugasi, okrenula i rekla: „O, znači vaša kći se zna nasmiješiti.“

Kaley je tad rekla ono što bi mnoge mame također rekle ili barem pomislile: „Mogla sam je zadaviti u tom trenu. Mogla sam izbaciti tu ženu iz aviona.“

Zatim je stala u obranu svih beba: „Vidiš sve te stvari na društvenim mrežama gdje su ljudi stvarno, stvarno ljuti na te bebe,” objasnila je. „Pravda za bebe!” našalila se. "Ovo je smiješno... pustite ih na miru!"

Možda te zanima... Muškarac pobjesnio u avionu ljutit jer je beba plakala, a TikTok snimka obišla svijet Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.