Beba Razvoj u 1. godini 12. srpnja 2023.

Pogledaj kako izgleda zagrljaj koji će u trenu smiriti uplakano novorođenče - isprobaj!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna je mama na Instagramu podijelila videozapis pod nazivom ‘zagrljaj novorođenčeta’ za koji tvrdi da trenutačno smiruje uplakane bebe!

Ako se pitaš kako smiriti nervoznu i uplakanu bebu, imamo za tebe dobre vijesti! Na Instagramu smo pronašli videozapis stručnjakinje za bebe koji bi mogao biti rješenje za tvoj problem! Carrie koja stoji iza profila The mama coach tvrdi da će njezina tehnika, poznata kao "zagrljaj novorođenčeta", gotovo trenutno smiriti svaku uznemirenu bebu. Carrie Bruno svakodnevno dijeli roditeljske savjete, a svojom posljednjom objavom na Instagramu želi pomoći svim novopečenim majkama koje očajnički traže načine kako smiriti svoju bebu.

Možda te zanima... Zašto bebe prestanu plakati kad ih nosimo dok hodamo? Beba

Video je otkrio jednostavnu tehniku ​​koju majke mogu isprobati sa svojom novorođenčadi dok ih drže u naručju u pokušaju da ih smire i spriječe da plaču. Prije nego počnete skakutati sa svojom bebom, Carrie savjetuje da im jednostavno zavučete ruku ispod svog pazuha i držite ju blizu trbuha. Zvuči zaista jednostavno, ali Carrie tvrdi da ćete s ovim jednim potezom novorođenče gotovo odmah umiriti. U videozapisu koji prenosimo u nastavku možete pogledati što je točno potrebno učiniti.

Tisuće ljudi oduševilo se ovom objavom, a mnoge su mame komentirale da su već isprobale ovaj trik i da zaista djeluje.
Jedna je mama napisala: "Sjajno !! Ovaj trik zaista djeluje. I 7 mjeseci kasnije još uvijek djeluje sada!" Druga je dodala: "Moje 4 -mjesečno dijete je ovisno o toj tehnici."

Možda te zanima... Kako smiriti i pomoći djetetu koje vrišti i stalno plače? Vrtić

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.